Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
A PSG egy fertő, nem több annál.
A Chelsea-nél pedig Abramovic leköszönése óta szintén fejetlenség van, nem egy összeszedett projektről beszélünk.
Nagelsmann egy stabil csapatot tud szerintem még 1-2 fokkal magasabbra kapcsolni, jelenleg a Bayern, City és talán Minket és a Barcát mondanám annak.
Vagy pedig másodvonalas csapatok közül a Dortmund, Newcastle, Tottenham viszont az nem biztos, hogy szakmai előrelépés lenne neki ha ezeket a csapatokat edzené, ezért gondolom, hogy Ő nem fog elmenni az olyan csapatokba ahol a koncepció teljes hiánya mutatkozik(PSG, Chelsea).
A Chelsea-nél pedig Abramovic leköszönése óta szintén fejetlenség van, nem egy összeszedett projektről beszélünk.
Nagelsmann egy stabil csapatot tud szerintem még 1-2 fokkal magasabbra kapcsolni, jelenleg a Bayern, City és talán Minket és a Barcát mondanám annak.
Vagy pedig másodvonalas csapatok közül a Dortmund, Newcastle, Tottenham viszont az nem biztos, hogy szakmai előrelépés lenne neki ha ezeket a csapatokat edzené, ezért gondolom, hogy Ő nem fog elmenni az olyan csapatokba ahol a koncepció teljes hiánya mutatkozik(PSG, Chelsea).
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Chelsea-nél mit veszíthet egy bajnoki 10-ik helyezés után? És olyan játékosokat vehet akit csak akar?
PSG szintén a bajnokság adott, ott is nagy változások lesznek a keretben, nem lesz első évben elvárás a BL győzelem.
PSG szintén a bajnokság adott, ott is nagy változások lesznek a keretben, nem lesz első évben elvárás a BL győzelem.
Én is így gondolom, a Chelsea és a PSG kettő olyan projekt jelenleg ahol több a vesztenivaló, mint amennyit profitálhat belőle.
Nagelsmannt megnéztem volna Nálunk, viszont így, hogy marad Carlo szerintem a jövőben Xabit próbáljuk meg a padon.
Nagelsmannt megnéztem volna Nálunk, viszont így, hogy marad Carlo szerintem a jövőben Xabit próbáljuk meg a padon.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nzooli93
Jo hát a Psg es Chelsea pont azok a klubok,ahol egy jó nevű edző simán megeghet. Pochettino féle arcoknak jok, akik periférian kívül vannak, és talán újra felépítik magukat, de a Nagelsman, meg Enrike féle arcok,akik azert gondolom keresettebbek top szinten, nem akarjak mindenhez a nevüket adni. Ott a Chelsea vezetőségnel lehetnek gondok boven fejben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lehet ez gyakoribb mint ahogy én gondolom de az is érdekes hogy Nagelsmann a Chelsea után a PSG-vel sem tudott megegyezni (miután el lett küldve a Bayerntől ami mondjuk elég nagy hülyeség volt de valami oka csak kellett legyen).
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Julian Nagelsmann won’t become new Paris Saint-Germain head coach, negotiations are now OFF.
Mutual decision made as Nagelsmann and PSG didn’t agree on key details, as L’Equipe first reported.
PSG are already in direct contact with another coach.
Szépen lassan mindenki belátja hogy egy foshalmaz ami Párizsban folyik.
Tictac
Mutual decision made as Nagelsmann and PSG didn’t agree on key details, as L’Equipe first reported.
PSG are already in direct contact with another coach.
Szépen lassan mindenki belátja hogy egy foshalmaz ami Párizsban folyik.
Tictac
- h3x0r
Pont ezert kellett volna telen elhozni kolcsonbe, ingyen kiprobalhattuk volna, hogy milyen jatekos. Igy viszont ott a rohadt nagy red flag, hogy nem jott be neki a nemet kaland.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez oke. Nyilvan azert ment a Bayernbe. De sztem nem fog jonni. Vagy csak ha elobb Mendy megy 30 korul.cart írta: Pep elvileg nem szamol Canceloval, mivel a 3 vedos rendszerben nincs helye, ezert mar 30-40 millio korul elengednek.
Toni
Pep elvileg nem szamol Canceloval, mivel a 3 vedos rendszerben nincs helye, ezert mar 30-40 millio korul elengednek.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jo lenne, jo lenne, de nem fognak jonni. 29 eves mind2 és van élő szerzodesuk 2025ig&2027ig.
(Én mondjuk ezt a Silva gyereket nem is bírom.)
Ha Joselu megkapja a 9es mezt eldolt, hogy nem jon senki csatarba idén. Ha 14est kapja akkor még lehet bizakodni hátha.
(Én mondjuk ezt a Silva gyereket nem is bírom.)
Ha Joselu megkapja a 9es mezt eldolt, hogy nem jon senki csatarba idén. Ha 14est kapja akkor még lehet bizakodni hátha.
Toni
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor jól írja hehito. Mondjuk nem tudom, hogy tény-e Cancelonál a 70 millió, de ha olcsóbban be lehetne rántani, akkor egy M'Bappé- B. Silva-Cancelo hármassal minden probléma le lenne fedve. Mondjuk egy M'Bappé-Cancelo duóval is kész lenne a keret. Ja meg ugye Joselu padra.Realista24 írta: Senkinek nem kell, de a vegen a Barcaba igazolo Cancelo.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Sokan utaljak az eghajlatot, Bernardo is nyilatkozott, hogy rendesen depresszios honapok ota. Leao szinten emiatt nem igazolt a Plbe.miro. írta:Miert akar elmenni a Citybol? Kezdo,gondolom jol keres,eros csapatba van,eros bajnoksagba. Psg nalam kategoriakkal gyengebb mint klub,bajnoksag,jatekosok stb.Realista24 írta: Bernardo Silva tovabbra is targyal a PSG-vel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Senkinek nem kell, de a vegen a Barcaba igazolo Cancelo.M1Ö írta:A silvi-papi-josi hármast ki tudtam kódolni, de a kanci az mi lenne?hehetheoriginal írta: sztem is, silvi - papi előre, josi cserébe meg is vagyunk, még egy kancit kéne, hogy lehessen bármelyik szélsőhátvédbe, meg is vagyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A silvi-papi-josi hármast ki tudtam kódolni, de a kanci az mi lenne?hehetheoriginal írta: sztem is, silvi - papi előre, josi cserébe meg is vagyunk, még egy kancit kéne, hogy lehessen bármelyik szélsőhátvédbe, meg is vagyunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem is, silvi - papi előre, josi cserébe meg is vagyunk, még egy kancit kéne, hogy lehessen bármelyik szélsőhátvédbe, meg is vagyunk.
thereisonly1ronaldo
Most néztem amúgy hogy 2017 óta ott van, nem is gondoltam volna. Azt hittem 2-3 éve igazolták, de nem. Régi motorosnak számít most már.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Hiaba szerintem az egyik legjobb emberuk, nem kapja meg azt a megbecsulest, ami kijarna neki. Haaland ertelemszeruen elviszi a showt a goljaival, de De Bruyne es Gundogan semmivel sem jobb, mint Bernardo.miro. írta:Miert akar elmenni a Citybol? Kezdo,gondolom jol keres,eros csapatba van,eros bajnoksagba. Psg nalam kategoriakkal gyengebb mint klub,bajnoksag,jatekosok stb.Realista24 írta: Bernardo Silva tovabbra is targyal a PSG-vel.
Egy atigazolassal feljebb tudna magat pozicionalni. Amugy meg 29 lesz, valoszinuleg meg egy nagy valtas benne van, mielott elindul lefele.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Miert akar elmenni a Citybol? Kezdo,gondolom jol keres,eros csapatba van,eros bajnoksagba. Psg nalam kategoriakkal gyengebb mint klub,bajnoksag,jatekosok stb.Realista24 írta: Bernardo Silva tovabbra is targyal a PSG-vel.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Teljesen mindegy mit csinál a PSG, BL-t nem fognak nyerni, túl toxic a közeg.
A teknős meneküljön ki onnan, aztán nézzük a vergődésüket.
A teknős meneküljön ki onnan, aztán nézzük a vergődésüket.
Nem illik.