Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
most hogy jött Joselu,é s a keret teljes van valami hír Nacho Ceba Kroos Modric kapcsán, mármint ami a szerződést illeti. Nacho topicjaban volt, hogy nyilatkozott a maradásról...asszem
Jó lenne a négyesfogatot tartani ( esetleg Modric mehet, ha neki az úgy okes ), tovább ne gyengüljön a csapat.
*( Odri és Lunin távozásában azért még bízom )
Jó lenne a négyesfogatot tartani ( esetleg Modric mehet, ha neki az úgy okes ), tovább ne gyengüljön a csapat.
*( Odri és Lunin távozásában azért még bízom )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert az a mas, az 1. balfasz, 2. nem tud annyira focizni, 3. kiismerheto lett a tamadojatekunk, es ujitani kellett volna, el is buktuk az összes trofeatRealista24 írta: Biztos tudott volna, de miert kellett volna megadni a lehetoseget egy lusta disznonak, ha van mas a keretben, aki tett is azert hogy jatszhasson, es amugy nincs rajta plusz 5-10 kg.
en ertem, hogy ha tulsulyos vagy es nem latjak, hogy akarod az edzest igazan, akkor ne jatsszal, de amikor falnak ütközött jopar meccsen a csapat, akkor nem ertem miert nem lehetett volna megprobalni.
ilyen alapon akkor pl ronaldo szinte soha nem kellett volna, hogy jatsszon a palyafutasa soran, köztudott, hogy sohasem szakadt meg edzesen. egyszeruen meg kene erteni, hogy nem minden jatekos robot, nem lehet sablonra felhuzni mindenkinek ugyanazt az edzesmunkat.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Biztos tudott volna, de miert kellett volna megadni a lehetoseget egy lusta disznonak, ha van mas a keretben, aki tett is azert hogy jatszhasson, es amugy nincs rajta plusz 5-10 kg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
sztem edzett ö ugy, ahogy tudott, csinalta a többiekkel a dolgokat, nyilvan ök csucsra voltak huzva, hazi meg elfocizgatott köztük. amiert hoztuk, hogy ö lenne a különbseg es az extra, azt nem tudta mar visszaszerezni a serulesek utan.
de azt ne mondja nekem senki, hogy szimplan memoriabol, technikabol a kiscsapatok ellen, akik beallnak 45 emberrel bekkelni, ott nem tudott volna kis területen valamit kezdeni, ahol nem kell annyit fel le futni....talan nyertunk volna 1-2 meccset, es nem folyamat dobaljuk el a pontokat mindenfele jöttment balfaszok ellen, a csapagyasra unalomig lejaratott binicius baloldallal es fullimpotens, egysiku tamadojatekkal.
mindegy, tulbeszeltuk a temat, en nem tartom minden idok legnagyobb flopjanak, mert nem tehet rola, hogy agyonrugtak es utana evekig bajlodott vele.
mondom, könnyen beszeltek a fifa meg az fm mellol a fotelbol, olyanok, akik nem voltatok sportolok, nemhogy profi sportolok, es plane nem a legfelso szinten. en se voltam nyilvan, mondhatjatok, csak nem kene barlangba dugni a fejunket es mindenfele tenyezo figyelmen kivul hagyasaval csak a szaraz statisztikak alapjan megitelni valakit
de azt ne mondja nekem senki, hogy szimplan memoriabol, technikabol a kiscsapatok ellen, akik beallnak 45 emberrel bekkelni, ott nem tudott volna kis területen valamit kezdeni, ahol nem kell annyit fel le futni....talan nyertunk volna 1-2 meccset, es nem folyamat dobaljuk el a pontokat mindenfele jöttment balfaszok ellen, a csapagyasra unalomig lejaratott binicius baloldallal es fullimpotens, egysiku tamadojatekkal.
mindegy, tulbeszeltuk a temat, en nem tartom minden idok legnagyobb flopjanak, mert nem tehet rola, hogy agyonrugtak es utana evekig bajlodott vele.
mondom, könnyen beszeltek a fifa meg az fm mellol a fotelbol, olyanok, akik nem voltatok sportolok, nemhogy profi sportolok, es plane nem a legfelso szinten. en se voltam nyilvan, mondhatjatok, csak nem kene barlangba dugni a fejunket es mindenfele tenyezo figyelmen kivul hagyasaval csak a szaraz statisztikak alapjan megitelni valakit
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert elobb jatszani kellett volna, aztan ha ugy erzi, akkor dietazik, es talan edzesen is csinal valamit.cart írta: De minek játszhatná az edző 10 kiló túlsúllyal? Futni se tud normálisan plusz állóképessége sincs hogy 15-20 percnél többet bírjon a pályán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért el vagyok én szokva attól, hogy már az átigazolási szezon kezdete előtt ennyi igazolás le van zongorázva.
De minek játszhatná az edző 10 kiló túlsúllyal? Futni se tud normálisan plusz állóképessége sincs hogy 15-20 percnél többet bírjon a pályán.
