Te jo eg mekkora duma.Ne legyen már mindenki hülye, csak te helikopter..
Kommentáld a híreket
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Kommentáld a híreket
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Csak azt nem értem, ha ekkora 0 a csávó, akkor miért akarja Ancelotti és Perez ennyire?realmadrid95 írta:petiamadridista írta:
Kane- Bellingham- Havertz trió az nagy erősítés jól használva.
Havertz amúgy clutch volt meg kb a támadószekció legjobbja Tuchel alatt. Utána hagyjuj sztem h mi történt a Chelseanél. Nem releváns.
Kane meg tetszik vagy sem a legjobb csatár a piacon Haaland után, persze ha csak a portugál gyerek nem robbant nagyot.
Azon kívül a többi megszerezhető támadónak az évi 20 gól is kihívás.
Clutch player? Minden rangadon besult, amikor igazan kellett volna tole a jo jatek, meg Tuchel alatt is. 1000 meccsbol 1 volt, amin igazan “clutch” volt, ami igaz egy bl donto volt. Ilyen alapon Smicer, Alenyicsev, Belletti mind mind clutch playerek voltak.
Fejben nagyon gyenge, sokszor lezeng a palyan, nem olyan technikas, mint amilyennek tunt. O egy rendszerben volt jo, az is a Leverben. Writz 18 evesen azonnal feledtetni tudta ot, sokkal jobb jatekos. Raadasul meg a valogatottban is 0 Havertz.
Vajon ők ugyan úgy 5 meccset láttak tőle, mint te? Vagy egy profi scout ugyan azt a részletes elemzést mutatta meg nekik is mint neked?
Ne legyen már mindenki hülye, csak te helikopter..
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
petiamadridista írta:Kane- Bellingham- Havertz trió az nagy erősítés jól használva.Blanco88 írta:
Erősítés lesz, ha nem őt akarjuk egyedüli csatárnak. Az nem fekszik neki. Viszont a csatár mögött vagy a jobb oldalon jó lehet.
Havertz amúgy clutch volt meg kb a támadószekció legjobbja Tuchel alatt. Utána hagyjuj sztem h mi történt a Chelseanél. Nem releváns.
Kane meg tetszik vagy sem a legjobb csatár a piacon Haaland után, persze ha csak a portugál gyerek nem robbant nagyot.
Clutch player? Minden rangadon besult, amikor igazan kellett volna tole a jo jatek, meg Tuchel alatt is. 1000 meccsbol 1 volt, amin igazan “clutch” volt, ami igaz egy bl donto volt. Ilyen alapon Smicer, Alenyicsev, Belletti mind mind clutch playerek voltak.
Fejben nagyon gyenge, sokszor lezeng a palyan, nem olyan technikas, mint amilyennek tunt. O egy rendszerben volt jo, az is a Leverben. Writz 18 evesen azonnal feledtetni tudta ot, sokkal jobb jatekos. Raadasul meg a valogatottban is 0 Havertz.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
https://twitter.com/madridxtra/status/1 ... ko3_xRlgtAtubatibi írta: Ha valaki majd tud videót a meccs utáni dobálásról, elköszönésről majd linkelje be pls.
Ha valaki majd tud videót a meccs utáni dobálásról, elköszönésről majd linkelje be pls.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Így már az sem lesz meglepetés, ha Nachos is szedi a motyóját..meg Ceballos.
Kroos és Modric csak-cask marad, legalább a KK poszton leszünk elegen, minőségben is.
De elől meg hátul...
Kroos és Modric csak-cask marad, legalább a KK poszton leszünk elegen, minőségben is.
De elől meg hátul...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kane- Bellingham- Havertz trió az nagy erősítés jól használva.Blanco88 írta:Erősítés lesz, ha nem őt akarjuk egyedüli csatárnak. Az nem fekszik neki. Viszont a csatár mögött vagy a jobb oldalon jó lehet.petiamadridista írta: Szerintrm Havertz egy jó játékos .
Erősítés.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Erősítés lesz, ha nem őt akarjuk egyedüli csatárnak. Az nem fekszik neki. Viszont a csatár mögött vagy a jobb oldalon jó lehet.petiamadridista írta: Szerintrm Havertz egy jó játékos .
Erősítés.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem is írtam, hogy elküldtük Asensiot, csak hogy szerintem még nála sem jobb, ami elég nagy bajJim írta:azt ne felejtsük el, hogy Asensiot nem elküldtük,wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
hanem ő nem akart hosszabítani…
ha aláír, lehet szóba sem kerül Havertz
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintrm Havertz egy jó játékos .
Erősítés.
Erősítés.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Remy írta:Azért a Chelseaben jó néhány fiatal bebukott és később a váltás után elég magasra jutottak.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
DeBruyne, Salah, Lukaku, Aké...
Ritka nagy fertő lehet az a csapat.
Ha Carlónak Havertz kell, jöjjön. Abban azért reménykedek, hogy a 12. helyen végzett, botrányos Chelsea nem 100+-ért akarja eladni... illetve akarni akarhatja, csak na...
60 körül jó lehetne.
De Bruyne osszesen 3 meccset jatszott, Ake 1-1-3 meccset(3 szezon alatt), Lukaku 8, majd 2 meccs, ok eselyt sem kaptak arra, hogy kiteljesedjenek, mig a nemet jatszik, de borzaszto, faj nezni is. Legrosszabb jatekos a kezdoben Cucurella mogott.
Nem mondom, hogy nem sulhet el jol, mert nyilvan jobban ertenek hozza, mint en, viszont szerintem lehetnenek sokkal jobb opciok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2023. június 4., vasárnap 18:08-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
PL-ben rengeteg kritikát kapott az biztos, én sem vagyok elájulva tőle. Pláne, hogy drága is lesz.wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
Jobb lenne ha a Kvara, Osimhen, Diaby, Goncalo vonallal lennénk hírben.
Kukival is beszélni kellene, most van a karrierje csúcsán, ne menjen már játékos temetőbe.
Annyiért jöhet.LaMartin írta: Chelsea value Kai Havertz at around 50-60M + add-ons. @Plettigoal #rmalive
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Chelsea value Kai Havertz at around 50-60M + add-ons. @Plettigoal #rmalive
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
+1.Remy írta:
60 körül jó lehetne.
Annyiért bőven.
Jó lenne Ő srácok.
Erős,magas mégis gyors,kombinatív kis játékban futballban otthon érzi magát,nem csak elöl áll és várja a labdát. A német iskola nem hazudik.
Nálam inkább Ő,mint Kane. Nem azért mert az angolt nem tartom jónak,de szerintem több hasznát vennénk egy mozgékonyabb játékosnak.
Asensio meg kanyarba sincs hozzá..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2023. június 4., vasárnap 18:01-kor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért a Chelseaben jó néhány fiatal bebukott és később a váltás után elég magasra jutottak.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
DeBruyne, Salah, Lukaku, Aké...
Ritka nagy fertő lehet az a csapat.
Ha Carlónak Havertz kell, jöjjön. Abban azért reménykedek, hogy a 12. helyen végzett, botrányos Chelsea nem 100+-ért akarja eladni... illetve akarni akarhatja, csak na...
60 körül jó lehetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nincs más, adunk egy tehetseges jatekosnak egy uj impulzust.kodo írta: Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem teljesen ertem mit akarunk Havertztol.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azt ne felejtsük el, hogy Asensiot nem elküldtük,wZoLee7 írta: Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna
hanem ő nem akart hosszabítani…
ha aláír, lehet szóba sem kerül Havertz
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ebben a Havertz dologban semmi mást nem látok, csak pánikot a részünkről meg újabb lehúzást a chelsea részéről. Ez csak az én véleményem, de nálam minőségben Asensio mögött van a srác, unott képpel csinálja többnyire a semmit. Ezzel az igazolással előrébb nem leszünk, de örülnék ha rámcáfolna