CS0ki írta:
Pedig szerintem semmi újdonság nem volt az elmúlt hetekben. 2024et vártuk, hogy jön Endrick meg nézzük mi lesz mbappeval. Annyi változott hogy benzema lépett, így egy kicsit nagyobb hangsúly lett azon, hogy körbenézzünk idén, bappe meg most visszabillentette ezt, hogy még valószínűbb, hogy 2024ben lehet rá esély,ezért nem kell nagyon nézegetni. Én nem nagyon várnék itt nagy dolgokat, a meglevok mellé nézünk egy 'eldobhato' csatárt, aki tudja, hogy egy év múlva lehet ki lesz téve, vagy visszább esik a listában. Nem lesz könnyű. És abszolút értem a vezetőséget, hogy igy van vele. Ha nem lenne annyit sérült, egy firmino megfelelő lehetne.
De a lenyeg szerintem az, hogy a PSG kenyszerhelyzetbe kerult. Nem fog alairni uj szerzodest, tehat vagy ingyen jon jovore, pontosabban a PSG nem kap egy fityinget sem, vagy most nyaron eladjak nekunk. Ennyi. Ez a ket opcio van. Perez az asztalra baszott, vagy most jon, es fizetunk, vagy jovore ingyen, es nincs mas opcio. Emiatt van szar helyzetben a kecsketoszo, kenytelen bizniszelni. El tudjatok kepzelni, hogy az arab benyeli, hogy ingyen atadja a tulajdonat Madridba? Ugyanmar. Eloszor agresszivan megprobaljak maradasra birni, amit szerzodeshosszabbitassal akarnak majd elerni, aztan kenytelenek lesznek uzletelni, ha Mbappe kitart amellett, hogy nem hosszabbit. Ket dolog meg: sok mulik Mbappen, hogy ellenall e a szarcunaminak, amit megint elkezdett kapni, lasd Macron… a masik, hogy Perez mennyire figyelt oda ezuttal, esetleg alairatott e vele valamilyen szerzodest, vagy barmit.
Emiatt az eszmefuttatas miatt ugy gondolom, hogy a tevehuszar le fog ulni Perezzel, es inkabb eladjak 200 millioert iden. Es akkor mindenki elegedett lesz, mindenki pozitivan jon ki belole (azon kivul, hogy az arab elvesziti a tulajdonjoszagat, legalabb penzt kapott erte, es meg tudja magyarazni).