Ki jobb nála? Olyan gyenge a felhozatal, hogy szerintem magasan ő a legjobb.BlancoMark írta:Mitol top1? Volt egy kiemelkedo top1-es szezonja 2020-ban, de azota - ahogy olvasom az elemzeseket, Bayernesek beszamoloit - van vele problema boven. Sokat serult, hullamzik a jateka.Pad'em írta: Jó lenne ha kiszanálnák, de tartok tőle, hogy a top1 LB-t nem engedik el könnyen. Jövőre viszont elsőszámú célpontom lenne Mbappé mellett.
Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
aladinéknál ez egy kicsit másképp működik. Azt hiszik a játékos is csak egy tulajdon, hidd el, meg sem fordul a fejükben, hogy ne tudnák családi elnöki vagy bármilyen nyomással meggyőzni a maradásról.MarioCirolo írta:
A penz nem kell nekik, de presztizs kerdest csinalnak belole es ha nyaron azt mondja Bappe, hogy jovore elmegy akkor inkabb elengedik egy 100-150ert es tudjak utana mondani, hogy jo uzeletet csinaltak egy lejaro szerzodesu jatkosbol. Tavaly nagy csalodas volt, hogy nem jott es iden mar nem is remenykedem, de nekik nagyobb arcvesztes lenne elvesziteni a legnagyobb sztarjukat ingyen, mint kaszalni belole egy nagyot.
ha európa liga a cél még csak-csak elhiszem, de Mou mellett elment az idő, a focija mellett meg duplán. Egy BL-re már esélytelen szerintem, nem tud olyant újítani, így meg a bajnokság+kupa kombóért mind1 ki ott az edző. Azt meg rég tudjuk, hogy neki sem annyira valóak a nagy sztárok már, szóval ha én Mou helyében lennék nem mennék Rómából sehováPeti765 írta: Amennyiben Mourinho megy a PSG be akkor vagy most eljön bappe vagy sosem,mert special one tutira össze rak 1-2 éven belül egy jó csapatot, valahogy van érzéke hozzá.
- BlancoMark
Mitol top1? Volt egy kiemelkedo top1-es szezonja 2020-ban, de azota - ahogy olvasom az elemzeseket, Bayernesek beszamoloit - van vele problema boven. Sokat serult, hullamzik a jateka.Pad'em írta: Jó lenne ha kiszanálnák, de tartok tőle, hogy a top1 LB-t nem engedik el könnyen. Jövőre viszont elsőszámú célpontom lenne Mbappé mellett.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mané neve fel se merül?
a balhézós müncheni kitérő ellenére én még látok benne 2 jó évet. ha a fizujából engedne, tuti hoznám.
ha sorrendet kellene felállítani, hogy ki jöjjön előre, akkor
1. Haaland
2. Mbappé (de ők tuti idén még nem)
3. Osimhen
4. Kane
5. Mané
6. Havertz
....
20. Lukaku
a balhézós müncheni kitérő ellenére én még látok benne 2 jó évet. ha a fizujából engedne, tuti hoznám.
ha sorrendet kellene felállítani, hogy ki jöjjön előre, akkor
1. Haaland
2. Mbappé (de ők tuti idén még nem)
3. Osimhen
4. Kane
5. Mané
6. Havertz
....
20. Lukaku
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Na basszus meg is öltétek a bulit.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Oké lerakjuk, és ha nem akar jönni? És annak nagyobb a valószínűsége. Tökéletesen el van ő ott.kodo írta: Szerintem a bl döntő utan lerakjuk a nagy lovet Haalandert.
Szerintem a bl döntő utan lerakjuk a nagy lovet Haalandert.
- Pad'em
Jó lenne ha kiszanálnák, de tartok tőle, hogy a top1 LB-t nem engedik el könnyen. Jövőre viszont elsőszámú célpontom lenne Mbappé mellett.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az majd kiderul, hogy Tuchel is kiket akar, meg az uj vezetoseg.Pad'em írta: Igen apró szépséghiba, hogy 2025-ben jár le a szerződése, szóval idén nyáron még biztos nem adja el a Bayern
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Igen apró szépséghiba, hogy 2025-ben jár le a szerződése, szóval idén nyáron még biztos nem adja el a Bayern
Fuuhhh de jó lenne.Realista24 írta: Alphonso Davies' agent has confirmed that he will not renew his contract with Bayern. He is one of Real Madrid's goals this summer.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Na akkor nyúljuk le a Bayernt onnan nem nagyon szoktunk mellé nyúlni én egy Davies, Pavard packal onnan elégedett lennék és akkor kb a védelem meg is lenne. Davies /Fran- Alaba/Rudi/vallejo - Militao/Nacho- Carvajal/Pavard/Lv.Realista24 írta: Alphonso Davies' agent has confirmed that he will not renew his contract with Bayern. He is one of Real Madrid's goals this summer.
Mendyből így ki is szállnék szépen hátha a PSG vagy valamelyik PL-csapat kiadna érte 30 milla körül.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Amennyiben Mourinho megy a PSG be akkor vagy most eljön bappe vagy sosem,mert special one tutira össze rak 1-2 éven belül egy jó csapatot, valahogy van érzéke hozzá.
Én a jelenlegi helyzetben Kane leigazolására szavazok esetleg Mane előbbi olyan RVN karriert futhatna itt,Haaland sem hiszen hogy valaha jönni fog
Én a jelenlegi helyzetben Kane leigazolására szavazok esetleg Mane előbbi olyan RVN karriert futhatna itt,Haaland sem hiszen hogy valaha jönni fog
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
A penz nem kell nekik, de presztizs kerdest csinalnak belole es ha nyaron azt mondja Bappe, hogy jovore elmegy akkor inkabb elengedik egy 100-150ert es tudjak utana mondani, hogy jo uzeletet csinaltak egy lejaro szerzodesu jatkosbol. Tavaly nagy csalodas volt, hogy nem jott es iden mar nem is remenykedem, de nekik nagyobb arcvesztes lenne elvesziteni a legnagyobb sztarjukat ingyen, mint kaszalni belole egy nagyot.wZoLee7 írta:nekik nem kell a pénz, főleg nem a miénk. Távozik Messi és Neymar. Nem látom miért is akarna bárkivel is üzletelni a psg. Egyetlen egy forgatókönyvet tudok elképzelni, ha azt mondják, hogy pénz+Vini, mert Bappe nagyon menni akar, de ebbe meg mi nem mennénk bele szóval Bappera idén semmi nulla zéró esélyt látokpheco írta: Szerintem robbantunk és hozzuk Bappét Emiatt lett viszonylag könnyen elengedve Benz és Asensio és kisöpörve a két naplopó. Vagy legalábbis ebben bízom.
Azért legszebb öröm a káröröm. Ott volt 2 évig a Messi-Neymar-MBappé trió és pár hazai kupán kívül nem sikerült semmit felmutatni. Két BL nyolcaddöntőt sikerült összekaparni. Ez még mindig nem az FM.Anthony írta: Nem tudom a PSG-nél mik az elképzelések, Messi lépett, Ramos lépett, Neymar sem biztos hogy marad. Akkor vagy nekifognak ők is megint költekezni ész nélkül vagy hagyják az egészet a francba.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Halfkey írta: Van!
Fran Garcia
Amúgy 2 nap alatt 75 millió szabadult fel fizetésekben. Van miből gazdálkodni.
Van!Anthony írta: Szerintem is van egy biztos érkező a háttérben, Bappe vagy nem Bappe, de túl könnyen túl sokan távoztak.
Nem tudom a PSG-nél mik az elképzelések, Messi lépett, Ramos lépett, Neymar sem biztos hogy marad. Akkor vagy nekifognak ők is megint költekezni ész nélkül vagy hagyják az egészet a francba.
Fran Garcia
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alphonso Davies' agent has confirmed that he will not renew his contract with Bayern. He is one of Real Madrid's goals this summer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem is van egy biztos érkező a háttérben, Bappe vagy nem Bappe, de túl könnyen túl sokan távoztak.
Nem tudom a PSG-nél mik az elképzelések, Messi lépett, Ramos lépett, Neymar sem biztos hogy marad. Akkor vagy nekifognak ők is megint költekezni ész nélkül vagy hagyják az egészet a francba.