Fix kezdo úgysem lesz, és igen, a kerertben nagy boost.Anthony írta: Biztos jó boost. Minden plusz perccel a lábában tompább lesz a szezonban.
Ahogy Karim, Case is megérdemelték hogy azt csináljanak amit akarnak, úgy Luka is kiérdemelte bőven.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 15., csütörtök 7:16
Fix kezdo úgysem lesz, és igen, a kerertben nagy boost.Anthony írta: Biztos jó boost. Minden plusz perccel a lábában tompább lesz a szezonban.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 15., csütörtök 7:14
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 15., csütörtök 6:47
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 15., csütörtök 6:45
Ennek ellenére mi el akarjuk engedni. Pedig nagy boost lenne neki ha a Nemzetek Ligáját megnyerné, illetve tuti fel lenne pörögve a 2023-2024-es szezonban is a jövő évi EB miatt.ferni írta: Minden perc amit a pályán van egy ajándék.
120 perc után, lassan 38 évesen is mintha semmi baja nem lenne
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 14., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 11., vasárnap 17:42
De bizony.RealAsensio írta: A nemzetek ligaja elodontoje most lesz 14-en Hollandia ellen. Utana pedig a donto, szinten juniusban. Nem?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 11., vasárnap 17:38
A nemzetek ligaja elodontoje most lesz 14-en Hollandia ellen. Utana pedig a donto, szinten juniusban. Nem?el magico írta: Szerintem neki karrier szempontból, ami motiváló lehet az még a Nemzetek Ligája. Elődöntőznek ősszel, ott még van egy nagy dobása, hogy kupát nyerjen a hazájával. De a behívót megkapja akárhol fog játszani. Még az EB-re is.
Szóval ha úgy dönt, hogy elmegy abszolút megértem, mint Benzemánál is.
De azért piszok mód hiányozna Nem biztos, hogy fel vagyok készülve még egy ilyen távozóra.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. június 11., vasárnap 16:52
Ez konkrétan jovo heten el is dőlel magico írta: Szerintem neki karrier szempontból, ami motiváló lehet az még a Nemzetek Ligája. Elődöntőznek ősszel, ott még van egy nagy dobása, hogy kupát nyerjen a hazájával.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. június 11., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 11., vasárnap 14:45
Előbbit vallják Perezek is. Aki nem akar maradni, mehet.hehetheoriginal írta: Egyszeru a keplet: aki nem akar itt lenni, menjen.
Aki itt akar lenni, de nem eleg jo, az is menjen.
Modric valszeg mindkét kategoriaba illik
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 11., vasárnap 9:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. június 11., vasárnap 8:51
Kroos lesz, neki nincs gyomra haknizni. Valszeg menet kozben boli majd ki, hogy koszoni eleg volt.Tjacks írta:Egyrészt elmennék a csába, másrészt így Modricot sem érteném annyira. Ha ezt most dönti el akkor ő választja a hátsó ajtót.Pad'em írta: Krvajó
Elmennek a picsába már ezek az arabok.
Mondjuk azt se értem miért nem irattuk már alá vele a szerződését hetek óta.
Várom azt a játékost aki úgy vonul vissza a top focitól hogy szezon elött bejelenti hogy az utolsó szezonja lesz a csapatnál.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 11., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. június 11., vasárnap 6:51
Egyrészt elmennék a csába, másrészt így Modricot sem érteném annyira. Ha ezt most dönti el akkor ő választja a hátsó ajtót.Pad'em írta: Krvajó
Elmennek a picsába már ezek az arabok.
Mondjuk azt se értem miért nem irattuk már alá vele a szerződését hetek óta.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. június 11., vasárnap 1:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 10., szombat 23:40
Elengeded nem engeded, ennyire nem hiányzik a jó alvás senkinek hogy téged basszon megEn nem engednem el, basszatok meg
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. június 10., szombat 23:16
Mindenkit le puta madre-zik?RealAsensio írta:az oltozoben betoltott szerepe is kibaszott fontos.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 10., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 10., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. június 10., szombat 21:11
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem