Persze, hogy vannak hianyossagai, mint ahogy minden jatekosnak, de itt mar a kozepszer ala kerul nehany embernel hehe kezdemenyezeset kovetoen. En csak erre reagaltam.Buitre írta: szimpatikus Vv, de alapvető hiányosságai vannak, mint Asensionak. Az utóbbi minden labdával megállt a szélen és megfordult, Vv pedig mindent egyből akar megoldani mert képtelen megállni és egy labdát megtartani. Bocsi de egyhelyben Nagy Ádi ügyesebb nála a labdával... Persze megvannak Fedenek is a plusz kvalitásai, munkamennyiség, sebesség, lövés, hosszú passzok. De a mínuszok is.. Offbú ki...
Én ebben a Bappé igen/nem sztoriban ismét csak azt nem értem, hogy ha (HA!) a Prezi bízik abban, hogy idén nyáron leteszi a lóvét és a tevész rábólint, akkor meddig vár ki ezzel. Illetve ha nem, de elhiszi a tekenyősnek, hogy de akkor jövőre becsszó, akkor nekifutunk-e a szezonnak azzal, amink most van. Mert amúgy nem zavar, hogy üldözzük a franciát, csak nem mindegy milyen áron.
Ha az eredeti felvetesre kanyarodunk vissza (nem latva a sok hulyeseget amit osszehordott melle a citromkarikas viz miatt), hogy Mbappe-t csak akkor tudnank leigazolni, ha Valverdet eladjuk, akkor arra ertelemszeruen en is igent mondanek.
Tehat csak akkor, ha muszaj valasztani.