- Süti
Játékra kész +15 kilóval meg olyan motivaltan mint egy 45 eves araboknal levezeto sztar.
Utolsó bohoc ez az ember, szóra se érdemes.
Utolsó bohoc ez az ember, szóra se érdemes.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
az ö fejevel gondolkozva, ö pl iden jatekra kesz volt 1-2 hetet eltekintve, elotte is a mutetek utan rendelkezesre allt, de edzoba nem jatszatta, tehat "pihentem az elmult 2-3 evben"
aztan valszeg nem ez a realitas, csak ö gondolta igy.
sztem amugy itt mindenki hibas, az ember, mert vilageleteben a tehetsegevel ment elore es mikor leserult es akarat kellett volna visszakapaszkodni a tetejere, akkor mivel sosem elte at, sosem kellett megszakadnia, ezert nem sikerult neki, aztan hibas edzoba, aki nem ertette meg sztem, hogy vannak jatekosok, akiknek kell a jatekperc, es akik nem fognak szetszakadni edzesen, helyette viszont a meccsen meg tudjak teremteni a kulonbseget, es hibas a vezetes, aki nem nezett utana, hogy milyen ember, miket mondanak rola, milyen a hozzaallasa a profi sporthoz, es szinte latatlanba a neve alapjan leigazoltuk ceronaldo utan.
en tartom, hogy ha hetrol hetre tobbet lett volna jatszatva, akkor elobb utobb formaba lendult volna, meg talan a pocak meg a popsi is lekerul rola, de mar soha nem tudjuk meg.
en amugy az ilyen bela feleket sokkal nagyobb fertonek tartom pl egy hazinal, mert o iderakta a top teljesitmenyt az elejen - meg ugy is, hogy mindig is full idegen elemkent mozgott a palyan -, es utana valasztotta inkabb a golf es a parazita utat, es soha nem volt olyan es annyi serulese es mutete, mint hazinak.
aztan valszeg nem ez a realitas, csak ö gondolta igy.
sztem amugy itt mindenki hibas, az ember, mert vilageleteben a tehetsegevel ment elore es mikor leserult es akarat kellett volna visszakapaszkodni a tetejere, akkor mivel sosem elte at, sosem kellett megszakadnia, ezert nem sikerult neki, aztan hibas edzoba, aki nem ertette meg sztem, hogy vannak jatekosok, akiknek kell a jatekperc, es akik nem fognak szetszakadni edzesen, helyette viszont a meccsen meg tudjak teremteni a kulonbseget, es hibas a vezetes, aki nem nezett utana, hogy milyen ember, miket mondanak rola, milyen a hozzaallasa a profi sporthoz, es szinte latatlanba a neve alapjan leigazoltuk ceronaldo utan.
en tartom, hogy ha hetrol hetre tobbet lett volna jatszatva, akkor elobb utobb formaba lendult volna, meg talan a pocak meg a popsi is lekerul rola, de mar soha nem tudjuk meg.
en amugy az ilyen bela feleket sokkal nagyobb fertonek tartom pl egy hazinal, mert o iderakta a top teljesitmenyt az elejen - meg ugy is, hogy mindig is full idegen elemkent mozgott a palyan -, es utana valasztotta inkabb a golf es a parazita utat, es soha nem volt olyan es annyi serulese es mutete, mint hazinak.
es meg a mezek is szarokKerlon írta: ratyi mind
thereisonly1ronaldo
ratyi mindBabinho írta: Szerintem a sokat szidott adidas mezek a legjobbak, a nike és puma mezek elég gagyik, puritánok.
https://www.instagram.com/p/CtlocbQrLq1 ... BiNWFlZA==
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Milyen nyelven nyilatkozott, azt hogy fordították át?SzB írta: Azt mondja Hazard: "Három bonyolult év után csak a családommal szeretnék időt tölteni, nyaralni. Még mindig képesnek érzem magam arra, hogy profi futballista legyek, ugyanakkor az elmúlt két-három évben pihentem, szóval van még egy kis energiám.”
Hát menjen a jó k... nénikéjébe! Helyette vehettünk volna két elit szélsővédőt, és akkor még mindig mi ülnénk a világ trónján. És még van pofája ezt le is nyilatkozni.
Nem mindegy a szövegkörnyezet stb....
Azért az durva, ha így a pofánkba vágja, hogy ő még képes nagy tettekre, mer hogy ő a realban cask pihent mostanában, aztán azért ölébe pottyant pár szaros kupa
Egy ilyenért minimum meglincselik, jobb helyeken
De, biztos félreértjük, meg utaltam a fordításra is...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Azt mondja Hazard: "Három bonyolult év után csak a családommal szeretnék időt tölteni, nyaralni. Még mindig képesnek érzem magam arra, hogy profi futballista legyek, ugyanakkor az elmúlt két-három évben pihentem, szóval van még egy kis energiám.”
Hát menjen a jó k... nénikéjébe! Helyette vehettünk volna két elit szélsővédőt, és akkor még mindig mi ülnénk a világ trónján. És még van pofája ezt le is nyilatkozni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Walker bayern amugy mar done deal?
Nem tudom, hogy miert nem kerul szoba nalunk.
Oke, idos. De a jelenlegi jhv piacon meg mindig jo. Csapaton belul nezve pedig elit.
En egy 1+1 el megkinalnam.
Nem tudom, hogy miert nem kerul szoba nalunk.
Oke, idos. De a jelenlegi jhv piacon meg mindig jo. Csapaton belul nezve pedig elit.
En egy 1+1 el megkinalnam.
ZIDANE
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
JajaBabinho írta: Szerintem a sokat szidott adidas mezek a legjobbak, a nike és puma mezek elég gagyik, puritánok.
A 3 csík öltözteti a mezt, lehet vele játszani...
Mondjuk cipobe pont forditva van sztem
Toni
Nem lesz fix kezdő de husika rodrygo se fog bírni 60meccset.Jim írta:miért gondolja mindenki, hogy fix kezdő lesz minden meccsen Joselumiro. írta: Amugy a Joselu birni fogja a szerda-szombatozast?
Gondolom az espanyolnal a kedd-szerda esteket mashogy toltotte el,szep valtas lesz 33 evesen. Remeljuk nem lesz serult allandoan.
és nem jön nyár végéig senki más?
Állítolag perez megmondta
- ikarus93
Most olvasom hogy idén mi már nem igazolunk senkit.
Bajnokságra elég lehet a csapat. BLre kevesek leszünk.
Bajnokságra elég lehet a csapat. BLre kevesek leszünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
miért gondolja mindenki, hogy fix kezdő lesz minden meccsen Joselumiro. írta: Amugy a Joselu birni fogja a szerda-szombatozast?
Gondolom az espanyolnal a kedd-szerda esteket mashogy toltotte el,szep valtas lesz 33 evesen. Remeljuk nem lesz serult allandoan.
és nem jön nyár végéig senki más?
Szerintem a sokat szidott adidas mezek a legjobbak, a nike és puma mezek elég gagyik, puritánok.
- Galacticos
Ha iden lenne 200mbappera, legyen mar 100kanere meg jovore alairasi penzzel meg mindennel mbappera is.kiserik írta: Ezzel egyet is értenék, csak egy ismeretlen van az egyenletben: oszt van e erre elegendő lóvé? Kane 100 millió + évi 30 biztos lenne a fizuja, Mbappe meg ingyen is legalább újabb 100as és neki gőzöm nincs mennyi lenne a fizuja. Emellett jó lenne félre rakni a 2 szélére is valamennyit.
Premier leaguebe frissen feljuto csapatokat komplett kereteket cserelnek, ne hogy mar az utobbi evekben europaban legeredmenyesebb csapatnak ne ferjen bele egy minuszos nyar. Boven kibojtoltuk ezt, a hazard-jovic nyar ota (ket alltime legnagyobb buko).
Ezzel egyet is értenék, csak egy ismeretlen van az egyenletben: oszt van e erre elegendő lóvé? Kane 100 millió + évi 30 biztos lenne a fizuja, Mbappe meg ingyen is legalább újabb 100as és neki gőzöm nincs mennyi lenne a fizuja. Emellett jó lenne félre rakni a 2 szélére is valamennyit.Galacticos írta: Nem kene sokaig nezelodni ott a legkezenfekvobb, legjobb megoldas londonban, nincs europai kupa, utolso ev a szerzodesebol, el kell hozni harry kanet. A csavo konstans hozza a 25-30golos, es golpasszos szamokat egy hulla gyenge spurssel. Iden 70golt lottek a bajnoksagba abbol 30at o szerzett. En sem szeretem a mozgasat, azt se hogy angol de konyorgom abbol a szar spursbol evek ota messze kiemelkedik, kupat eletebe nem nyert a pali biztos hogy motivalt lenne nem egy eden hazard.
Es nem mellesleg mbapperol is tobbszor irtak mar hogy nem szeret csatart jatszani es azt hogy akar maga ele egy tipikus 9es jatekost mint a valogatottban giroud, aki ott van elotte, o birkozik, o kesziti le stb erre is ha vegre valahara idejon mbappe akkor kanenel siman el lennenek. Vini-hurrikan-rodrygo, utana ha vegre sikerul elhozni a franciat akkor tok mindegy ki melyik szelen, kozepen harrykane mint ék es a ket szelrol indulva rohamoz mbappe es vinicius akiknek tud teruletet nyitni, lekesziteni ahogy a spursben is csinaljak csak ott egy son-kulusevszki parossal csinaljak ezt. Persze mellette mivel hosszu a szezon ott lesz még rodrygo is, barkinek a helyere be tud szallni, kb evi 50-55 meccset elosztva 4 kezdo helyre ugy hogy mindenki elegedett legyen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???