realmadrid95 írta:
| Samuel Chukwueze a Milan első számú kiszemeltje a jobbszélső poszt megerősítésére. A Villarreal 25 millió eurót kér egyik legkelendőbb játékosáért, ez az ár azonban továbbértékesítési záradék esetén még csökkenhet. A milánóiak még nem tettek ajánlatot a nigériai játékosért, előtte szeretnénk megállapodásra jutni a személyes feltételeket illetően.
(Gianluca Di Marzio)
Szerintem ezt ma már valaki betette ide minimum egyszer de lehet kétszer is volt már...Chukwueze az aki ellenünk hozta élete és a szezonja legjobb meccsét? A bajnokságban kb 400 percenként eredményes, vert 6 gólt, hozzá képest Asensio 2 polccal feljebb van, vigye csak a milan nyugodtan.
A vezetőség helyében erősen megpróbálnám pénzé tenni Mendy-t is. Semmi haszna már, ahogy LV-t is elboltolnam. Elég lenne hozni 1 jobb oldali védőt szerintem, de ha kiadja hozhatunk balra még valakit. Joselu nálam fix érkező lenne, kb semmi akadálya a ennek az igazolásnak, mellé pedig minden attól függ milyen a piac. Sok név szerepelt már a hírekben, Kane, Lautaro, Firmino, Havertz...Ezekből egyedül Kane az akiért megéri fizetni, ha nem jön össze akkor egy ingyen Firmino nem tűnne rossz húzásnak 1 évre (remélem nem tévedek és tényleg lejár a szerződése idén). A többiekért nem érdemes fizetni olyan összeget amit várnának értük. Nem tudom milyen nevek merültek még fel komolyabban, de nem hiszem, hogy vannak más opciók idénre. Szerintem egyébként mi erősödünk idén nyáron, akkor is ha Luka is távozik végül.