Luka Modrić - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Na hivatalos, hogy még 1 évig marad.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Menj mar innenRemy írta:Akkor max az EB jatszik majd.RealAsensio írta: Jaj Istenem, az oreg Modric 38 evesen fog trofeat nyerni a horvatoknak, figyeljetek meg
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
TM szerint minden sorozatot figyelembe véve 52 meccsen jutott szóhoz, ebből 35x kezdő volt, értelemszerűen 17x jött be csereként. A keretben csak öten játszottak nála több meccset, viszont percekben már csak 11. Valami azért látszik, de Jude érkezésével és ha nem lesz távozó a KP-ról jobban lehet (és kell is) majd vele "spórolni" ennél.RaúlCF írta: 19 bajnokin volt kezdő. most még jött Bellingham is. bőven lehet rotálni és okosan használni mert még mindig nagyon sokat tud adni a csapatnak.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
19 bajnokin volt kezdő. most még jött Bellingham is. bőven lehet rotálni és okosan használni mert még mindig nagyon sokat tud adni a csapatnak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
sok múlik majd az edzőnkön…Yazid írta: Szezon második felében nem emlékszem kiemelkedő meccsére, de maradjon, tavaszra megint futni nem fog bírni
már szeptembertől rotálni kell a középpályásokat, és akkor bírni fogja ő is a tavaszt
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Perpill még Fede kezdő helyét sem érzem a középpályán, gondolom Tchouaméni a vételára miatt a szezon elején megkapja a bizalmat, Belli sem a padra jött 100-ért, a harmadik hely pedig Kroos/Camáé lesz szerintem a legtöbbször. Fede vagy ki lesz rakva a szélre (és akkor Vini, Rodry, Brahim, Fede a 4 szélsőnk), vagy hátra lesz dobva jh-nek, aminek én jobban örülnék és látva Carva formáját, meg a piacot, lehet jobb is.
És ezután lesz majd hely szorítva Modricnak, Cebának (aki remélem marad, mert nagyon megkedveltem, és ilyen társakkal a középpályán bőven hasznára tud lenni a csapatnak, jövőre meg aztán még jobban) 5/6-ik opciókként.
De ez Modriccsal már elkezdődött idén tavasszal, bl-ben kezdett, bajnokságban pad és tizen-huszon percek jutottak.. Szerintem ez neki is elég, így marad tartalék, hogy azért tudjon villantani még 1-2szer..
Grande Lukita
És ezután lesz majd hely szorítva Modricnak, Cebának (aki remélem marad, mert nagyon megkedveltem, és ilyen társakkal a középpályán bőven hasznára tud lenni a csapatnak, jövőre meg aztán még jobban) 5/6-ik opciókként.
De ez Modriccsal már elkezdődött idén tavasszal, bl-ben kezdett, bajnokságban pad és tizen-huszon percek jutottak.. Szerintem ez neki is elég, így marad tartalék, hogy azért tudjon villantani még 1-2szer..
Grande Lukita
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor max az EB jatszik majd.RealAsensio írta: Jaj Istenem, az oreg Modric 38 evesen fog trofeat nyerni a horvatoknak, figyeljetek meg
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jaj Istenem, az oreg Modric 38 evesen fog trofeat nyerni a horvatoknak, figyeljetek meg
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Az adria az adria, de Zagrab is tok jo hely egy hetvegi latogatasra. Tokeletes tervnek hangzik, enjoy!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem van ott haverom, voltunk náluk látogatóba, minden fasza volt, szép a város is, nem tudom mitől lenne kurva szar hely..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zagrab mondjuk pont kurva szar hely.
Akkor inkabb mar menjetek tovabb 1 orat, lefele.
Akkor inkabb mar menjetek tovabb 1 orat, lefele.
ZIDANE
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Zseniális hogy a horvátok amikor csak lehet 120 perces meccseket tolnak.
Modric pedig annak rendje és módja szerint végigjátszotta. Vasárnap hónom alá kapom az asszonyt akinek ebbe nem lesz beleszólása ( ), és elmegyünk Zágrábba enni egy jót aztán együtt összeszurkoljuk a helyiekkel a győzelmet.
Modric pedig annak rendje és módja szerint végigjátszotta. Vasárnap hónom alá kapom az asszonyt akinek ebbe nem lesz beleszólása ( ), és elmegyünk Zágrábba enni egy jót aztán együtt összeszurkoljuk a helyiekkel a győzelmet.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én nem engedném el, kivéve ha ő menni akar, akkor viszont megérdemli, hogy ne akadályozzuk.
Ha maradni akar én örülök, még mindig hasznos tagja lehet a keretnek, nyilván nem kell már alapozni rá meg főleg nem fix kezdőként játszatni évi 40x90 perccel, hanem okosabban kell használni, beosztani az erejét.
Nálam a Jude-Cama-Kroos-Fede négyes forogna a kp-n, a backup hármasból (Ceba, Csucsu, Modric) meg jelenleg még mindig ő a legjobb és lesz is szerepe, főleg ha azt nézzük, hogy az említett négyesből Cama vagy Fede időnként posztján kívül kell játsszon.
szerk.: Gazdasági oldalról nézve meg lehet luxus egy 10 millát kereső 38 éves játékos 5. számú kp-nak, de pénzt úgysem látnánk belőle, csak a felszabadult 10 milla fizut. Ha csak a pénzügyeket nézzük, az eddig látottak alapján előbb tenném pénzzé Tchouaméni-t, mint őt.
Ha maradni akar én örülök, még mindig hasznos tagja lehet a keretnek, nyilván nem kell már alapozni rá meg főleg nem fix kezdőként játszatni évi 40x90 perccel, hanem okosabban kell használni, beosztani az erejét.
Nálam a Jude-Cama-Kroos-Fede négyes forogna a kp-n, a backup hármasból (Ceba, Csucsu, Modric) meg jelenleg még mindig ő a legjobb és lesz is szerepe, főleg ha azt nézzük, hogy az említett négyesből Cama vagy Fede időnként posztján kívül kell játsszon.
szerk.: Gazdasági oldalról nézve meg lehet luxus egy 10 millát kereső 38 éves játékos 5. számú kp-nak, de pénzt úgysem látnánk belőle, csak a felszabadult 10 milla fizut. Ha csak a pénzügyeket nézzük, az eddig látottak alapján előbb tenném pénzzé Tchouaméni-t, mint őt.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Erre kell megtartani.Kerlon írta: 2 hetet pihent erre a meccsre...
Ez nekunk ev kozben csak azert ferne bele, mert van 7 kozeppalyasunk.
Azert szerintem a tobbseg mar egyetert abban, hogy Lukara alapozni nem szabad.
Es nem egy rossz meccs volt iden, de legalabb opyan, amiert rengetegen sirtak, hogy miert nem Ceballos.
Van het kozeppalyasunk,de segiteni meg mindig nagyon sokat tudna.
Az meg hogy ket hetet pihent ra,nagyon kivancsi lennek hogy milyen edzest kapott ebben a ket hetben.
Biztos vagyok benne,hogy ha jatszik hetvegen 90-et meg szerdan 60-70-et,utana( illetve a ket meccs kozott) nem kap olyan edzest,tobbet gyurat,biciklizik,kocog tobb olyan dolgot csinal ami a regeneracioert felel stb,de most ebben a ket hetben fixen magasabb terhelest kapott,pont azert mert ket hetig nem jatszott.
Azert itt sokn ugy kepzelik el,hogy van a real keret akik mindig ugyanazt csinaljak edzesen,csak annyi hogy az egyiknek 90 a masiknak 15 perc van a lababan.
Anfield Roadon meg mindig tapsolnak,de a Stamfordon is.Szezon második felében nem emlékszem kiemelkedő meccsére, de maradjon, tavaszra megint futni nem fog bírni
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
2 hetet pihent erre a meccsre...
Es nem egy rossz meccs volt iden, de legalabb opyan, amiert rengetegen sirtak, hogy miert nem Ceballos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felőlem mankóval is mehet a pályára, azt csinal amit akar.
Az edző dolga a keret menedzselése, és lesz bőven meritesi lehetősége középre a jelek szerint.
Az edző dolga a keret menedzselése, és lesz bőven meritesi lehetősége középre a jelek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szezon második felében nem emlékszem kiemelkedő meccsére, de maradjon, tavaszra megint futni nem fog bírni
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Volt egy szar meccse Manchesterben,de azota hozzank keves es nem birja mar ezt a tempot.
Tegnap meg Koeman is lepacsizott vele a csereje utan.
Tegnap meg Koeman is lepacsizott vele a csereje utan.
Ha janurban olom labakon kene jarnia,akkor most terden. Ez nem a szezon eleje hanem a szezon vege meg te..Csak annyit mondok hogy aki most örül hogy milyen vígan fut a 120 percben az ne csodálkozzon majd jövő januárban meg márciusban amikor ólomlábakon jár majd Kroossal együtt és fix kezdő lesz a nagy meccseken.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kiérdemelte persze, én nem is mondtam hogy ne menjen, sőt örülnék ha megnyernék a NL-t.Realista24 írta:Fix kezdo úgysem lesz, és igen, a kerertben nagy boost.Anthony írta: Biztos jó boost. Minden plusz perccel a lábában tompább lesz a szezonban.
Ahogy Karim, Case is megérdemelték hogy azt csináljanak amit akarnak, úgy Luka is kiérdemelte bőven.
Csak annyit mondok hogy aki most örül hogy milyen vígan fut a 120 percben az ne csodálkozzon majd jövő januárban meg márciusban amikor ólomlábakon jár majd Kroossal együtt és fix kezdő lesz a nagy meccseken.
Tőle már nem kell várni a csodát, menjen arabba lazázni és akkor bírja a válogatottat
CarloFix kezdo úgysem lesz