Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
[COPE.ES] Rodrigo Moreno is an option for Real Madrid. The attacker, who Leeds signed for £27m, has a £3m relegation release clause which is now active.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Hát akkor nem is nagyon kell gondolkodni jövőre bármilyen cím megszerzésével kapcsolatba. Egy Joselu, Rodrygo csatár páros még a bajnokságba is kevés. Hiába van jó kozeppalyank, a ligaba beallnak buszozni és jönnek majd a dontetlenek vagy kontrabol 1golt találó vereségek. Láthatjuk Barca leigazolta lewat és pont annyit adott a csapathoz, hogy bajnokok legyenek. De ha esetleg jönne Firmino azzal se vagyunk előrébb. Ő is max Benzema tehermentesitesere lett volna jó. Ahhoz hogy legyen közünk bármilyen címhez kell egy pont erős csatár aki Kane, Alvarez, lautaro, Lukaku, vagy ilyesmi... Akár tetszik akár nem.Tomidzsi írta: Van egy cikk AS-on:
https://as.com/futbol/primera/ahora-kane-se-enfria-n/
Nincs messze a valosagtol es sztem is ez lesz.
Jo lenne Kane, meg Carlo is akarja, de draga nagy a fizuja (3 evre is draga)oreg is, nem illik a fiatalitasi koncepcióba. Rodrygo lesz a kezdő 9es.
Bellingham mellett nem fog jonni Kane sztem 200 misi korul a ketto... Elobb hozza Daviest ha hozhato, mint 30 evesen Kanet.
Fran, Brahim, Bellingham, Joselu, esetleg egy Pavard, Davies.
Es akkor Vini-Rodry-Valverde lesz a kezdo, a padon meg Joselu, Brahim paros? Nem lesz tul felelmetes tamadosor
Minimum 1 valami dragabb ember jonni fog meg szerintem
Minimum 1 valami dragabb ember jonni fog meg szerintem
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Daviesről most ( pár órája olvastam ) volt egy friss, a herewego embertől a twitteren...
Marad a Bayroknál, nagyon úgy fest.
Mondjuk az meredek lesz, ha előre egy Brahim Joselu kettős jön , persze akkor Valverde instant szélső lesz
De még a védelmet is lehet gyomlálni.
Marad a Bayroknál, nagyon úgy fest.
Mondjuk az meredek lesz, ha előre egy Brahim Joselu kettős jön , persze akkor Valverde instant szélső lesz
De még a védelmet is lehet gyomlálni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Van egy cikk AS-on:
Jo lenne Kane, meg Carlo is akarja, de draga nagy a fizuja (3 evre is draga)oreg is, nem illik a fiatalitasi koncepcióba. Rodrygo lesz a kezdő 9es.
Bellingham mellett nem fog jonni Kane sztem 200 misi korul a ketto... Elobb hozza Daviest ha hozhato, mint 30 evesen Kanet.
Toni
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miert kinlodjon vele, par ev es Haaland ugyis megdonti.Muszi05 írta: Elvileg Kane rábólintott, arra, hogy szeretne spanyolba költözni és nem foglalkozik a rekorddal...
- Muszi05
OFF:hehetheoriginal írta:tubatibi írta:
Tanulatlanság, az.
Előbb gondolkodhatnál mielőtt így leminősítesz valakit.
Véletlen vagy pusztán remegsz a telefonod előtt vigyorogva, hogy kiélheted Magad, legalább itt.
Ne vedd a szívedre, sokan nem tudnak helyesen irni, nem te vagy az egyeduli
No offense, de ez Rád is igaz! A "szívedre"-nél még van "hosszú í" de az "írni'-nél már nincs
OFF-ból ki:
Elvileg Kane rábólintott, arra, hogy szeretne spanyolba költözni és nem foglalkozik a rekorddal...
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tubatibi írta:hehetheoriginal írta:
Azert a veletlen elutes meg a helyesirasi hiba, ami folyamatosan jelen van, az ket teljesen mas kategória.
Egyik az veletlen, a masik meg a trendje miatt szimplan tanulatlansagra utal
De latom bal labbal keltel ma is csapjalakki, meg ha nincs ezzel gondod, minek írsz róla inkabb mondjad mi van a szemeddel, latod is mar a dolgokat, vagy csak nezed tovabbra is?
Tanulatlanság, az.
Véletlen vagy pusztán remegsz a telefonod előtt vigyorogva, hogy kiélheted Magad, legalább itt.
Ne vedd a szívedre, sokan nem tudnak helyesen irni, nem te vagy az egyeduli
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Haver nem is kell 85ért, akkor majd megoldjuk ...vagy valami lesz
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En csak a madridi kebabosnak hiszek a tobbi nem erdekelmiro. írta: En mar nem tudom kovetni ezt. Minden feloraban total ellentetes hirek jonnek ki,es nem csak itt,hanem konkretan mindenkirol,mindenhonnan,mindenhol.
A 95% a hireknek full kamu.
Azt hiszem matol akkor kezdem el olvasni a hirt,ha ugy kezdodik hogy hivatalos..
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
En mar nem tudom kovetni ezt. Minden feloraban total ellentetes hirek jonnek ki,es nem csak itt,hanem konkretan mindenkirol,mindenhonnan,mindenhol.
Azt hiszem matol akkor kezdem el olvasni a hirt,ha ugy kezdodik hogy hivatalos..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tokkal vonóval 60at érne meg a Realnak, Chelsea 85re gondolt.ViktoR4 írta: Kai Havertz situation:
• Madrid discarded him. @jfelixdiaz
• Madrid back away due to Chelsea’s high asking price. @GraemeBailey
• Kai Havertz is discarded for now. @Ramon_AlvarezMM
• Madrid consider Havertz too expensive & situation is not advancing. @FabrizioRomano
Na ez legalább úgy alakul ahogy mi itt a fórumon szeretnénk
Közben megy tőlük Pulisic és Mount is. Utóbbi a ManUba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Kai Havertz situation:
• Madrid consider Havertz too expensive & situation is not advancing. @FabrizioRomano
hehetheoriginal írta:Azert a veletlen elutes meg a helyesirasi hiba, ami folyamatosan jelen van, az ket teljesen mas kategória.Halfkey írta:
Mindezt két olyan posztod között ahol az egyikben elütési hiba van, a másikban meg egy teljesen megerőszakolt, lezáratlan mondat, a ‘vicces’ ‘becenevekről’ nem is beszélve
Nekem nincs is ezzel gondom, ez csak egy fórum - de vicces hogy rendszeresen előveszel embereket ilyen miatt
De latom bal labbal keltel ma is csapjalakki, meg ha nincs ezzel gondod, minek írsz róla inkabb mondjad mi van a szemeddel, latod is mar a dolgokat, vagy csak nezed tovabbra is?
Tanulatlanság, az.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Gondolom, majd ha minden papír alá van írva akkor jelentik be, talán az orvosit is megvárják. Bár nincs előttem a Dortmundi nyilatkozat, abban is azt írják, hogy közel áll a Real Madridhoz, tehát még nincs minden lezárva, de a klubok között megvan a megegyezés.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Hehe így száll le a bicikliről.füst írta: * Csapjalak ki
- hehetheoriginal
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
* Csapjalak ki
- hehetheoriginal
Azert a veletlen elutes meg a helyesirasi hiba, ami folyamatosan jelen van, az ket teljesen mas kategória.Halfkey írta:Mindezt két olyan posztod között ahol az egyikben elütési hiba van, a másikban meg egy teljesen megerőszakolt, lezáratlan mondat, a ‘vicces’ ‘becenevekről’ nem is beszélvehehetheoriginal írta:
Csak akkor, ha helyesen irod az igekotos igeket.
Nekem nincs is ezzel gondom, ez csak egy fórum - de vicces hogy rendszeresen előveszel embereket ilyen miatt
thereisonly1ronaldo
Mindezt két olyan posztod között ahol az egyikben elütési hiba van, a másikban meg egy teljesen megerőszakolt, lezáratlan mondat, a ‘vicces’ ‘becenevekről’ nem is beszélvehehetheoriginal írta:Csak akkor, ha helyesen irod az igekotos igeket.tubatibi írta: Mi is befogjuk amúgy jelenteni az angolt?