Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Igazából, amíg nem lövi meg az első gólját itt, addig csinálhat bármit, rohadjon meg. (a többség szerint)
Ritka egy okádék szar ez a sztori vele kapcsolatban. Hosszú évek óta zajlik. A média nyilván folyamatosan ferdít és nyomja ki magából a szart. Lezáródhatna már...
Mert ennél már lassan csak akkor okádnék be jobban, ha barcás lenne.
Ritka egy okádék szar ez a sztori vele kapcsolatban. Hosszú évek óta zajlik. A média nyilván folyamatosan ferdít és nyomja ki magából a szart. Lezáródhatna már...
Mert ennél már lassan csak akkor okádnék be jobban, ha barcás lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nagyjából ennyi. Nem is várható, hogy mást mondjon, szerződése van. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy elengedné/eladná a PSG. Jövőre meg megint ki tudja mi lesz.. Szar helyzet, a mi szempontunkból kurva szar helyre igazolt annak idején. Ő viszont vérbeli párizsi arc, imádja a várost, ezt is többször elmondta, szóval szíííííívás.flori írta: Mit vártok, mit mondjon? Nyilván nem húzza magára egész Párizst. Elküldtem a levelet, tudják a szándékaimat, én egy évig maradnék még, beteljesíteni a párizsi karriert. Nem akarnak ingyen elengedni jövőre, hanem most eladnának? Oké, én maradtam volna még. Ez színtiszta politika. Lehet ezt szeretni, nem szeretni, de ez sajnos így működik manapság. Senki nem fog kiállni, hogy itt vagyok, menni akarok, főleg az arabok ellen.
Az a levél nagyon üzenet, azt pedig elismerte. Jönni fog, idén.
- flori
Mit vártok, mit mondjon? Nyilván nem húzza magára egész Párizst. Elküldtem a levelet, tudják a szándékaimat, én egy évig maradnék még, beteljesíteni a párizsi karriert. Nem akarnak ingyen elengedni jövőre, hanem most eladnának? Oké, én maradtam volna még. Ez színtiszta politika. Lehet ezt szeretni, nem szeretni, de ez sajnos így működik manapság. Senki nem fog kiállni, hogy itt vagyok, menni akarok, főleg az arabok ellen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi bajotok?
Semmi rosszat nem csinált. Sőt…
Semmi rosszat nem csinált. Sőt…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Akkor én is azt mondom,.h hagyjuk a gyereket es komoly opció után kell nézni, nem vmi 1 év múlva eldobható b opció.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Remélem akkor ez a gyerek most lerendezte erre a nyárra ( is ) a magáét/mondandóját.
majd jövőre térjünk rá vissza.
Most viszont szarul állunk Benzema nélkül, de Joseluval sem leszünk túl veretesek...
Perez papa, meló van !
majd jövőre térjünk rá vissza.
Most viszont szarul állunk Benzema nélkül, de Joseluval sem leszünk túl veretesek...
Perez papa, meló van !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Pedig szerintem semmi újdonság nem volt az elmúlt hetekben. 2024et vártuk, hogy jön Endrick meg nézzük mi lesz mbappeval. Annyi változott hogy benzema lépett, így egy kicsit nagyobb hangsúly lett azon, hogy körbenézzünk idén, bappe meg most visszabillentette ezt, hogy még valószínűbb, hogy 2024ben lehet rá esély,ezért nem kell nagyon nézegetni. Én nem nagyon várnék itt nagy dolgokat, a meglevok mellé nézünk egy 'eldobhato' csatárt, aki tudja, hogy egy év múlva lehet ki lesz téve, vagy visszább esik a listában. Nem lesz könnyű. És abszolút értem a vezetőséget, hogy igy van vele. Ha nem lenne annyit sérült, egy firmino megfelelő lehetne.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tényleg hagyjuk már ezt a gyereket, rhdjon meg ott párizsban, remélem sosem jön ide. Bocsánat csak már idegbe jövök mónikahaszi írta:Fabrizio:petiamadridista írta: Akkor ma este tényleg lesz press conference ?
BREAKING! Kylian Mbappé: “At the moment, I’ve only one option: staying at PSG. I plan to be there when the season starts”.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is mondja hogy az a cél hogy maradjon. Jelenleg így is néz ki a dolog.
Szóval ebből bármi lehet meg és lesz is.
Szóval ebből bármi lehet meg és lesz is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hanyan tennek le a lantot, ha emiatt leigazolnank Kanet, aztan kiskocsog elmenne aug31-en a MU-ba?
En tartom, a csavo vagy a psgben fog megrohadni, vagy palyaja csucsan elmegy valami al-halilalhalba.
En tartom, a csavo vagy a psgben fog megrohadni, vagy palyaja csucsan elmegy valami al-halilalhalba.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja Macron azt akarja hogy maradjon, és ez így is lesz, úgyhogy. Nincs mirol beszélni.
A reakciókat nem lehet kontrollálni, de nem érdekli ki mit szólt.
A reakciókat nem lehet kontrollálni, de nem érdekli ki mit szólt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Akkor remelem perezek mar veszik is a legkozelebbi ryanair-re a jegyet, es repulnek is londonba hurrikanert.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Fabrizio:petiamadridista írta: Akkor ma este tényleg lesz press conference ?
BREAKING! Kylian Mbappé: “At the moment, I’ve only one option: staying at PSG. I plan to be there when the season starts”.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja Mbappe nem gondolta hogy bárkit is megbánt, csak egy levelet küldött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Akkor ma este tényleg lesz press conference ?
Salah? Egy Kolo Muanival?
Áh bazzeg nem lehet jót kitalálni, ilyen nem tudom mikor volt, hogy 3 nevet nem tudnék mondani, akit szívesen látnék
Áh bazzeg nem lehet jót kitalálni, ilyen nem tudom mikor volt, hogy 3 nevet nem tudnék mondani, akit szívesen látnék
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Valami hasonló lesz szerintem mint anno Figoval: https://vm.tiktok.com/ZGJQn5d5b/
Tranquilo
Tranquilo
- Galacticos
Junius eleje van es a szemet ki lett kukazva, meg tavozott egy alltime legenda mert igy dontott es elengedtuk. Melle jott kb a legnagyobb kp tehetseg, aki 19eves korara mar evek ota a bvb meghatarozo tagja, emellett olcson betomtuk a balhatved posztot mert az a gyerek igenis jo lesz, es igy cama mehet fel csua helyere fix kezdokent.hehetheoriginal írta: Semmi sincs megoldva messze.
Hol vagyunk kurvaagyengek evek ota?
Tamado felfuto szelsohatved meg tamado pozikban.
Ezekre semmilyen erosites nem jott.
Helyette benzema ment.
Eddig ez 10-es skalan 2-3-as maximum beli ide vagy oda.
Ha nem jott volna az mbappe lehetoseg, mar kanenel is elore haladottak lennenek a targyalasok, ami a kinalatot nezve tobb mint jo opcio lenne. Carvajal reszt adom, tavaly tavaszt nem nezve 5 eve kuka.
U.i.: fran miatt jossz majd elnezest kerni hogy benezted, mar szeptember kozepen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Semmi sincs megoldva messze.
Helyette benzema ment.
Helyette benzema ment.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Attol félek csak hogy megint uldozni fogjuk egesz nyaron, vegul marad parizsban es kozben lemaradunk a hurrikanrol aki rajta kivul az egyetlen normalis opcio lenne center posztra.