Legjobb megfogalmazás.dzsi91 írta: Nahát ezt végigkönnyeztem kurvajovolt. Ez madridistaknak szólt nem mindenkinek.
Nem ilyen applefos. De jó hogy azt meg se néztem, csak részleteket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 6., kedd 4:18
Legjobb megfogalmazás.dzsi91 írta: Nahát ezt végigkönnyeztem kurvajovolt. Ez madridistaknak szólt nem mindenkinek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 6., kedd 0:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 6., kedd 0:02
Ez egy teljesen más szint már, arról beszélnek meccs után ki nyert 5 BLt, 4et, a presi arról társalog Ancelottival ők már 6nál tartanak….
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. június 5., hétfő 22:05
Mivel a hírek szerint jóban van Rüdigerrel és Kroossal, a játékos szívesen menne a Realhoz. innentől már csak a Chelsean múlik, hogy elfogadják-e a 60 milliót. Szerintem az bőven elég érte, többet nem nagyon ér jelenleg, max bónuszokat lehetne beletenni, de azt csakis saját teljesítményre, nem ha BL-t nyer a csapat - lásd hazard, semmit se tett hozzá.Pad'em írta: Romano:
Real Madrid will insist for Kai Havertz in the next days — no issues on personal terms as player would be keen on the move. #RealMadrid
Chelsea are open to selling Havertz as reported two days ago, waiting also for more clubs to join the race. Real are player’s priority.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 5., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 5., hétfő 21:59
Geci mint akik osztalykirándulásra mennek
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. június 5., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 5., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. június 5., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 5., hétfő 21:18
Carlo marad, nem?wZoLee7 írta: Jovore amugy siman osszejohet olyan is hogy 4 bol egyik kapitanyunk sem lesz kezdo, abban az esetben ki az 5. a sorban?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 5., hétfő 21:01
2015-ben jött LV, 2018-ban Valverde, Vini es CourtoiswZoLee7 írta: Jovore amugy siman osszejohet olyan is hogy 4 bol egyik kapitanyunk sem lesz kezdo, abban az esetben ki az 5. a sorban?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. június 5., hétfő 21:00
Szerintem siman beleillene Kane a csapat jelenlegi jatekaba, en inkabb amiatt aggodnek/aggodom, hogyan tudna beilleszkedni az oltozoben. 30 eves, egesz eleteben angol kozepcsapatokban volt a kiraly es a szintelen-szagtalan angol valogatottban, nem tudom egy ilyen valtast es ekkora nyomast hogyan tudna feldolgozni akar o akar a csaladja. Illetve en mar 100 koruli osszeget nem adnek ki 30 eves egy csapatos jatekosert, mert ha befuccsol akkor megint evekig nem tudnank kiszallnk belole.kecsu10 írta:Láttam a vb-n. Azt is tudom, hogy a Madrid akkor nyert mindig amikor RM kompatibilis emberek voltak a csapatban. Nem esek hasra attól, hogy egy európai középcsapatban hozza ezeket a számokat. Ott sokkal kisebb a nyomás. Ráadásul ott mindent ismer. Ez egy teljesen más stílus, a világ leggázabb sajtójával a háttérben. Pár gyengébb meccs, és majd megkapja a gyenge angol jelzőket. A fehér mez sokkal nehezebb, mint amit eddig ő hordott. Azért nyertünk 10 ev alatt 5 Beket mert tele voltunk győztesekkel. Más csapat tud nyerni ilyen játékosokkal, a Madrid mindig akkor volt sikeres, ha megvolt a minőség, nemcsak technikai értelemben, hanem fejben is. De cáfoljon rám és nyerjünk én leszek a legboldogabb, és megkövetem.dortev írta:
Ne haragudj, de mire alapozod a véleményed, mikor saját bevallásod szerint egy meccsét sem láttad? Nistelrooy stílusához például Haaland ezerszer közelebb áll. Kane ha nem angol lenne, akkor szerintem egy rossz szavad nem lenne rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 5., hétfő 20:59
Kroos rongyosra lesz játszatva, ne aggódjwZoLee7 írta: Jovore amugy siman osszejohet olyan is hogy 4 bol egyik kapitanyunk sem lesz kezdo, abban az esetben ki az 5. a sorban?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 5., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2023. június 5., hétfő 20:46
Láttam a vb-n. Azt is tudom, hogy a Madrid akkor nyert mindig amikor RM kompatibilis emberek voltak a csapatban. Nem esek hasra attól, hogy egy európai középcsapatban hozza ezeket a számokat. Ott sokkal kisebb a nyomás. Ráadásul ott mindent ismer. Ez egy teljesen más stílus, a világ leggázabb sajtójával a háttérben. Pár gyengébb meccs, és majd megkapja a gyenge angol jelzőket. A fehér mez sokkal nehezebb, mint amit eddig ő hordott. Azért nyertünk 10 ev alatt 5 Beket mert tele voltunk győztesekkel. Más csapat tud nyerni ilyen játékosokkal, a Madrid mindig akkor volt sikeres, ha megvolt a minőség, nemcsak technikai értelemben, hanem fejben is. De cáfoljon rám és nyerjünk én leszek a legboldogabb, és megkövetem.dortev írta:Ne haragudj, de mire alapozod a véleményed, mikor saját bevallásod szerint egy meccsét sem láttad? Nistelrooy stílusához például Haaland ezerszer közelebb áll. Kane ha nem angol lenne, akkor szerintem egy rossz szavad nem lenne rá.kecsu10 írta:
Nem tudom, de a régi Real Madrid szurkolói múltam sejteti velem ezt. Az, hogy 30 éves az objektív tény. Ha nagyon tudja tartani a szintet akkor meddig fogja hozni ezeket a számokat? 35 éves koráig? A Real Madridnak van (volt?) egy stílusa. Be lehet erőltetni Khedirát, Huntelárt, Gravesent, de attól még nem fog működni. RVN működött, de egy sokkal gyengébb csapatban, sokkal alacsonyabb elvárások mellett. (Mert akkoriban senki nem gondolta komolyan, hogy bármi esély van BL győzelemért menni). Arról nem is beszélve, hogy ő azért nagyobb klasszis volt mint Kane, szerintem. De még egyszer mondom, ez csak a szubjektív véleményem, és a sok éves szurkolói tapasztalatom.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 5., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 5., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 5., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. június 5., hétfő 20:33
Ne haragudj, de mire alapozod a véleményed, mikor saját bevallásod szerint egy meccsét sem láttad? Nistelrooy stílusához például Haaland ezerszer közelebb áll. Kane ha nem angol lenne, akkor szerintem egy rossz szavad nem lenne rá.kecsu10 írta:Nem tudom, de a régi Real Madrid szurkolói múltam sejteti velem ezt. Az, hogy 30 éves az objektív tény. Ha nagyon tudja tartani a szintet akkor meddig fogja hozni ezeket a számokat? 35 éves koráig? A Real Madridnak van (volt?) egy stílusa. Be lehet erőltetni Khedirát, Huntelárt, Gravesent, de attól még nem fog működni. RVN működött, de egy sokkal gyengébb csapatban, sokkal alacsonyabb elvárások mellett. (Mert akkoriban senki nem gondolta komolyan, hogy bármi esély van BL győzelemért menni). Arról nem is beszélve, hogy ő azért nagyobb klasszis volt mint Kane, szerintem. De még egyszer mondom, ez csak a szubjektív véleményem, és a sok éves szurkolói tapasztalatom.p.csabi1 írta:
De ezt te honnan tudod?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 5., hétfő 20:32
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem