OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 9., péntek 13:23

Halfkey írta:
Realista24 írta:

Jo, hat havi egyszer te is kialudhatod magad. :mrgreen:
3 órája született meg Dániel Márk. Egy ideje nem alszom jól :D
Jó egészséget kívánok nektek, végre egy boldog hír! :'( :sziv: :agree:

Tudtam, hogy be fog ütni majd az elégedetlenkedés, ami ezt a pihenős, semmittevést illeti. :vivo: Azt hittem július 1-ig lesz kb. változatlan az állapot, ugyanazok a boka/lábfej gyakorlatok, térdfelhúzás, eleresztés, mankóval közlekedés lábat leérintve, de nem terhelve, felpolcolva fekvés/ülés és utána jöhet a rá állás, teljes terhelés, hogyne. Hétfőn megvolt a varratszedés, semmi extra nem volt igazából, előtte kontroll röntgen, minden jól van belül, kívül (nincs dagadás, nincs elszíneződés, "szárazak a sebhelyek"), aztán majd július második hete környékére nyomozzam ki, hogy melyik napokon van bent a doki, még egy kontroll röntgen következik, aztán meglássuk mi a következő fokozat. Én azt hittem már kb. legalább beállhatok dolgozni a júliusi hónap utolsó felére, ahh, életkedvem sincs konkrétan azóta, de nem is tud előre semmi pontosat mondani, kérdezni se nagyon lehet, mert épp műtétről jött és siet is visszafelé, sokat lesz szabadságon is most ebben a hónapban és a következőben is, nehogy majd elkerüljük egymást a következő alkalommal, agyfasz. +30 Clexane lett felírva, azzal nincs gond, barátnőm segít beadni, oldalakat változtassuk napról-napra, teljesen tűrhető. Edzőterembe le tudok menni lépcsőn simán (járt a lakáshoz :salute: ), senki nem mutatta ezt sem, mert a kórháznak nem volt egy darab könyökmankója sem, amivel lehetett volna gyakorolni, csak járókeret, de ez sem egy extrém sport, felfelé kicsit lassabban megy a dolog. Felüléseket tudok csinálni felpolcolt lábbal, mellizomra fekvőpadon, hátizomra ilyen csigás, lehúzós gépezet, ezek is jók legalább, 1 hasznos óra pipa minden nap legalább az elfecsérelt időből (az elliptikus tréner és a szobabicikli konkrétan hívogat magára :-( :lol: ) , mosogatásba be tudok még segíteni, fürdés megy egyedül első perctől, de meg fog őrjíteni szerintem a maradék idő. Filmek se tudnak már úgy lekötni, semmi sorozat amit első ránézésre elkezdenék, hogy induljon a dara, napra se tudok most kiülni, 5 napja zsinórban szakad az eső kb. napközben. Doulingón megpróbáltam az angolt, azzal szoktam szórakozni egy keveset, otthon ami zajlik, családtagokkal sokat beszélgetek videóban, az még jobban lehangol. Alvás előtt jönnek a gondolatokat, a szeptember közepén rendezendő 4-5 km távon eltudok e majd indulni egyáltalán, ami a futást illeti, kitűzött cél esetleg beérni a célba fájdalom nélkül (előzőn amin indultam Top5 volt, második lettem kb. 0 gyakorlással, most ha pusztítani fogom magamat sem hiszem, hogy leszek még ezen a szinten :( ). De előtte azt se tudom milyen lesz az első talpra állásom, Isten adja meg, egyszer hajítsam el a két segédemet, nagyon ügyelni fogok ezután mindenre és mindenkire a környezetemben. Buli, fesztivál, ami egész évben kimaradt, most megint teljesen kilőve, kíváncsi vagyok a kuplunggal mikor fogok elbírni, hogy legalább néhány körre elvigyem a kocsit legalább, vagy megmosni egyedül, kb. 1 km tőlem.
Fájdalom az nincs hála Istennek a kórházból hazaérés óta, nagyon odateszem magamat, ami ezeket az alap gyakorlatokat illeti, de hiába utaztam már tömegközlekedéssel is azóta, nem egy egészséges állapot ez a sok fekvés, meg egymillió gondolat, legalább olvasnék valami hasonlót, aki járt már ebben a cipőben, hogyan tudott visszaszokni a normális kerékvágásba (vásárlás közben nehéz táskák cipelése, 7-8 óra meló talpon, kocogás, stb.), de már minden fórumot, kérdezz/feleleket végigolvastam, semmi értékelhető, egyáltalán nem láttam az igyekezetet ott sok emberben, pl.: nekik még fájdalmaik is voltak, meg gipszben feküdtek hetekig, szarul nézett ki a végén (csupa lehangolás még itt is), aztán váltottak másik fajta gipszre, senki nem volt ugyanabban mint én. Hétfőn már mehet a zuhanyzás ugyanúgy ezen a lábamon is, addig le van ragasztva a varratok helye, saját magamnak leszedem, és kb. ugyanúgy kell kinézzen nem sokára mint a másik, csak hegekkel már, még azokat is meg kell emészteni valahogy, oda se néztem közben, amikor szedték.
Sokszor engem is kínzott az álmatlanság (kórházban napi 3 órát ha aludtam, akkor sokat mondok), de már csak néha jön elő a nehezen elalvás része, amikor valamin keményen felidegesítem magam, vagy lehangolom valamivel, a műtét előtt sose keltem fel éjszaka pisálni, most kb. minden második nap 4-5 óra alvás után, utána vissza alszok, de ez se én vagyok, 13 órát is képes voltam előtte aludni 0 felkelés nélkül. :roll: Szex nem problémás, ha már fel lett hozva, jobb is az alvás utána, tény. :mrgreen:.

Úgyhogy tényleg jó kiírni az embernek magából a sok szarságot, más kérdés, hogy picsogás az egész, lehet olvasni már utálatos lesz a végére, de jelenleg ez van. Egy kis vízipipázás volt még azóta az udvaron, meg néhány sör a legjobb haverommal kétszer hétvégén, de semmi egyéb örökemlékű élmény az ágyból/szobából. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 9., péntek 13:21

Halfkey írta:
Realista24 írta:

Sok örömet és sikeres altatást! :D :D Jók a nevek :agree:

Tejfakasztó lesz? :kalapos: :kalapos:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 9., péntek 13:06

Faust írta: Wtf, maszkban alszol?

Halfi, oriasi gratula! Jo egeszseget kivanok! :)
szmogos a kornyek es szarok a nyilaszarok :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 9., péntek 13:05

Faust írta: Wtf, maszkban alszol?

Gondolom a szemere, mint a csajok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 9., péntek 12:43

Wtf, maszkban alszol?

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 9., péntek 12:16

Halfkey írta:

:agree:
Egeszseget,kitartast! :)
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 9., péntek 12:14

nekem az elalvassal nincsen bajom, 15p alatt mar bealszok, ninkabb surun megebredek ejjel es ezert nem eleg kimerito az alvasom.

kialakitottam egy rutint, alvas elotti fel oraban nem nyomkodom mar a telot, nem iszok vizet az utolso oraban (ez segit, hogy ne 2x keljek fel ejjel wc miatt hanem max 1x) mellette egy ashwaganda, cbd, nythol-one-a-night kombo es maszk + fuldugo.

jelentosen javult az alvasminosegem, bar meg mindig nem perfekt, de ha 10-es skalan 4-es volt akkor most korul belul egy 7-es.

melatonin es gaba is jo lehet, ha magaval az elalvassal van baj, de nem mindenki ajanlja oket.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 9., péntek 12:10

Halfkey írta:
Realista24 írta:

Hoppacska. Gratula :salute: sok egeszseget nektek. :cheers: :happy: :iszunk: :zoldsalas: :lilasalas:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 9., péntek 12:07

realfan írta:dettó, 2 óra kispályás foci után(19-21 óra között), kell 2-3 óra mire el tudok aludni meg igazából a zuhányzástól is felébredem utána
igenigen, én is órákat szenvedek sokszor. Aztán mikor meg nagy nehezen sikerült elaludni, mint a tej, úgy alszom. Reggel meg persze alig megy a felkelés. :D
Szerencsére az alvásom hosszával nincs gond, hétköznap is megvan 7-8 óra alvás, hétvégén meg lazán 10-12 is akár.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 9., péntek 12:05

Realista24 írta:
Halfkey írta: Szex után én mindig nagyon elálmosodom ;)

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2023. június 9., péntek 12:05

This guy szexel B-)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 9., péntek 12:04

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 9., péntek 11:59

Szex után én mindig nagyon elálmosodom ;)

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 9., péntek 11:56

Szerintem evek ota nem alszom ugy igazan jot.
Neha alszom 6-7 ora kozott,de sokszor kelek fel 3-4 fele.
Aztan egy ora forgolodas,majd visszaalszom de mar nem ugyanolyan.
Melozom,focizom,mellette lemegyek edzeni kicsit.
Eskuszom semmi rosszat nem tudok mondani,vagy semmi olyan nincs amiert panaszkodnom kene. :hmmm:
Szerintem sokan szenvednek amugy ezzel..
Azt olvastam,ha tikkel a szemed sokszor akkor az lehet a faradsagtol,na en ezt sokszor eszlelem pl..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2023. június 9., péntek 11:55

Sierra írta:
negan írta: Xanaxot dobd ki a picsába, nyomj le egy istenes edzést, vagy fuss/focizz egy nagyot, beszélj egy vagon emberrel, az is lefáraszt
engem mondjuk speciel az esti edzés (6-7 körül) lefáraszt, de ugyanakkor estére fel is pörgeti a szívemet, csomószor emiatt nehezen alszom el.
dettó, 2 óra kispályás foci után(19-21 óra között), kell 2-3 óra mire el tudok aludni meg igazából a zuhányzástól is felébredem utána

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 9., péntek 11:37

negan írta: Xanaxot dobd ki a picsába, nyomj le egy istenes edzést, vagy fuss/focizz egy nagyot, beszélj egy vagon emberrel, az is lefáraszt
engem mondjuk speciel az esti edzés (6-7 körül) lefáraszt, de ugyanakkor estére fel is pörgeti a szívemet, csomószor emiatt nehezen alszom el.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. június 9., péntek 11:35

Lelki okai is lehetnek, ami "kezeletlenul" tovabb sulyosbodhat, szoval en egy pszichologus felkereseset ajanlom.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 9., péntek 11:29

Nekem bioteches L-Tryptophan segített, meg hogy az esti kék fényt olvasásra cseréltem.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 9., péntek 11:10

semmi sincs ok nelkul, csak ugy nem lesz alvaszavarod.
en utananeznek, mitol lehet, lelki/fizikai alapon.
aztan azt rendberakni, utana tudatalatt is megnyugszik az ember lassan es normalisabbak lesznek a nappalok, ejjelek.
thereisonly1ronaldo

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. június 9., péntek 10:58

Negan tippjei egy alvászavarral nem bajlódó embernek is tökéletesek, merítettem is belőle ihletet, mert úgy érzem, hogy nem használom ki jól a szabadidőmet.

realmadrid95 Neked pedig hajrá, ne parázz rá, még ha nehéz is, mert:

egyrészt más is már járt ebben a cipőben és kikerült belőle (szóval Neked is sikerülni fog),
másrészt egy idő után már lehet elmúltak az alvászavart kiváltó dolgok, de a para miatt még mindig fennáll a probléma (saját bőrömön tapasztaltam más problémával).

Vissza: