újra?újra az aranylabda legfőbb esélyese
nemhiszem, h más lett volna aki esélyes.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 5., vasárnap 22:19
újra?újra az aranylabda legfőbb esélyese
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 5., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 5., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 5., vasárnap 22:00
Mourinho verné a fas.át. mondjuk akkor én isMég az lenne a szép, ha így a semmiből meglenne a 33. bajnoki címünk.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 5., vasárnap 21:57
Toti írta:ha így folytatja a barca akkor nem is olyan sok az a 8 pont.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 5., vasárnap 21:56
én is azon gondolkodtamha így folytatja a barca akkor nem is olyan sok az a 8 pont.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 5., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 5., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 5., vasárnap 21:48
Remy írta:Perez kis gólt akasztott a barca kapujába
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 5., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 5., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 5., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 4., szombat 23:04
Erre írtam én,hogy nincsen megfelelő játszótársa...sajnos.nem csak hogy átrúgják felette,hanem a többi nem is mozog le úgy a kis játékhoz ahogy ő.....ott van,lekéri,visszlép,leadja majd újra lekéri,de a többi nem is érti nagyon ezt a fajta játékot,ez inkább barcás játék mint a miénk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 21:06
nem csak hogy átrúgják felette,hanem a többi nem is mozog le úgy a kis játékhoz ahogy ő.....ott van,lekéri,visszlép,leadja majd újra lekéri,de a többi nem is érti nagyon ezt a fajta játékot,ez inkább barcás játék mint a miénk..Nyilván sokkal jobban menne neki,ha lennének játszótársai,meg-ahogy RMCF mondta volt-nem rugdosnák át a feje fölött a labdát.Ami persze nem Alonso hibája,hanem az ún. taktika része...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 4., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 19:00
Odaírtam hogy tisztelet a kivételnek.Odaírtam hogy a nagyrésze,de ez nem azt jelenti hogy mindenki.Valamit te tudod a legjobban,hogy Mou nem az az ember aki csak úgy megváltoztatja a felállást.Ezért is féltettem Modricot,többször meg is írtam,amíg van Khedira meg Özil,addig a mester jegelni fogja nagyrészt...nem kellett ehhez prófétának lennem.ericco írta:Én nem így hittem. Azt hittem, hogy az érkezésével végre átállunk 433-ra, Khedira/Essien, Xabi, Modric KP-val :-)morientes írta:Persze mert sokan hitték...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 17:55
Én nem így hittem. Azt hittem, hogy az érkezésével végre átállunk 433-ra, Khedira/Essien, Xabi, Modric KP-val :-)morientes írta:Persze mert sokan hitték...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 15:40
Ennek az embernek ,mikor szó volt róla hogy leigazoljuk,asszem talán én voltam a legnagyobb kritikusa.Emléskszem,oldalakat vitáztam csokival,hogy kell e ő ide,vagy sem.akar hogy nezzuk, eddig meg nem tett le sokat az asztalra. (ez mondjuk nem feltetlenul az o hibaja)
mondjuk en is vele kepzelem el a kovetkezo par ev Real Madridjat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 30., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 15:19
Én azért máshogy emlékszem. Tavaly szebben játszottunk, de messze nem volt az tökéletes. A BL döntőről meg épphogy lecsúztunk a magabiztos továbbjutás helyett. Különbség :-)szepen jatszottunk, a BL dontorol is epp hogy csak lecsusztunk
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem