teljesen érthető, egyet is értek, de pl engem nem zavar ha az európai fociból kiszedik a kiöregedett játékosokat. Ergó nem zavar, hogy vitték CR-t, hogy megy Benzema stb, ennyi idősen, megtehetik/megérdemlik. Az sem érdekel mennyi pénzt ölnek a bajnokságukba, erősen kétlem, hogy vannak emberek akiket érdekel, hogy a sok falusi játékos között pár kiégett sztár próbál focizgatni. Nyilván az irány nagyon rossz, ha nem lesz megállítva akkor a végeredmény az lesz, hogy ezek szépen lassan eltörölnek mindent ami labdarúgás és marad a show, az előre megvett meccsek és hasonlók. Senki ne gondolja, hogy majd nem lesz mesterségesen izgalmassá téve a szaudi liga.gutihaz14 írta:másik oldal is kell aki igent mond nekikGusztustalan az arab világ, és mindezt a kurva kőolajnak köszönhetik.
valamint ugye mi nézők is akiknek nem szabad majd néznünk a bajnokságukat, de ugye a katari vb is rohadt nagy bojkott volt. gyakorlatilag mindenki nézte és mindenki részt vett de azért a kurva anyjukat. nem tudom érthető-e a mondandóm
Nyilván kérdés, hogy ezek mikor jönnek és vesznek tömegesen klubokat, mikor alakul át az európai foci is szaudi ligává. Egy biztos, amikor majd a bl-ben az első 8-ban többségben lesznek az arab tulajdonú csapatok én elengedem ezt az egészet, spanyol csapatot nem érdekük megvenni remélhetőleg és megengedik, hogy a bajnokságban még játszhassunk spanyol fiatalokkal akiket megengedhet magának a világ legnagyobb klubja