Edző és vezetőség
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
BBC és Varane-Ramos-M12 nélkül dupláztunk tavaly, idén el lett kezdve Modric elengedése (bajnokságban mindenképp) is, a selejt elölről ki lett vágva, az edzőt nem kell.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valszeg ez ilyen átmeneti év lesz, selejt kiszórva, Karim out, Kroos és Modric marad még, a kp baszó lesz, aztán jövőre megint megindul a támadás a teknősért.
Azért az átmenet kell, bár ha most Nagelsmannt elviszi a psg, akkor lehet utólag majd az lesz a mondás, hogy idén menni kellett volna érte. Bár szerintem jövőre úgy is ki lesz baszva.
Azért az átmenet kell, bár ha most Nagelsmannt elviszi a psg, akkor lehet utólag majd az lesz a mondás, hogy idén menni kellett volna érte. Bár szerintem jövőre úgy is ki lesz baszva.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Minden évben címek egy csapattal, egy generációval amely már nincs többé. Látom megy az értő olvasás.raul 4 ever írta: Ja, nekem is elegem van ebből az irányból. Jó viszonyban van a játékosok többségével, minden évben címek, illetve ott a tűz közelében a csapat..
Miért ne maradhatna Carlo? A kezdő nagyjából ugyanez lesz, mint jövőre, remélhetőleg érkezik jobbhátvéd is nyáron, nem csak csatár, "csak" meg kell találni Benz helyettesét és be kell építeni a 2 brazil közé. Szerintem a kispadon maradhat az állandóság.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja, nekem is elegem van ebből az irányból. Jó viszonyban van a játékosok többségével, minden évben címek, illetve ott a tűz közelében a csapat..
Miért ne maradhatna Carlo? A kezdő nagyjából ugyanez lesz, mint jövőre, remélhetőleg érkezik jobbhátvéd is nyáron, nem csak csatár, "csak" meg kell találni Benz helyettesét és be kell építeni a 2 brazil közé. Szerintem a kispadon maradhat az állandóság.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát lehet most lett volna a tökéletes alkalom egy edző cserére és egy teljesen új szemlélettel nekifutni a nyárnak.
Én bírom Ancelottit de egyrészt ő inkább egy sztárokkal tele csapatnak ideális edző, másrészt ha egy év múlva elmegy/kirúgják akkor nem csináltunk semmit. Voltak ugye hírek az ő távozásáról is, szerintem max egy évet marad még.
Én bírom Ancelottit de egyrészt ő inkább egy sztárokkal tele csapatnak ideális edző, másrészt ha egy év múlva elmegy/kirúgják akkor nem csináltunk semmit. Voltak ugye hírek az ő távozásáról is, szerintem max egy évet marad még.
- Mester77
Carlo Ancelotti confirms: “I am staying at Real Madrid next season, it’s 100%”, he said after the final game. #RealMadrid
Ancelotti on Ceballos and Nacho: “New deal for both? I think Ceballos & Nacho will sign new contracts and stay at Real Madrid”. #RealMadrid
“Bellingham? I don't talk about players who are not Real Madrid’s”.
Ancelotti on Ceballos and Nacho: “New deal for both? I think Ceballos & Nacho will sign new contracts and stay at Real Madrid”. #RealMadrid
“Bellingham? I don't talk about players who are not Real Madrid’s”.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ancelotti maradása akkor gondolom már fix, ezen legalább nem kell izgulni a pórnépnek.
Elképesztő meló vár a stábra, teljesen új, testidegen játékosok fognak érkezni a csapatba, beépíteni őket, Pintus amíg megpuhítja őket az előszezon során...ha most nem lesznek motiváltak a játékosok küzdeni a kezdőért, vagy a 12., 13. fix csapattag pozícióért, akkor sosem. Izgalmas nyár lesz, remélem időben érkeznek majd hivatalosan is az átigazolások, hogy kompletten meg tudják kezdeni együtt a teljes felkészülést a következő szezonra, már várom, akármennyire is fáj most a szembesülés, hogy nem lesz Karim, de úgyis eljött volna az idő...akármennyire is bízik a nyugdíjas klubban Carlo, mostmár kénytelen lesz beépíteni az újakat, bárki is jöjjön, hatni fog rá az öreg, nem egy Lopeteguivel indul a nyár, már ez is pozitívum, hadd szóljon! (bár most épp a nagy leállás következik, na pasztmek)
Elképesztő meló vár a stábra, teljesen új, testidegen játékosok fognak érkezni a csapatba, beépíteni őket, Pintus amíg megpuhítja őket az előszezon során...ha most nem lesznek motiváltak a játékosok küzdeni a kezdőért, vagy a 12., 13. fix csapattag pozícióért, akkor sosem. Izgalmas nyár lesz, remélem időben érkeznek majd hivatalosan is az átigazolások, hogy kompletten meg tudják kezdeni együtt a teljes felkészülést a következő szezonra, már várom, akármennyire is fáj most a szembesülés, hogy nem lesz Karim, de úgyis eljött volna az idő...akármennyire is bízik a nyugdíjas klubban Carlo, mostmár kénytelen lesz beépíteni az újakat, bárki is jöjjön, hatni fog rá az öreg, nem egy Lopeteguivel indul a nyár, már ez is pozitívum, hadd szóljon! (bár most épp a nagy leállás következik, na pasztmek)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Pad'em
Crazy summer, 4 támadóigazolás, Kane ÉS Havertz is egyszerre, és még védő is. Mindezek az elmúlt egy órából
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Havertz a Chelsea előtt szinte végig jobb szélén játszott és jól is állt neki. Nem a leggyorsabb fajta, de technikás és érti a játékot.
Londonban tele voltak szélsőkkel és 10esekkel, csatár nélkül, így be lett oda dobva. Válogatott dettó. De olvastam, hogy nem szeret csatárt játszani. Vélhetően tudja hogy ott sosem lesz top szint.
Nálunk jobbszél vagy 10 ami alternatíva lehet, ami megfelelő mozgással Rodrygoval még érdekes is lehet.
Az elmúlt 2 év alapján én elvesztettem benne a hitem, így csak meglepni tudna.
Kane fog előre jönni, szinte biztos. Max ha nagyon kreten Levy, akkor Osimhen vagy Kolo Muani/Valhovic (akit addigra nem visz el a Bayern)
Londonban tele voltak szélsőkkel és 10esekkel, csatár nélkül, így be lett oda dobva. Válogatott dettó. De olvastam, hogy nem szeret csatárt játszani. Vélhetően tudja hogy ott sosem lesz top szint.
Nálunk jobbszél vagy 10 ami alternatíva lehet, ami megfelelő mozgással Rodrygoval még érdekes is lehet.
Az elmúlt 2 év alapján én elvesztettem benne a hitem, így csak meglepni tudna.
Kane fog előre jönni, szinte biztos. Max ha nagyon kreten Levy, akkor Osimhen vagy Kolo Muani/Valhovic (akit addigra nem visz el a Bayern)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van egy Vinink meg Rodrygonk, ha jonne Havertz es Kane az is keves lenne. Brahim meg Joselu is fix kell mellejuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem pedig érkezni fog Kane.
Benzema ezért is mehetett el, mert Kanera nagy esélyünk van. Havertz önmagában keves, de nem kizart, hogy ő is jön. Nagyon kevés a csapatban most a támadó, mindenkit pótolni kell.
Benzema ezért is mehetett el, mert Kanera nagy esélyünk van. Havertz önmagában keves, de nem kizart, hogy ő is jön. Nagyon kevés a csapatban most a támadó, mindenkit pótolni kell.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
miro. írta: A kerdes,hogy nekunk szuksegunk van-e igazi echte csatarra. Benzema se igazi csatar volt. O is sokszor jott vissza melyebben.
Ket jatekost elore nem fogunk venni en ebben biztos vagyok.
Hogy allnank egyaltalan akkor fel?
Vinicius az egyik,melle kell valaki. Jobboson Rodrygo.
Kesz,nincs tobb hely.
Nem feltétlen kell tipikus csatár, viszont olyan játékos kell aki ha odakerül a kupa elé akkor jó százalékban értékesíti a helyzetet. A többiek írása alapján pont ez hiányzik Havertzből.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jaja, "megvesszük" Joselut és Brahimot, felhozzuk Arribast, aztán csíny letudva.Halfkey írta: Biztos hogy több mint két játékost veszünk előre, hát jelenleg összesen van kettő
Kane meg Chukwueze jöhet.
Biztos hogy több mint két játékost veszünk előre, hát jelenleg összesen van kettő
- Galacticos
Pedig eddig 2 tamadonk van a jovo evi keretbe..miro. írta:Ket jatekost elore nem fogunk venni en ebben biztos vagyok.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A kerdes,hogy nekunk szuksegunk van-e igazi echte csatarra. Benzema se igazi csatar volt. O is sokszor jott vissza melyebben.
Kesz,nincs tobb hely.
Kesz,nincs tobb hely.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Havertznek nem latom ertelmet, foleg ugy ha Bellingham jon. Kane az alap kell hogy legyen, es en ramennek Firminora. Szabadon igazolhato es kb a tamadoharmadba barhol kepes jatszani. Plusz 2 szelsovedo es csoki
Semennyire nem tud jobbszélen játszani.
Támadó középpályás és false 9-es posztban érzi legjobban Magát.
Nagyon jól presszingel, labdát tart, indítja a szélsőket, munkamorálja is kiemelkedő, viszont befejezésben sajnos nem a legjobb.
Nyilván ebben a Chelsea-ben senki nem fog kiemelkedőt játszani, de Tuchel alatt nagyon jól és hasznosan játszott.
Megfelelően forgatva a csapatot hasznos tudna lenni, viszont egyelőre sajnos nem kezdő szint, illetve a tökéletes posztja(csatár mögött) jelenleg nincs meg a Realnál.
Kane és Ő is kellene, önmagában kevésnek érezném.
Támadó középpályás és false 9-es posztban érzi legjobban Magát.
Nagyon jól presszingel, labdát tart, indítja a szélsőket, munkamorálja is kiemelkedő, viszont befejezésben sajnos nem a legjobb.
Nyilván ebben a Chelsea-ben senki nem fog kiemelkedőt játszani, de Tuchel alatt nagyon jól és hasznosan játszott.
Megfelelően forgatva a csapatot hasznos tudna lenni, viszont egyelőre sajnos nem kezdő szint, illetve a tökéletes posztja(csatár mögött) jelenleg nincs meg a Realnál.
Kane és Ő is kellene, önmagában kevésnek érezném.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
A passzintelligenciája és a helyezkedéze kiváló, szóval talán olyasmit tervezhetnek mint a BBC volt anno, hogy a csatár inkább csináljon helyet és ugrassa ki a gólerős szélsőinket.
De csak tippelgetek.
De csak tippelgetek.
- raul 4 ever
Nem tud, szerintem tiszta J.Felix. Kapu előtt, csatár mögött veszélyes.LiamGallagher írta: Havertzel nem nagyon vagyok képben, tud szélsőt is játszani? Nekem az tűnne logikusnak, ha őt terveznénk a jobb szélre.