Szerintem tuti van valamilyen pénzmosás féleség a háttérben, csak úgy milliárdokkal ők sem dobáloznak meg flexelnek.h3x0r írta:A katariakat ertem, ott volt a francia elnok (Sarkozy) kedvenc csapata, nehany szaz millio euroert kozel kerultek Europa masodik legfontosabb orszaganak elnokehez. A francia fovaros csapatanak VIP paholyaban lehet uzletelni, olyan szemelyekkel talalkozni, akikkel egyebkent nem tudnanak, politikai befolyast szerezni. Nekik mar megeri az, ha legkozelebb a nyugat nem hozzajuk akarja "importalni a demokraciat". Szurkolokent rossz nezni, de legalabb megertem, hogy mi a konkret politikai celja.Realista24 írta: Na, a szaudi kormany ugy dontott, hogy 20 mrd, igen jol olvasod HUSZ MILLIARD eurot fog a bajnoksagra forditani, hogy fejlesszek.
Ez gondolom annyit jelent, hogy javaban nyugger sztarokat odavisznek irgalmatlan osszegekert.
De ennek a szaudi 20 milliardnak mi ertelme, azon kivul, hogy ok ezt is megtehetik? A helyukben elobb vettem volna meg peldaul a Romat.
Valahol így jön ki a matek, hogy bizonyos összegeket a sportra kell kiszámlázni.