Megy a halál arra már bocsánat, bármennyire szeretem és tisztelem. Ne essünk már túlzásba. A szülői házunktól kb 500-600 méterre van az általad említett “orktanya”, hát ha fizetne érte sem mennék arra, felelőtlenség lenne és veszélyes is.Marky írta:Vagy akar meg is lehet vitatni, ervekkel alatamasztva, hogy miert csinaljak meg valamit, miert ez az ovoda legyen, miert erre menjunk.negan írta: Ha a főnököd azt mondja, csinálj meg valamit megcsinálod. Egy párkapcsolatban, házasságban is megjelenik a hierarchia. Bizonyos dolgokban a nő dönt, bizonyos dolgokban a férfi. Melyik óvodába menjen a gyerek? Döntse el a párom. Merre megyünk haza? Én fogom eldönteni.
Nem attol ferfi a ferfi, hogy megvedi a not, hanem attol is, hogy kepes esz ervek menten gondolkodni, fel tudja adni a tarsadalom altal belenk kodolt viselkedeseket es kepes egyenrangu felkent kezelni a nala fizikailag gyengebbeket.
Ha a no mindenkepp az orktanyan akar atmenni, de en szeretem, tisztelem, akkor menjunk arra. Ha nem tisztelem az akaratat, akkor meg legyen valas, ne elore lejatszott dontesek a nemi szerepek alapjan.
Persze, hogy meg lehet vitatni, de a végső döntést akkor is a hierarchiában a másik fölött lévő elber fogja meghozni, ez ennyire egyszerű. Persze ettől legyen egy kapcsolat egyenrangú, abszolút, de ha a nő nem ért a gipszkartonozáshoz, én meg igen, én döntöm el, hogy csinálom, bármit is mond. Én sem fogom neki megmondani, hogy azok a dolgok, amik az ő feladatai közé tartoznak, mert ő jobb bennük, ne úgy legyenek.