Amúgy gyenge játékos ide vagy oda, kell a fehér ember a keretbe, szóval maradjon.hehetheoriginal írta: Valverdenek nem gyenge felszezonja volt, hanem egesz felnott palyafutasa alatt volt 1 db stabil felszezonja, a tobbi lofasz. Ha van vevo ertelmes penzekert, soznam is ra valakire
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pedig legjobb. Mindenki azt hiszi asvanyviz citromkarikaval
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne igyatok napkozben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Jo ez a csupasziv jelzo, mint az ujkori magyar fodballista egyik kiemelkedő ismertetojegye, de ezen a szinten fodballozni is tudni kene mar, köszi valverde.
Valverdenek nem gyenge felszezonja volt, hanem egesz felnott palyafutasa alatt volt 1 db stabil felszezonja, a tobbi lofasz. Ha van vevo ertelmes penzekert, soznam is ra valakire
@remy: en mindig hangos vagyok. Foleg mikozben hanyok, te meg fogod a hajam.
Ilyen robotolo baszodeszantokat egyszerubben lehet talalni, mint egy pappe kalibert manapsag, nalam nem is kerdes, hogy ha el kell adni embert, akkor ezekert nem lenne nekem kár.
Tutyimutyi gecinagy csalodas sajnos, mert testkozelbol latja, hogy a haverja, aki raadasul fiatalabb jopar evvel, mit tesz ki a palyara, es mennyire valt tinedzserkent nelkulozhetetlenne.
Valverdenek nem gyenge felszezonja volt, hanem egesz felnott palyafutasa alatt volt 1 db stabil felszezonja, a tobbi lofasz. Ha van vevo ertelmes penzekert, soznam is ra valakire
@remy: en mindig hangos vagyok. Foleg mikozben hanyok, te meg fogod a hajam.
Ilyen robotolo baszodeszantokat egyszerubben lehet talalni, mint egy pappe kalibert manapsag, nalam nem is kerdes, hogy ha el kell adni embert, akkor ezekert nem lenne nekem kár.
Tutyimutyi gecinagy csalodas sajnos, mert testkozelbol latja, hogy a haverja, aki raadasul fiatalabb jopar evvel, mit tesz ki a palyara, es mennyire valt tinedzserkent nelkulozhetetlenne.
thereisonly1ronaldo
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Nem mintha bárkinek is kellene egy sérülékeny nem is játszó szétszórt játékos,nyilván ha ki írnánk rá eladó, akkor valaki elvinné kölcsönbe ,hogy a RM állja a fizetését.gutihaz14 írta: akkor davies off? mendyt paaszoljuk mar el barkinek
Rohadt hosszú és unalmas már ez a szappanopera ami MBappéval zajlik,nem tudom,hogy egyáltalán örülnék e neki ha jönne,valahogy nem látom benne azt az eleganciát alázatot ami ide valóvá teszi és ezt soha nem gondoltam egyetlen sztárról sem mielőtt ide jött volna(pedig volt pár)
Páran elfelejtitek, hogy a győzelemhez nem elég sok jó játékost igazolni. Oda kell szív is. A fiataljaink közül ebben is kiemelkedik Fede: https://twitter.com/theMadridZone/statu ... 0384512001
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Valverde egy gyengébb félszezon után menjen a levesbe, jöjjön Lukaku, és Ázár élt volna a lehetőséggel ha kap.hehetheoriginal írta: Nalam bappe miatt durranna a valverde tutyimutyi duo eladasa, onnantol pappe jovity arban lenne kb
Néha nagyon kellene a cuccból amit tolsz.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- flori
Még ha poén is, de jövőre is kell középpályást venni. Megérződik majd a Kroos-Modric duó hiánya, nem is sejtjük mennyire. Remélem a vezetőségnél fel sem merül ilyen opció.hehetheoriginal írta: Nalam bappe miatt durranna a valverde tutyimutyi duo eladasa, onnantol pappe jovity arban lenne kb
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Valverdét én is beáldoznám. Csuhást azért már nem, jó lesz ő, kicsit összekapja magát aztán bedarál mindenkit.hehetheoriginal írta: Nalam bappe miatt durranna a valverde tutyimutyi duo eladasa, onnantol pappe jovity arban lenne kb
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aztan te lennel a leghangosabb 3 het utan h semmit nem nyerunk, mert semmit nem er a kozeppalya.hehetheoriginal írta: Nalam bappe miatt durranna a valverde tutyimutyi duo eladasa, onnantol pappe jovity arban lenne kb
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
Nalam bappe miatt durranna a valverde tutyimutyi duo eladasa, onnantol pappe jovity arban lenne kb
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Blanco88 írta:Ha pont őt adják el a középpályáról, az megint egy hatalmas baromság. Valverde sokkal jobb játékos mint a tucat franciák....Kerlon írta: Valverde poolt irogattak mostanaban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Remélem egy szem joselu miatt nem kell ilyenhez folyamodni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ne már h mindenki azt csinál amit akar nekünk meg egyből eladni kelljen, egyiket sem engedjük el és szerintem pénzügyi gondjaink sem lesznek, ha mégis eladunk pár kazettát vagy floppy lemeztCsabi írta: ha jön bappe nyáron szerintem a tchou-valverde-cama hármasból az egyik be lesz áldozva, hogy finanszírozni tudjuk a vételt.
Camavinga mint tucat francia? az úgy very nice.Blanco88 írta:Ha pont őt adják el a középpályáról, az megint egy hatalmas baromság. Valverde sokkal jobb játékos mint a tucat franciák....Kerlon írta: Valverde poolt irogattak mostanaban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy adják.Blanco88 írta:Ha pont őt adják el a középpályáról, az megint egy hatalmas baromság. Valverde sokkal jobb játékos mint a tucat franciák....Kerlon írta: Valverde poolt irogattak mostanaban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem tetszik az új mez, a betűtípus is kurva jó rajta.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Ha pont őt adják el a középpályáról, az megint egy hatalmas baromság. Valverde sokkal jobb játékos mint a tucat franciák....Kerlon írta: Valverde poolt irogattak mostanaban.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Valverde poolt irogattak mostanaban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kétlem h erre sor kerülne. Valverde kb érintethetlen, Camavinga a Real jövőjének alappillére, Csuameni is kizárt h 1 év után lépjen, pláne amennyiért vettük. De valszeg ezért nem is fog idén jönni.Csabi írta: ha jön bappe nyáron szerintem a tchou-valverde-cama hármasból az egyik be lesz áldozva, hogy finanszírozni tudjuk a vételt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2023. június 14., szerda 12:13-kor.