Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Mi is befogjuk amúgy jelenteni az angolt?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy ha ilyen baszó a kp., attól sem kell tartani ha Bellingham kicsit sokat lesz a Sanitason. E(z nem a fél szezont jelenti, de ha 1-2 hétre kidől egy szezonban mondjuk úgy 3 alkalommal az szerintem nem baj.) Kicsit attól tartok amúgy jobban, hogy valaki a kp-n a versenyhelyzet miatt menni akar majd, ugyanis nem tűri a padot. Emiatt jövőre szerintem Modricnak kellene epizódszerepet játszania és Kroos is egy kicsit visszaszorulhatna, aztán ha Tchouaméni vagy Bellingham nem tud bizonyítani és gyengélkednek ismételten jöhetnek az öregek.RealAsensio írta: Kroos. Bellingham. Tchouameni. Camavinga. Ceballos. Modric. Valverde.
Ha közepe rendben…
Remélem tényleg rámegyünk Daviesre, jöjjön Kane is, szarok rá, Mbappe meg sírja el magát a pasijának, hogy milyen csapat épül Madridban nélküle.
Perez papa elkattant, érezni, hogy az asztalra baszott. Barcaek eladtak mindent, ami mozdithato, mi meg 103 millio plusz bonuszokert elhozzuk Bellinghamet. Mi ez, ha nem erofitogtatas? persze, ez nem kataloniaba uzenet, mert nem veluk versenyzunk elsosorban.
Tchouameni es Valverde felkothetik a gatyat. Camavinga is elottuk van a sorban, ugyanis o nem lesz balhatved tobbet.
Amugy en is felek Kane-tol, de nem azert mert angol, vagy mert 30 eves. Hanem hogy Ancelotti hogyan fogja ot beleilleszteni a csapatba. Ezer eve nem volt ilyen csatarunk, sot, ilyen stilusu csatarunk. A tehetsege es a tudasa megvan, a kaput erzi, mar csak a tarsakkal kell majd osszeszokni, ezt erzem nehez feladatnak.
Bellinghamtol meg csak azert felek, nehogy a Sanitason toltson tobb idot.
Daviest amúgy én is megcéloznám, sőt megpróbálnám Mendyt is bevonni az üzletbe, hátha a München könnyebben adná úgy. Közbe meg ugye lesz egy Franunk is, így Camavinga tuti, hogy nem lesz többet balhátvéd.
Kane miatt egyértelműen át kell alakítani a taktikánkat, remélem az öreg ezt észlelni fogja és hajlandóságot fog mutatni a megújulásra. Én amúgy nem szeretem az angolt, de azt elismerem, hogy más mozdítható, értékelhető ember nincs most a piacon, ezért ő kelleni fog.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kroos. Bellingham. Tchouameni. Camavinga. Ceballos. Modric. Valverde.
Ha közepe rendben…
Remélem tényleg rámegyünk Daviesre, jöjjön Kane is, szarok rá, Mbappe meg sírja el magát a pasijának, hogy milyen csapat épül Madridban nélküle.
Perez papa elkattant, érezni, hogy az asztalra baszott. Barcaek eladtak mindent, ami mozdithato, mi meg 103 millio plusz bonuszokert elhozzuk Bellinghamet. Mi ez, ha nem erofitogtatas? persze, ez nem kataloniaba uzenet, mert nem veluk versenyzunk elsosorban.
Tchouameni es Valverde felkothetik a gatyat. Camavinga is elottuk van a sorban, ugyanis o nem lesz balhatved tobbet.
Amugy en is felek Kane-tol, de nem azert mert angol, vagy mert 30 eves. Hanem hogy Ancelotti hogyan fogja ot beleilleszteni a csapatba. Ezer eve nem volt ilyen csatarunk, sot, ilyen stilusu csatarunk. A tehetsege es a tudasa megvan, a kaput erzi, mar csak a tarsakkal kell majd osszeszokni, ezt erzem nehez feladatnak.
Ha közepe rendben…
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Owennel hol égtünk meg? Csereként marha sok gólt lőtt, statok szerint 35 meccs alatt 13 gól úgy, hogy mellette Raúl Ronaldo csatárpárosunk volt.raul 4 ever írta:Igen, szar csatárt lehet 100 másikat találni, ő meg az egyetlen, akiért érdemes mozdulni perpill. Mondjuk a hundert az vad.. Ugyanannyi, mint egy pályája elején lévő Bellingham.Kerlon írta:
Azt kell mondjam, hogy kb. a legjobb megoldás a Haaland MBappe vonal után, de ha megég, mindenki rajtunk fog röhögni.
Egy Owen szerű megégéstől nem tartok, 1000szer jobb a csapat mögötte, mint akkor volt. A legkisebb rossz szerintem Kane. Ha meg bejön, 3-4 évig jó lehet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Raphäel Guerreiro will travel to Munich next week but documents have already been checked by his agents. Deal will be valid until 2026. #FCBayern
Akkor davies jönni fog ide sztem.
Akkor davies jönni fog ide sztem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jó, barcába meg 3 - sima volt.. Nyilván nem egy eredményből kell megítélni..G. V.tinho írta:1000szer jobb a csapat??? Melyik bolygón?raul 4 ever írta:
Igen, szar csatárt lehet 100 másikat találni, ő meg az egyetlen, akiért érdemes mozdulni perpill. Mondjuk a hundert az vad.. Ugyanannyi, mint egy pályája elején lévő Bellingham.
Egy Owen szerű megégéstől nem tartok, 1000szer jobb a csapat mögötte, mint akkor volt. A legkisebb rossz szerintem Kane. Ha meg bejön, 3-4 évig jó lehet.
Pl ezzel a csapattal vertük a Barcát:
Casillas - Salgado, Helguera, Pavón, R. Carlos - Beckham, Gravesen, Zidane - Raúl, Owen (Figo, 82.) - Ronaldo.
Luxa nagyon kiszámolta hogy tud egyszerre R7, R9 és Owen a csapatban lenni, az a tavasz a bajnokságban jó volt, de a keret egyébként borzasztó. Volt a "gála11", aztán meg Gravesen, Bravo, Mejia, többi 1bites a padon, most meg a középpályán 6 rendkívüli játékos, védelemben ha unod az Eder - Alabát, felrakod Rüdi-Nachot.
A mostani KERET azért veretesebb, mint az akkori. (Keret= mindenki más a fenti trión kívül)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hagyjad, ilyenkor ugyis kilog a pocoroje a sajat szajabol, ertelmezheto hang nem hagyja el a torkat.kodo írta:Ezért fizetnék is.P. Krisz írta: De akkor Remy ott ül melletted és Ő lesz az audiokommentár.
Amugy nem mondtam, hogy egyszerre, de heti egyszer Real meccs helyett be lehet rakni, nem hiszem hogy rosszabb szorakozas lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
1000szer jobb a csapat??? Melyik bolygón?raul 4 ever írta:Igen, szar csatárt lehet 100 másikat találni, ő meg az egyetlen, akiért érdemes mozdulni perpill. Mondjuk a hundert az vad.. Ugyanannyi, mint egy pályája elején lévő Bellingham.Kerlon írta:
Azt kell mondjam, hogy kb. a legjobb megoldás a Haaland MBappe vonal után, de ha megég, mindenki rajtunk fog röhögni.
Pl ezzel a csapattal vertük a Barcát:
Casillas - Salgado, Helguera, Pavón, R. Carlos - Beckham, Gravesen, Zidane - Raúl, Owen (Figo, 82.) - Ronaldo.
És minimum 100 milliós árcédulával. Most erről a Darwin Nunez jutott eszembe, vagy a csöves Antony. Ez az ember legalább a Herenveenben meg az Ajaxban is fosta a gólokat. De a fent említett két csórónak volt 1 elfogadható szezonja és már repkedtek is a 80-100 milliók értük.BlancoMark írta: Jaja manapsag azzal a kepesseggel es mutatokkal elit csatar lenne valami PL-es csapatban 15 millas fizetessel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2023. június 7., szerda 21:07-kor.
- BlancoMark
Jaja manapsag azzal a kepesseggel es mutatokkal elit csatar lenne valami PL-es csapatban 15 millas fizetessel.Sierra írta:Nem volt az balfasz, csak ide kevés volt. Vagyis hát kapott kemény fél évet. Rosszkor volt rossz helyen. Ajaxban meg a Schalke-ban azért termelt rendesen, válogatottról nem is beszélve. Teljes karriert nézve eltett több mint 400 gólt a faszi.sanko. írta: mint az utódholland balfasz csatár aki itt volt. hogy hívták? huntelaar ugye?
Nem volt az balfasz, csak ide kevés volt. Vagyis hát kapott kemény fél évet. Rosszkor volt rossz helyen. Ajaxban meg a Schalke-ban azért termelt rendesen, válogatottról nem is beszélve. Teljes karriert nézve eltett több mint 400 gólt a faszi.sanko. írta: mint az utódholland balfasz csatár aki itt volt. hogy hívták? huntelaar ugye?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Huntelaarsanko. írta: nekem kane el kapcsolatban dejavum van. pont ennyire idegenkedtem anno van nistelrooytol, és rám cáfolt. szóval átmenetileg jöhet. csak nehogy olyan legyen, mint az utódholland balfasz csatár aki itt volt. hogy hívták? huntelaar ugye?
Enis ugyérzem, hogy ramcafol majd egyenlőre írtózok a buta fejétől is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ezért fizetnék is.P. Krisz írta: De akkor Remy ott ül melletted és Ő lesz az audiokommentár.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, szar csatárt lehet 100 másikat találni, ő meg az egyetlen, akiért érdemes mozdulni perpill. Mondjuk a hundert az vad.. Ugyanannyi, mint egy pályája elején lévő Bellingham.Kerlon írta:Azt kell mondjam, hogy kb. a legjobb megoldás a Haaland MBappe vonal után, de ha megég, mindenki rajtunk fog röhögni.Realista24 írta: Készüljetek. Azt írják hogy Kane mocskos gyorsan Real játékos lesz. Pár simítás van hatra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
nekem kane el kapcsolatban dejavum van. pont ennyire idegenkedtem anno van nistelrooytol, és rám cáfolt. szóval átmenetileg jöhet. csak nehogy olyan legyen, mint az utódholland balfasz csatár aki itt volt. hogy hívták? huntelaar ugye?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Faust írta:Ha ez a csovesbanat inter behuzza, livestreamben nezem vegig az osszes fast filmet bazmeg.Realista24 írta: Egyet se nyernek.
Fix City, 3-4 gollal. Semmi eselye az Internek.
Kar, pedig ez oriasit mehetne.
Gyorsan keresek a darkweben valami uj vudu cuccot. Hatha…
Ha valamit nem ertene, nyugodtan kerdezhet.P. Krisz írta: De akkor Remy ott ül melletted és Ő lesz az audiokommentár.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2023. június 7., szerda 20:02-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En meg cirogatom a szemgolyodat, mint a mechanikusnarancsbanP. Krisz írta: De akkor Remy ott ül melletted és Ő lesz az audiokommentár.
thereisonly1ronaldo
Első meccsen jobbak voltunk, másodikon meg kb 7-8 embernek volt szar meccse, így is volt 2 nagy távoli lövésünk meg egy nagy helyzetünk ami beakadhatott volna.Faust írta: szerintem a City minimum duplazni fog hogy rohadjanak meg.
Jobbak voltak, de nem volt annyira elképzelhetetlen a továbbjutás egy kis szerencsével.
Most ha rendesen erősítünk simán partiban lehetünk, sőt.
- P. Krisz
De akkor Remy ott ül melletted és Ő lesz az audiokommentár.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Ha ez a csovesbanat inter behuzza, livestreamben nezem vegig az osszes fast filmet bazmeg.Realista24 írta: Egyet se nyernek.