nem is írtam, hogy elküldtük Asensiot, csak hogy szerintem még nála sem jobb, ami elég nagy bajJim írta:azt ne felejtsük el, hogy Asensiot nem elküldtük,wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
hanem ő nem akart hosszabítani…
ha aláír, lehet szóba sem kerül Havertz
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintrm Havertz egy jó játékos .
Erősítés.
Erősítés.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Remy írta:Azért a Chelseaben jó néhány fiatal bebukott és később a váltás után elég magasra jutottak.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
DeBruyne, Salah, Lukaku, Aké...
Ritka nagy fertő lehet az a csapat.
Ha Carlónak Havertz kell, jöjjön. Abban azért reménykedek, hogy a 12. helyen végzett, botrányos Chelsea nem 100+-ért akarja eladni... illetve akarni akarhatja, csak na...
60 körül jó lehetne.
De Bruyne osszesen 3 meccset jatszott, Ake 1-1-3 meccset(3 szezon alatt), Lukaku 8, majd 2 meccs, ok eselyt sem kaptak arra, hogy kiteljesedjenek, mig a nemet jatszik, de borzaszto, faj nezni is. Legrosszabb jatekos a kezdoben Cucurella mogott.
Nem mondom, hogy nem sulhet el jol, mert nyilvan jobban ertenek hozza, mint en, viszont szerintem lehetnenek sokkal jobb opciok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2023. június 4., vasárnap 18:08-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
PL-ben rengeteg kritikát kapott az biztos, én sem vagyok elájulva tőle. Pláne, hogy drága is lesz.wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
Jobb lenne ha a Kvara, Osimhen, Diaby, Goncalo vonallal lennénk hírben.
Kukival is beszélni kellene, most van a karrierje csúcsán, ne menjen már játékos temetőbe.
Annyiért jöhet.LaMartin írta: Chelsea value Kai Havertz at around 50-60M + add-ons. @Plettigoal #rmalive
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Chelsea value Kai Havertz at around 50-60M + add-ons. @Plettigoal #rmalive
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
+1.Remy írta:
60 körül jó lehetne.
Annyiért bőven.
Jó lenne Ő srácok.
Erős,magas mégis gyors,kombinatív kis játékban futballban otthon érzi magát,nem csak elöl áll és várja a labdát. A német iskola nem hazudik.
Nálam inkább Ő,mint Kane. Nem azért mert az angolt nem tartom jónak,de szerintem több hasznát vennénk egy mozgékonyabb játékosnak.
Asensio meg kanyarba sincs hozzá..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2023. június 4., vasárnap 18:01-kor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért a Chelseaben jó néhány fiatal bebukott és később a váltás után elég magasra jutottak.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
DeBruyne, Salah, Lukaku, Aké...
Ritka nagy fertő lehet az a csapat.
Ha Carlónak Havertz kell, jöjjön. Abban azért reménykedek, hogy a 12. helyen végzett, botrányos Chelsea nem 100+-ért akarja eladni... illetve akarni akarhatja, csak na...
60 körül jó lehetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nincs más, adunk egy tehetseges jatekosnak egy uj impulzust.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azt ne felejtsük el, hogy Asensiot nem elküldtük,wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
hanem ő nem akart hosszabítani…
ha aláír, lehet szóba sem kerül Havertz
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
Nem csinált semmit, megnyert mindent, szarrá kereste magát, még jó hogy van egy kis önkritikája
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
| Eden Hazard's behavior with Real Madrid in the negotiations was extraordinary, he has made himself available to Florentino. @JLSanchez78 #rmalive
Legalább ennyi.
Legalább ennyi.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Jöjjön, csak mellé még legyen minőségi támadóigazolás.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Kai Havertz to Real Madrid is IMMINENT, set to be completed VERY QUICKLY. @BILD
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Gonçalo Ramos lenne a legkézenfekvőbb megoldás Benzema helyére. A VB-vel együtt rúgott vagy 30 gólt 21 évesen, volt 12 gólpassza is, és a két higyany szélsőnkkel nagyon dinamikusak lennének, mindenkit megőrjítenének. Sokkal jobb, mintha egy fáradt sztárt hozunk egy fáradt klubból (Kane), vagy egy holfocizokholnem afrikait (Osimhen). Havertz ahányszor középcsatárt játszott, mindig felsültek vele, őneki nálunk nincs posztja, nagyon nehéz lenne beilleszkednie (9 gól 1 gólpassz!). És Asensio távoztával 10-12 gól meg 5-6 gólpassz is távozott idényenként. És azt is hozni kéne valahogy. Lucas Vazquez lesz a csereszélsőnk? Megint?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
neymar pato bappe davies musiala hakimi debruyneELSiete írta: BREAKING: There will be SURPRISE NAMES that will sign for Real Madrid this summer. @diarioas #rmalive
Joselu, Brahim. Csókolom.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, ne Hazardból induljunk ki.. Aki odafigyel magára, még elpengethet 30 felett is sokáigateeemadrid írta: Azért a 30 manapság már nem annyira karriervége, pláne nálunk nem. Kane fizikumával meg erősségeivel ettől tartanék legkevésbé. Sztem simán hozná a 30 gólt a bajnokságban, de itt pár ember csúnyán lenézi, de pl sztem egy Lewa semmivel nem jobb pl. és azért ő is masszívan kivette a részét a barca bajnoki címből, úgy, hogy 4 évvel vagy mennyivel idősebb is.
Nekem Osimhen a favorit, utána Kane (meg kisThuram), ha valamelyik nagy nevet megszerezzük, jól járunk..
Azt nehezen hiszem el (az uttóbi évek minimál költései maitt), hogy egyszerre jönne Kane + Havertz + Belli + Pavard/bármilyen normális jobb-bekk, ez 300+bónuszok dolognak tűnik..
Valahova írtad ma, hogy brutál alapok vannak a csapatban. Azt viszont nagyon adom. Eder hátul, a francia fiúk a középpályán, Fede, Vini, Rodry nagyon rendben vannak, jól kell a mag köré igazolni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid