Kommentáld a híreket
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én bepróbálnám, de nagyon keményen. Egy ajánlatot tennék neki és eldöntheti, hogy igen vagy nem. Nincs alkudozás, nincs tárgyalás, semmi. Ha aláírja jön, ha nem tetszenek a feltételek akkor nem. Az alkudozás ideje tavaly volt, most el lehet dönteni, hogy itt akar játszani vagy nem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát csak abból tudok kiidnulni amit írtak/mondtak.Halfkey írta:Laporta, te vagy az?Szal ugyanúgy van 200 milka, abból most elment a fele Bellingham gyerekre. De kb ugyanannyi fel is szabadult bértömegben. Akkor megint ott a 200 milka.
Amúgy én nem hoznám most Mbappét.
Úgyis szavaztam fent. Ne jöjjön.
Laporta, te vagy az?Szal ugyanúgy van 200 milka, abból most elment a fele Bellingham gyerekre. De kb ugyanannyi fel is szabadult bértömegben. Akkor megint ott a 200 milka.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Laikusként olyan 100-140 között még ok lenne de majd Perez eldönti mennyit is ér. Nem lenne a kedvencem de ez már úgyse az a csapat ami kedvenc volt. Ha jön jön ha nem nem. In Perez we trust.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
30 millió van max Mendybe, de az is jó.miro. írta:Camavinga legyen belso kp. Amugyse jo egy fiatal jatekosnak,hogy par hetet balhatvedbe,utana meg belul jatszik.Galacticos írta: szerintem ruud volt az utolso.
Dehat nezd meg van akik igyis elegedetlenkednek, mert nem full tipik csatar.
Mendyt akkor is eladnam ha nem jon meg egy balhatved, felesleges, es ha penzze lehet tenni akkor adios. Kimaxolta sztem boven ami a kepessegei alapjan benne volt.
Ja es az a fran garcia jo lesz nagyon
Tengelybe nem gaz ha forgatnak,de ez a ket poszt kozott azert van kulonbseg.
En nem tudom ki ez a Fran Garcia,de csak vele nem futnek neki a szezonnak.
Mendybe lehetne egy 50-60 millio. Akar ha 80at utana beletennenk egy masikba,akkor is 20-bol kb meguszhato
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Camavinga legyen belso kp. Amugyse jo egy fiatal jatekosnak,hogy par hetet balhatvedbe,utana meg belul jatszik.Galacticos írta: szerintem ruud volt az utolso.
Mendyt akkor is eladnam ha nem jon meg egy balhatved, felesleges, es ha penzze lehet tenni akkor adios. Kimaxolta sztem boven ami a kepessegei alapjan benne volt.
Tengelybe nem gaz ha forgatnak,de ez a ket poszt kozott azert van kulonbseg.
En nem tudom ki ez a Fran Garcia,de csak vele nem futnek neki a szezonnak.
Mendybe lehetne egy 50-60 millio. Akar ha 80at utana beletennenk egy masikba,akkor is 20-bol kb meguszhato
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Galacticos
szerintem ruud volt az utolso.miro. írta: Amugy mikor volt nekunk utoljara tipik center csatarunk?
Mondjuk en varnek meg egy balhatvedet,es mendyt eladni.
- miro.
Amugy mikor volt nekunk utoljara tipik center csatarunk?Galacticos írta: Nem kerdes, minel elobb, ha penzert akkor penzert.
Vilag legjobb tamadoja, aki a vb donton nalam mindent bizonyitott. Clutch volt, a masodik golja zseni, birta a nyomast. Hozni kell ha lehet, nem szabad varni.
Hogy nem tipik center? Kane nem jo mert az center es angol es lassu es nem cselezget, haaland csak befejez nem segiti a tamadasepitest nemjo, mindenki mas bot, mbappe meg nem center. Nektek semmi se jo.
Ha lesz egy vini mbappe rodrygo trio az brutal jo. Vininek is noni fognak a szamai mert tobbfele fog menni a figyelem elol.
Meg egy jobbhatvedet kene kukazni valahonnan, es tokeletes nyar.
Mondjuk en varnek meg egy balhatvedet,es mendyt eladni.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Galacticos
Nem kerdes, minel elobb, ha penzert akkor penzert.
Vilag legjobb tamadoja, aki a vb donton nalam mindent bizonyitott. Clutch volt, a masodik golja zseni, birta a nyomast. Hozni kell ha lehet, nem szabad varni.
Hogy nem tipik center? Kane nem jo mert az center es angol es lassu es nem cselezget, haaland csak befejez nem segiti a tamadasepitest nemjo, mindenki mas bot, mbappe meg nem center. Nektek semmi se jo.
Ha lesz egy vini mbappe rodrygo trio az brutal jo. Vininek is noni fognak a szamai mert tobbfele fog menni a figyelem elol.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Even now, they keep telling me that the Mbappé thing is all noise. They say this year it will be impossible and there is no option to sign him. Real Madrid is not considering paying €200M.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akkor nincs baj, ha szívből jött, rendben mindenELSiete írta: Kylian Mbappé already apologized to Florentino Pérez for what happened last summer. @MarioCortegana
(igen, idénre nyomtam, inkább itt legyen, mint máshol, túl jó játékos ahhoz, hogy kösziheló (de úgyse jön, marad))
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Viszonylag jó helyzetben meg időben vagyunk. Perez all int lök még most júniusban, az, hogy hajlanak e az eladásra tevéék az viszonylag gyorsan ki fog derülni. Ha megint indul a játszadozás akkor lehet hagyni a faszba az egészet, és elhozunk valami potens fiatalt. Most legalább nem tudunk lecsúszni nagyon másról Ha Kane-t elviszi a MU azt túléljük (de az is augusztusig fog húzódni úgyh kb tök mindegy).
Szavazás elég egyértelmű. Mázlija a kis mocsoknak, hogy rajta kívül nincs klasszis támadó kb.
Szavazás elég egyértelmű. Mázlija a kis mocsoknak, hogy rajta kívül nincs klasszis támadó kb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2023. június 13., kedd 11:20-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro.
Ehhez egy szep full fekete mez es gyonyoruek lesznek.h3x0r írta: Tiktok már tele van courtois - hakimi, militao, alaba, davies - camavinga, bellingham, tchouameni - rodrygo, mbappe, vinicius kezdő csapat videókkal. Első komment: black madrid
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Amúgy ez durva lenne azért. Körte egyedüli fehérként.h3x0r írta: Tiktok már tele van courtois - hakimi, militao, alaba, davies - camavinga, bellingham, tchouameni - rodrygo, mbappe, vinicius kezdő csapat videókkal. Első komment: black madrid
- h3x0r
Tiktok már tele van courtois - hakimi, militao, alaba, davies - camavinga, bellingham, tchouameni - rodrygo, mbappe, vinicius kezdő csapat videókkal. Első komment: black madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kylian Mbappé already apologized to Florentino Pérez for what happened last summer. @MarioCortegana
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Viselkedésével szerintem sem lesz gond.tomi_b írta:
Nem gondolnám, hogy problémás lenne Mbappé a leigazolása után, maximum ilyen CR féle hosszabbítási szappanoperákat tudok elképzelni, de mást nem.
Én a vini-bappe kapcsolattól tartok. Első 1-2 szezonban szerintem működni fog a dolog aztán eljön majd egy pont amikor vini rájön bármit csinál a balondorokat bappé kapja.
De mindent figyelembe véve ha lezongorázzuk a generációváltást úgy ,hogy a végén van militao hátul camavinga bellinghem valverde középen elől meg vini bappe akkor arról könyvet lehetne írni.Főleg ,hogy közben nyertünk egy bl-t is
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Remélem valami rossz vicc, hogy Mbappé megint szóba került. Két lehetőséget látok magam előtt:
1. Egész nyáron futunk utána, de nem jön. Persze mást sem igazolunk, mert a teknőssel bohóckodtunk, úgyhogy a következő idényt kb el is engedtük...
2. Nagy pénzért, térden állva ide könyörögjük. Aztán annak rendje és módja szerint jönnek a problémák. A kölyök most is azt hiszi, (vagy elhitetik vele) hogy ő nagyobb mint a csapatok amiben játszik. Márpedig a Real Madridnál senki sem lehet nagyobb. Lehet egyedül leszek a véleményemmel, szerintem be fog sülni. (lehet lesz pár jó éve, de nem lesz korszakos legendája a csapatnak)
1. Egész nyáron futunk utána, de nem jön. Persze mást sem igazolunk, mert a teknőssel bohóckodtunk, úgyhogy a következő idényt kb el is engedtük...
2. Nagy pénzért, térden állva ide könyörögjük. Aztán annak rendje és módja szerint jönnek a problémák. A kölyök most is azt hiszi, (vagy elhitetik vele) hogy ő nagyobb mint a csapatok amiben játszik. Márpedig a Real Madridnál senki sem lehet nagyobb. Lehet egyedül leszek a véleményemmel, szerintem be fog sülni. (lehet lesz pár jó éve, de nem lesz korszakos legendája a csapatnak)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugy latom hehenek ma kanaan van itt igekotos igekbol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
Azt eltudom kepzelni,hogy esetleg Perez kontaktba van az ugynokevel,es momdta neki hogy lesz egy beszelgetese ahol mbappe elmondja,hogy nem akar hosszabbitani. Ezert perez egybol bemomdta a jovore dumat,mondvan nekunk most nem fontos.. Nyilvan,hogy a psg ne akarjon egybol hatalmasat most rakerni.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023