Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 14., szerda 22:39

tomi_b írta: Mondjátok az MU-t, de nem értem miért választaná azt?

Hát emberünk nyerni akar, nem az edzőzseni keze alatt 6-okat szopni a riválisoktól.

Előbb menne szerintem az Arsenalba, pedig ott aztán tényleg tudják hogy kell elbukni mindent :lol:
Csak mert nekik lesz végtelen pénzük. A citynek ottvan holand.

Nemhiszem amúgy, hogy bappe beszopna mégegy ilyen katari projectet de kitudja van az a pénz mint tavaly kiderült. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. június 14., szerda 22:13

Mondjátok az MU-t, de nem értem miért választaná azt?

Hát emberünk nyerni akar, nem az edzőzseni keze alatt 6-okat szopni a riválisoktól.

Előbb menne szerintem az Arsenalba, pedig ott aztán tényleg tudják hogy kell elbukni mindent :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. június 14., szerda 22:01

ha jön bappe, akkor azt valahogy finanszírozni kell. és az csakis a stacked kp-ról jöhet (cama, csucsu vagy valverde). kp-ra vannak 7-en 3 pozícióra (ha ceballos marad)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 14., szerda 21:05

Jo ezeket egyszer ellehetett jatszani de bappe is kemenyebb lett azóta ahogy latom. Sztem ennek vége. Mármint a psgs kalandjának. Vagy mi leszünk vagy a mu. Én 80%ra magunkat mondom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 14., szerda 20:57

Realista24 írta: Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet. :lol:

Mennyire legalja te jóságos eg.
Vajon azt is elmondja neki, hogy garantáltan nem fognak az ismételten újjáépülő PSG-vel a BL negyeddöntőnél tovább jutni az elkövetkezendő 3-5 évben? Meg azt is, hogy aranylaszti így sose pottyan le? :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 14., szerda 19:13

Realista24 írta: Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet. :lol:

Ez egy szar.
Elképesztő.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 14., szerda 19:12

Ez tényleg az.. mennyire szánalmas amikor a politika ilyen szinten mászik a sportba. Vagyis inkább az, hogy ennyire nyilvánosan, mert a háttérben mindig megy vmi. De ez rohadt gáz, ki a faszom az az MBappé, hogy a francia elnök lobbizik mellette? Vicc.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 19:02

Ilyenek ezek a magyarok :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 14., szerda 18:48

Macron újra beszállt a buliba és elmondta hogy presszionalni fogja Mbappet. :lol:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 14., szerda 18:36

Közben Arsenal rácsúszik Havertzre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. június 14., szerda 18:28

https://youtube.com/shorts/_jW9U9owxrs?feature=share

De béna :mrgreen:
:happy:

Nem kell minden kpnak Kroosnak lenni. :) tamadasban 433-ban es vedekezesben 442-ben tokeletes fede, a jobb oldalt le tudja fedni. Ja és a széthúzott vedelem ellen is kivalo. Én nem adnam el, de sztem a klub sem akarja, van kivasarlasi ara is. 700/1000 misi :)

Nem nagyon lehet kit eladni, de ez van. Mendy, Odri, Vallejo...
Toni :salute:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 14., szerda 18:21

A BL-gyoztes uber Cityben John Stones a labdabiztossag maga gondolom.

Vannak hianyossagai, ezek kozott van az is, hogy nem olyan szukek a mozdulatai labdakezeles kozben, mint egy futsalosnak, de nem is kell minden jatekosnak ilyennek lennie.

Az a dinamika amivel bir kincset er, az allokepessege, munkabirasa parades es kivalo a tavoli lovesekben. Kell melle 2 olyan kozeppalyas, akik kicsiben es utolso passzolban erosebbek es tokeletes. Khm Camavinga - Bellingham - Valverde. Teljesen jol kiegeszitenek egymast.

Mas kerdes, hogy a mai piacon elit tamadot talalni nehezebb, mint hasznalhato kozeppalyast, igy ha valoban annyi a kerdes, hogy Valverde karara erkezzen-e Mbappe, akkor igen. De ez is csak akkor, ha nincs olyan opcio, hogy varunk egy evet es jovore jon "ingyen" a francia.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 18:07

Faust írta: Technikas jatekostol nem pattan el a labda, de en itt ki is szalltam inkabb. :mrgreen:
:kalapos:

A kerdes nekem az volt, hogy bappeert ha ki kell perkalni a lovet es nincs eleg a kasszaban, akkor en bealdoznam a valverde tutyimutyi pakkot, akiknek van erteke a piacon.
Ilyen embereket lehet sok penzert, de lehet talalni minden szezonban, de pappe nincs minden evben leakaszthato a fogasrol
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 14., szerda 17:52

Technikas jatekostol nem pattan el a labda, de en itt ki is szalltam inkabb. :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 14., szerda 17:46

RealAsensio írta:
hehetheoriginal írta: Örülök a statisztikaidnak, meg jo, hogy ebbol all a fodball.
Nem ehhez vagyunk szokva kroos modric utan, szoval nem adnam alabb a szintet.
Btbnek meg fel ken ernie kapu kornyekere, kiosztani a labdakat, megcsinalni a kenyszeritoket a tamadokkal es foleg leutkozni es labdat szerezni a vedooldalon.

Ertem hogy a mi kutyank kolyke, meg a retardalt, korantsem papirforma tavalyi kupakban kivette a részét, de akarhogy veditek, szamomra nem kezdojatekos kaliber.

En eladnam megfelelő ajanlat eseten, ti alapemberkent tekintetek ra, nem tudjuk egymast meggyozni, sztem megbeszéltük, lapozzunk.
Eladnad, de a padon kik fognak ulni akkor? A versenykepesseghez 15-16 kezdo szintu jatekos kell minimum, tovabba 5-6 olyan aki barmikor be tud allni es hozza tud tenni, a keret tobbi reszet fel lehet tolteni fiatalokkal, veteranokkal, vagy perememberekkel. Hosszutavon ez a kulcs, ebbe pedig Valverde siman belefer.
Meg ha esetleg eladnánk most, később 2-3szoros áron lehetne pótolni, ha majd Kroos és Modric leadják az ipart. Megoldanánk egy nem létező problémát, hogy csináljunk egy másikat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 14., szerda 17:42

hehetheoriginal írta: Örülök a statisztikaidnak, meg jo, hogy ebbol all a fodball.
Btbnek meg fel ken ernie kapu kornyekere, kiosztani a labdakat, megcsinalni a kenyszeritoket a tamadokkal es foleg leutkozni es labdat szerezni a vedooldalon.

Ertem hogy a mi kutyank kolyke, meg a retardalt, korantsem papirforma tavalyi kupakban kivette a részét, de akarhogy veditek, szamomra nem kezdojatekos kaliber.

En eladnam megfelelő ajanlat eseten, ti alapemberkent tekintetek ra, nem tudjuk egymast meggyozni, sztem megbeszéltük, lapozzunk.
Eladnad, de a padon kik fognak ulni akkor? A versenykepesseghez 15-16 kezdo szintu jatekos kell minimum, tovabba 5-6 olyan aki barmikor be tud allni es hozza tud tenni, a keret tobbi reszet fel lehet tolteni fiatalokkal, veteranokkal, vagy perememberekkel. Hosszutavon ez a kulcs, ebbe pedig Valverde siman belefer.
:goat:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 17:32

Örülök a statisztikaidnak, meg jo, hogy ebbol all a fodball.

thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 14., szerda 17:26

hehetheoriginal írta: Buitre leirta nagyjabol.
Nem labdabiztos, ami miatt nekem kpra edeskeves.
Ennyi a lenyege kb
Militao után neki van a legkevesebb labdavesztése/meccs idén az egész csapatban. Nem labdabiztos. Értem.
Csak Ceballosnak és Camavingának van több csele a kp-n nála/meccs. Nem technikás. Értem.
Meccsenként kétszer annyi kulcspassza van mint a két franciának.

Mindezt egy szar félszezonnal.

Teljesen felesleges erről vitatkozni ebben a formában, mert ezt is forgatod majd jobbra balra hogy nem is úgy gondoltad, hanem hogy a támadó harmad jobboldalán négy játékos között nem olyan labdabiztos mint a prime Zidane.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. június 14., szerda 17:20

hehetheoriginal írta:Nem labdabiztos, ami miatt nekem kpra edeskeves
Annyira van labdabiztos és technikás, hogy a kirakós egyik darabja legyen. BTB-t kell vele játszatni, egy valaki majd szűr mélyebben (Camavinga/Tchouameni), egy meg majd technikázik (Bellingham/Kroos).
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 14., szerda 17:16

Buitre leirta nagyjabol.
Nem labdabiztos, ami miatt nekem kpra edeskeves.
Ennyi a lenyege kb
thereisonly1ronaldo

Vissza: