Spanyol bajnokság
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Spanyol bajnokság
Nehéz nyár elé néz Yuri Berchiche!
Az Athletic szélsője az utolsó fordulóban kapott egy kemény belépőt Carvajaltól, aminek az elhúzódó kivizsgálása után tegnap megjelent a hír, a játékos sípcsontja eltört, így a nyári felkészülést ki kell hagynia: 4-6 hetes pihenő vár rá.
Az Athletic szélsője az utolsó fordulóban kapott egy kemény belépőt Carvajaltól, aminek az elhúzódó kivizsgálása után tegnap megjelent a hír, a játékos sípcsontja eltört, így a nyári felkészülést ki kell hagynia: 4-6 hetes pihenő vár rá.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Legkevesebb lapot Mi gyujtottuk be a Laligaban.
https://as.com/futbol/primera/un-madrid-muy-pulcro-n/
https://as.com/futbol/primera/un-madrid-muy-pulcro-n/
Toni
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Mármint nővel? Vagy edzés után a zuhiban?Mester77 írta: Diego Simeone: "Players who have sex less than 4 times a month cannot play in my team."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha a verőgépekkel nem jött össze eddig semmi, latin loverekkel majd fog?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
No, nem csalódunk Simeoneban
Respect fater !
Respect fater !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Mester77
Diego Simeone: "Players who have sex less than 4 times a month cannot play in my team."
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Gabikám, nem hullott ott semmilyen fej. Félremagyarázták azt, hogy a VAR bírók 2 évre kapnak megbízást. Ez járt le 6 bírónak.lordgabi írta: De ez teljesen általános heti szinten ebben a bajnokságban, és még be is kerül a hivatalos YouTube csatorna összefoglalójába, parádé. Vini esete után hullott néhány fej, de ezt rendszeresíteni kellene, vagy ha ennyire nem tudják használni VAR szóban belül, akkor töltsék fel külföldi szakemberekkel, akik kimondottan erre vannak szakosodva, biztos vagyok benne előrelépés lenne, mert ez így orosz rulett továbbra is, és bármikor elsülhet rosszul bárkire nézve egy-egy eset.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
De ez teljesen általános heti szinten ebben a bajnokságban, és még be is kerül a hivatalos YouTube csatorna összefoglalójába, parádé. Vini esete után hullott néhány fej, de ezt rendszeresíteni kellene, vagy ha ennyire nem tudják használni VAR szóban belül, akkor töltsék fel külföldi szakemberekkel, akik kimondottan erre vannak szakosodva, biztos vagyok benne előrelépés lenne, mert ez így orosz rulett továbbra is, és bármikor elsülhet rosszul bárkire nézve egy-egy eset.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
https://www.youtube.com/watch?v=cXBy_Tznaw0
Atletico - Villarreal összefoglaló
VAR az minek van?
0:48tól az nem kéz? Kivédte kézzel a labdát a védő
És még a földön se volt a keze, mert olyan szabály van....
2:05, Witsel piros, elpöccinti a labdát először, bár utána tényleg van fault... De akkor is a labdát rúgta el, de ez még talán oké.
Majd a Villarreal egyenlítő gólja előtt lefaultolták Griezmannt, ezzt pont nem látni ezen.
Érdekes na, hogy működik ez a VAR, vagyis inkább hogy nem.
Atletico - Villarreal összefoglaló
VAR az minek van?
0:48tól az nem kéz? Kivédte kézzel a labdát a védő
És még a földön se volt a keze, mert olyan szabály van....
2:05, Witsel piros, elpöccinti a labdát először, bár utána tényleg van fault... De akkor is a labdát rúgta el, de ez még talán oké.
Majd a Villarreal egyenlítő gólja előtt lefaultolták Griezmannt, ezzt pont nem látni ezen.
Érdekes na, hogy működik ez a VAR, vagyis inkább hogy nem.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Magyar-szlovák meccsen is elintézett minket azért anno.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- h3x0r
Ha valamelyik duplanevű faszkalapról lenne szó, azt mondanám jogos, így viszont egyáltalán nem értek egyet. Lahoznál nem éreztem azt, hogy szándékosan ellenünk vagy a barcának fújt volna, ő mindkét oldalra rendszeresen tévedett. Sokszor felidegesített, de azt is imádtam, amikor a barcások szidták, mert pont velük cseszett ki. Számára az volt a legfontosabb, hogy róla szóljon a meccs, a két csapat és a sztárok helyett ő legyen a középpontban.ferni írta: Jaj de jót röhögtem....
Szerk.: Pont ezek miatt nem volt jó bíró, de még mindig jobban örültem, ha ő vezetett egy el clasicot (leírhatom vagy kell Tebastól külön engedély?), mint jó pár bíró, akik tudom, hogy mennyire utálnak minket.
egyik legszarabb biro volt everferni írta: Jaj de jót röhögtem....
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lordgabi
Joaquin is szép búcsút kapott!
https://fb.watch/kZXfrQtc1N/
https://fb.watch/kZXfrQtc1N/
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Én írtam Megy a meccsbe, mikor kérdezték Asensio miért nem kezd csak az összeg nem volt meg, de több mint vàrtam.Realista24 írta: Nem tudom mar ki kerdezte, de a 2. es 3. hely kozott 7m euro a difi a penzdijazast illetoen.
35,6m jar minden csapatnak fixen, a tobbi szazalekos alapon megy.
Azért 1 milkát borítékban lehetne ebből adni a Villarrealnak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom mar ki kerdezte, de a 2. es 3. hely kozott 7m euro a difi a penzdijazast illetoen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Tudom, igen az az internetes dumája tényleg bekavart. Jó lett volna valami grandiózusabb búcsú, megérdemelte volna. Nem egyhamar lesz ilyen csatárunk.Realista24 írta:Reggel szolt Karim, hogy akkor ugy dontott megy. Sok csapattarsa lehet csak a meccs elott az oltozoben tudta meg. Szerintem sokuk le volt fagyva.Pad'em írta:
Bennem tegnap óta motoszkál, hogy nagyon visszafogott volt ez a búcsúztatas. Egy tifó is kellett volna amit pl Ibra kapott most hétvégén, gondolom idő hiányában nem lehetett. Vagy egy sorfal tényleg. Óváció is kb a stadionban Asensiónál nagyobb volt. Modriccsal is egy 2 másodperces ölelés, néztem az arcokat senkin egy mosoly a cserénél. Ennyire váratlanul ért mindenkit?
Mondjuk, ahogy Ancelotti is mondta Karim nem annyira az a rivaldafény ember, de akkor is egy ekkora legendát 14 év után illett volna valahogy komolyabban.
Ahhoz képest ami Ramosnál meg Cénél volt persze szep volt ez a dobálás, de nekem van hiányérzetem. Marcelónak tavaly volt valami, nem emlékszem?
A szurkolok meg keszultek volna valamivel, aztan jott Karim, hogy a zinternet az a zinternet...aztan puff, pofanvagott mindenkit a hivatalos bejelentes.
Meg amugy...szerintem ez boven eleg volt. Bernabeu el tudott bucsuzni, csapattarsak is, Perez kapott egy dedikalt mezt, mint masodik szamu legnagyobb rajongo, kedden bucsuztatas.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Luka Modric, Karim Benzema
Marcelonál kicsit kínos volt az egész, mert az utolsó bajnokin játszott hazai pályán és a meccs után őt vette a kamera meg a társak is ott gyűltek körülötte, de olyan volt mintha direkt nem akarná érteni a helyzetet Ő maradni akart és bízott a hosszabbításban, volt is az a mondata amit felvett a kamera miközben könnyes szemekkel a kispadon ül, miszerint klublegenda és mégse maradhat.Pad'em írta:
Ahhoz képest ami Ramosnál meg Cénél volt persze szep volt ez a dobálás, de nekem van hiányérzetem. Marcelónak tavaly volt valami, nem emlékszem?
Aztán végül csk-ként díszíthette fel a Cibelest szóval nem sült el rosszul
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Reggel szolt Karim, hogy akkor ugy dontott megy. Sok csapattarsa lehet csak a meccs elott az oltozoben tudta meg. Szerintem sokuk le volt fagyva.Pad'em írta:Bennem tegnap óta motoszkál, hogy nagyon visszafogott volt ez a búcsúztatas. Egy tifó is kellett volna amit pl Ibra kapott most hétvégén, gondolom idő hiányában nem lehetett. Vagy egy sorfal tényleg. Óváció is kb a stadionban Asensiónál nagyobb volt. Modriccsal is egy 2 másodperces ölelés, néztem az arcokat senkin egy mosoly a cserénél. Ennyire váratlanul ért mindenkit?miro. írta: Karim is kaphatott volna egy sorfalat a cserenel. Megerdemelte volna.
Mondjuk, ahogy Ancelotti is mondta Karim nem annyira az a rivaldafény ember, de akkor is egy ekkora legendát 14 év után illett volna valahogy komolyabban.
A szurkolok meg keszultek volna valamivel, aztan jott Karim, hogy a zinternet az a zinternet...aztan puff, pofanvagott mindenkit a hivatalos bejelentes.
Meg amugy...szerintem ez boven eleg volt. Bernabeu el tudott bucsuzni, csapattarsak is, Perez kapott egy dedikalt mezt, mint masodik szamu legnagyobb rajongo, kedden bucsuztatas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Bennem tegnap óta motoszkál, hogy nagyon visszafogott volt ez a búcsúztatas. Egy tifó is kellett volna amit pl Ibra kapott most hétvégén, gondolom idő hiányában nem lehetett. Vagy egy sorfal tényleg. Óváció is kb a stadionban Asensiónál nagyobb volt. Modriccsal is egy 2 másodperces ölelés, néztem az arcokat senkin egy mosoly a cserénél. Ennyire váratlanul ért mindenkit?miro. írta: Karim is kaphatott volna egy sorfalat a cserenel. Megerdemelte volna.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"