Ha elhozza nyaron Mbappet akkor ez lesz az elso atigazolasi szezon, amire 10/10-et nyomok. Kiszorta a felesleget, es brutalisan megerositette a keretet, tovabba potolni tudta Benzemat.flori írta:Jelenleg a világ legjobb középpályája van nálunk, ilyen merítés sehol sincs. Pereznek el kell hozni még idén Mbappét, aztán lehet ütni a világot.Sierra írta: Azé egy Csuameni-Bellingham-Camavinga középpálya így nevek alapján ütős lenne jövőre, bár ahhoz Csuameninek össze kell szednie magát hogy ez létrejöhessen.
Jude Bellingham - 5
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Jude Bellingham - 5
- flori
Jelenleg a világ legjobb középpályája van nálunk, ilyen merítés sehol sincs. Pereznek el kell hozni még idén Mbappét, aztán lehet ütni a világot.Sierra írta: Azé egy Csuameni-Bellingham-Camavinga középpálya így nevek alapján ütős lenne jövőre, bár ahhoz Csuameninek össze kell szednie magát hogy ez létrejöhessen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat nem tudom gyerekek, hogy volt e mar olyan jatekosunk, aki ilyen eros beszeddel nyitott. Engem megvett kilora.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cimercsok is megvolt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azé egy Csuameni-Bellingham-Camavinga középpálya így nevek alapján ütős lenne jövőre, bár ahhoz Csuameninek össze kell szednie magát hogy ez létrejöhessen.
- Pad'em
NiceRealista24 írta:FelmunkaPad'em írta: Pont ezt akartam én is írni, baromi szimpatikusan, intelligensen nyilatkozott.
Vamos, Jude
Ütős antré, reméljük a pályán is megmutatja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Köszönjük a fordítást!Realista24 írta: Na, nezzuk.
...
Tessek pucagolyok, Jude elso szavai.
Tényleg nagyon szimpatikus a srác, illeni fog a csapatba, ez is a siker egy fontos alapja.
Ha pedig Modrichoz nézzük, akkor van benne még egy jó 19 év. -> ~5misi/év
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FelmunkaPad'em írta: Pont ezt akartam én is írni, baromi szimpatikusan, intelligensen nyilatkozott.
Vamos, Jude
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, nezzuk.
Elso korben megkoszonte Vallejonak, hogy atangedte neki az 5ös mezt.Beszelt vele, jo csavo, nagyon halas neki, es büszkre ra, hogy Zidane utan ö viselheti. Szamara Zidane a legjobb, es az örökseget akarja tovabbvinni.
Az angol valogatottnal mindenki gyozkodte, hogy koltozzon haza, de ki akart lepni a komfortzonabol, ezert is igazolt a Realba. De vegul gratulaltak neki.
Ott volt a Real - Pool donton, es ez (is) donto faktor volt a donteset illetoen, ahogy a tobbi donto is...
Modrictol es Kroostol szeretne es fog sokat tanulni, mert bamulatosak. Körülöttük fog logni allandoan, hogy magaba szivja a tudast, es valoszinuleg az agyukra fog menni de nem lesz problemaja az adaptacioval.
Le van nyugozve a rutin es a fiatalsag kombinaciojatol, ami a csapatban van.
Nem arrol volt szo, hogy mas csapat jobb vagy rosszabb volt, egyszeruen a Real Madrid a legnagyobb, es ott van, ahol lenni akart.
Amikro meghallotta az edesapjatol, hogy a Real Madrid le akarja igazolni, varatlanul erte, es hevesen dobogott a szive, hihetetlen erzes volt.
Nem foglalkozik az araval, nem ügyved, azert jott, hogy jatszon es gyozzon. Tudja, hogy nagyok az elvarasok, de challange accepted. Tudja, hogy a Realnal meg kell nyerni mindent, es ezert is van itt, hogy ebben segitsen.
A legjobban a BL trofea gyujtemeny nyugozte le, abszolut a legjobb pillanatnak nevezte a mai naprol.
Mindig is Real Madrid drukker volt, rengeteg Real meccset nezett.
Ki ne akarna Mbappeval egy csapatban jatszani, felelte az igen hulye kerdesre.
Azt is elmondta, hogy a Real Madrid oriasi tiszteletnek orvend Angliaban es a statusz, ami Europaban van is kozrejatszott a donteseben.
Juni Cafalattal es JAS-szal beszelt korabban, es remek benyomast kapott a klubrol, de azert a sajtonak is odaszurt, es elmondta, hogy remeli jo kapcsolatuk lesz az evek alatt.
Ancelottit is meltatta, mint az egyik legjobb edzot, es orul, hogy itt lehet. Beszelt is mar vele.
Elso korben megkoszonte Vallejonak, hogy atangedte neki az 5ös mezt.Beszelt vele, jo csavo, nagyon halas neki, es büszkre ra, hogy Zidane utan ö viselheti. Szamara Zidane a legjobb, es az örökseget akarja tovabbvinni.
Az angol valogatottnal mindenki gyozkodte, hogy koltozzon haza, de ki akart lepni a komfortzonabol, ezert is igazolt a Realba. De vegul gratulaltak neki.
Ott volt a Real - Pool donton, es ez (is) donto faktor volt a donteset illetoen, ahogy a tobbi donto is...
Modrictol es Kroostol szeretne es fog sokat tanulni, mert bamulatosak. Körülöttük fog logni allandoan, hogy magaba szivja a tudast, es valoszinuleg az agyukra fog menni de nem lesz problemaja az adaptacioval.
Le van nyugozve a rutin es a fiatalsag kombinaciojatol, ami a csapatban van.
Nem arrol volt szo, hogy mas csapat jobb vagy rosszabb volt, egyszeruen a Real Madrid a legnagyobb, es ott van, ahol lenni akart.
Amikro meghallotta az edesapjatol, hogy a Real Madrid le akarja igazolni, varatlanul erte, es hevesen dobogott a szive, hihetetlen erzes volt.
Nem foglalkozik az araval, nem ügyved, azert jott, hogy jatszon es gyozzon. Tudja, hogy nagyok az elvarasok, de challange accepted. Tudja, hogy a Realnal meg kell nyerni mindent, es ezert is van itt, hogy ebben segitsen.
A legjobban a BL trofea gyujtemeny nyugozte le, abszolut a legjobb pillanatnak nevezte a mai naprol.
Mindig is Real Madrid drukker volt, rengeteg Real meccset nezett.
Ki ne akarna Mbappeval egy csapatban jatszani, felelte az igen hulye kerdesre.
Azt is elmondta, hogy a Real Madrid oriasi tiszteletnek orvend Angliaban es a statusz, ami Europaban van is kozrejatszott a donteseben.
Juni Cafalattal es JAS-szal beszelt korabban, es remek benyomast kapott a klubrol, de azert a sajtonak is odaszurt, es elmondta, hogy remeli jo kapcsolatuk lesz az evek alatt.
Ancelottit is meltatta, mint az egyik legjobb edzot, es orul, hogy itt lehet. Beszelt is mar vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Minden adott, hogy remek karriert fusson be nálunk, rajta áll vagy bukik. Lehetőséget biztos kap ! Már várom a bemutatkozását, mármint éles meccsen, nem a nyári haknira gondolok..
Vele egyetemben, többet várok Tchouaméni felől is, ő is kell, Valverderől nem is beszélve...nagy kedvenc, mert teli van tűzzel a srác, színtiszta akarat !
Nagyon jó helyzetben vagyunk, hogy ilyen minőségi emberek vannak a tarsolyban, a többiekről szót nem ejtve...
Jól építkezik a vezetőség. Grande Perez papa
Vele egyetemben, többet várok Tchouaméni felől is, ő is kell, Valverderől nem is beszélve...nagy kedvenc, mert teli van tűzzel a srác, színtiszta akarat !
Nagyon jó helyzetben vagyunk, hogy ilyen minőségi emberek vannak a tarsolyban, a többiekről szót nem ejtve...
Jól építkezik a vezetőség. Grande Perez papa
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Pont ezt akartam én is írni, baromi szimpatikusan, intelligensen nyilatkozott.
Vamos, Jude
Vamos, Jude
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk van ellenpélda is, mert Owenből pl jól jöttünk ki, bár az nem ma volt már.
Ha Jude itt besül, senki nem fog letenni érte 100-at, hiába angol. Tchouaméniért sem fognak tolongani, ha lehoz még egy ilyen szezont, mint itt a vb után vagy pl Jovic sem kellett senkinek.
De jó lesz ő, meg egyébként valamiért én Fedében meg még Tchouaméniben (lehet csak több idő kell neki) is bízok, nagyon biztosítva lenne a KP sok-sok évre ha a Cama, Csucsu, Jude, Fede sor stabilan hozni tudják, ami bennük van.
Ha Jude itt besül, senki nem fog letenni érte 100-at, hiába angol. Tchouaméniért sem fognak tolongani, ha lehoz még egy ilyen szezont, mint itt a vb után vagy pl Jovic sem kellett senkinek.
De jó lesz ő, meg egyébként valamiért én Fedében meg még Tchouaméniben (lehet csak több idő kell neki) is bízok, nagyon biztosítva lenne a KP sok-sok évre ha a Cama, Csucsu, Jude, Fede sor stabilan hozni tudják, ami bennük van.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
remélem itt lesz vagy 10+ évet. nagy király lesz és Modric méltó utódja. nem megy sehova
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg sem jött de már az eladási arat tervezzük.
Madridom
Madridom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Akkora bukó csak nem lesz remélhetőleg,mint Hazard.
Én bízom benne, hogy jó lesz a srác.Ígéretes, örülök, hogy jött.
Én bízom benne, hogy jó lesz a srác.Ígéretes, örülök, hogy jött.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez a két öreg sportot elengedő ember kicsit más kávéház. itt egy 19 éves angolról van szó akiért lazán letesznek 100-at 2 év múlva ha inkább hazamenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ő esetük más szerintem mert folyamat sérültek voltak.Santi írta: Igen, ahogy Balet meg Hazardot is el tudtuk adni vissza a PL-be.
De Coutinho, Griezmann, Felix…bukottak brigadja és senki nem akart értük nagy lóvét letenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen, ahogy Balet meg Hazardot is el tudtuk adni vissza a PL-be.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha megbukik egy játékos, miért fizetne valaki érte 100+ milliót?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema