Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Duci szerb falusi srác beárazta a tiktok zenére ugrabugráló szuperatlétákat idén.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Megnéztem azt a Shaqről szóló 4 részes doksorozatot.hehetheoriginal írta: a hype meg érthető, egyrészt ilyen fizimiskaju ember ilyen szinten még nem volt, illetve lebron sztem 2 év mulva - 1 ev vs bronny - után nyugger lesz, maradnak a zsamorantok meg egyeb kisebb sztárocskák, kell valakit tolni megint.
Egészen eléképesztő, hogy mik mentek akkoriban a palánk alatt.
Vlade Davicnak is nagy volt a szája, Shaq helyrerakta.
Penny Hardaway nagyobb akart lenni, mint Shaq, ráb*szott.
Ahogy hehe is szokta mondani, ez a mai kosárlabda már nyomában sem tartalmazza a régit - de ugyanez igaz a focira is, amikor mindent be/lefújnak. Shaq odament a 216 cm, 136 kg-os méretével és arrébb tett mindenkit. Bejátszottak sok régi meccset is a 2000es évek elejéről, amikor a Lakers Shaqqel és utána Kobeval kiegészülve aláztak szét mindenkit. Volt, hogy 0-1ről jöttek vissza és 4-1el küldték haza az ellenfelet (asszem Sixerst). Volt, hogy Shaq úgy ráállt a neki meccs előtt beszóló játékosra, hogy meccs közben mutattak róla egy videót, hogy a fél ember be volt kötözve az öltözőben, fájt mindene. Akkor férfiasabban ment a játék.
Bazska és Szaniszló Csabi is mondták asszem többször, hogy a GSW játéka is szokszor csak a dobj minél több pontot, többet, mint az ellenfél elv alapján működött.
Irvingre leszek kiváncsi hova megy.
Eközben Irving is hívná magukhoz Lebront. de ő sztem tuti marad már.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az mindegy de McGregor ugy lecsapta a nuggets mascotot, hogy korhazba kellett vinni belole az embert
thereisonly1ronaldo
- nmate
2016 óta az összes döntő elég silány volt, conf döntök jobbak voltak általában. Egyik csapat mindig kifulladt, mire odaért.
Egészen silány egy döntő.nmate írta: Miaminak lóg a nyelve, kár, mert amúgy ez a Denver sem annyira kiemelkedő csapat all time szinten. Csak Jokic.
Pont néztem yutubon egy 2000es lakers-blazers, azt a híres game7et. Csak nyugati döntő volt, de hol vannak ezek ehhez képest a párharc minden tekintetében
- nmate
Miaminak lóg a nyelve, kár, mert amúgy ez a Denver sem annyira kiemelkedő csapat all time szinten. Csak Jokic.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is csak 1et láttam, többiről csak highlights de a 4ik meccsről:nmate írta:Nem tudom nézni a meccseket, Heat in 6 meglesz?nmate írta: Fáradt a Heat, de élesebbek es jobb az edző. Én azért szorosabbat várok, mint 4-1, de ebből a po-bol már bármit kinézek.
- Denver TO : 6
- Adebayo TO : 7
+ Nehéz az 50%os tripla mutató ellen mit tenni.
Lehet hogy a Heat elhoz még 1et Denverből, de Jokicék ezt már behúzták.
- nmate
Nem tudom nézni a meccseket, Heat in 6 meglesz?nmate írta: Fáradt a Heat, de élesebbek es jobb az edző. Én azért szorosabbat várok, mint 4-1, de ebből a po-bol már bármit kinézek.
- hehetheoriginal
pl most nezem mai vagy tegnapi reszt, lonzo ball karrierende serules kapcsan beszelgetnek, kenyon martin pl a dupla terd microfracture mutetrol, meg ugy altalaban, hogy hogy kezelik a csapatok, eleg durva insight, kb hianypotlo temak
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
amugy gilbert arenas podcastjei a haverekkel eleg komoly cucc, vegre nem a folyamat faszsagot kell hallgatni a stephen a meg skip bayless tipusu nagyonmegmondom arcoktol.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Jokic eleg lesz, van korulotte firepower, es egymaga iqbol megoldja.nmate írta: Fáradt a Heat, de élesebbek es jobb az edző. Én azért szorosabbat várok, mint 4-1, de ebből a po-bol már bármit kinézek.
Nem hiszem, hogy elesebb a heat, a nuggetsben ott eg a gyulolet meg a tuz, hogy a sok majom egesz evben semmibenezte oket, aztan vegig ok voltak a legjobb csapat.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Fáradt a Heat, de élesebbek es jobb az edző. Én azért szorosabbat várok, mint 4-1, de ebből a po-bol már bármit kinézek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is egy 4-1-es Denver győzelmet várok, de nem igazán csigáz fel ez a döntő.hehetheoriginal írta:nmate írta: Told ya.
Történelem jön.
Herro jon vissza elvileg gm3-ra, de akkor is 5-6 meccs nuggets nalam
- nmate
Nem jött be
Innentől mindegy ki nyer, Taco bell reklám alatt draftolt európai white boi inasba rakja a sok tiktokker amerikait vs 8th seed beárazza az alapszakaszt.
Innentől mindegy ki nyer, Taco bell reklám alatt draftolt európai white boi inasba rakja a sok tiktokker amerikait vs 8th seed beárazza az alapszakaszt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
2023-ban nem lehet ilyen szarul kintről dobni, egyszerűen nem fér bele még egy Celticsnek sem.
Gratulálok a Heatnek, bár ahogy Jimmy átvette a ecf mvp díjat kb az arcára volt írva hogy le se szarja ha nem nyerik meg a döntőt.
Borul a mérleg a Denver felé, de elég volt a jóslatokból , nem megy ez Nekem .
Gratulálok a Heatnek, bár ahogy Jimmy átvette a ecf mvp díjat kb az arcára volt írva hogy le se szarja ha nem nyerik meg a döntőt.
Borul a mérleg a Denver felé, de elég volt a jóslatokból , nem megy ez Nekem .
- hehetheoriginal
nmate írta: Told ya.
Történelem jön.
Herro jon vissza elvileg gm3-ra, de akkor is 5-6 meccs nuggets nalam
thereisonly1ronaldo
-
Még decemberben voltam egy Heat meccsen, hát akkor egy forintot nem raktam volna arra hogy ezek döntőben lesznek. De nagyot mennek most a playoff-ban, az utolsó másodperces vereség után nem gondoltam hogy fel tudnak állni, de így akkor 0/151 vagy mennyi Döntőt szerintem Jokicék behúzzák 5-6 meccs alatt
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- hehetheoriginal
ostoba szaladgalos kosarlabda mint valami alsotagozatos lanyiskolaMi votl ez a végjáték....
thereisonly1ronaldo
Mi votl ez a végjáték....
Boston leolvadt, leadtak 10 pontos előnyt az utolsó pár percben, aztán vmi csoda folytán tovább makkolták magukat a 7. meccsre... 0.1 sec
Boston leolvadt, leadtak 10 pontos előnyt az utolsó pár percben, aztán vmi csoda folytán tovább makkolták magukat a 7. meccsre... 0.1 sec