Joselu
Re: Joselu
Mindneki de ki van akadva. Viccesen írtam, azért van ott az emoji a végén. Bizakodni lehet, fixre venni semmiképp. Lehet jövőre se jön, lehet soha. De attól még Joselu fixen itt lesz 1 évig, valszeg a kezdőben, igazából ennyi a lényeg.
Abból indulunk ki megint hogy bappé. Egy real madridnál számomra teljesen szürreális, hogy arra alapoznak a hulyegyerek milyen lábbal fog felkelni januarban vagy a 2024nyarán???? Mi ez miiiSierra írta: Arra írtam hogy 1 évet kibírunk Joseluval a kezdőben is, elsőszámú csatárként. Nem tudom hogy jön ide a Milan vagy a Tottenham.
Ez a joselu tökéletes lehet amire. Félreértés ne essék szerintem senki se bántja
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
legalább 1 csatár jött, aki tud gólt lőni
remélem annyira hasznos, eredményes lesz
hogy jövő nyáron hosszabítunk vele
remélem annyira hasznos, eredményes lesz
hogy jövő nyáron hosszabítunk vele
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én örülök neki, nem fgy a tag, ellenünk is mindig betalál, tegnapi döntőn is beverte a büntetőt mint ló a lónak, későn érő típus, nem nagyon volt mostanában hasonló típusú igazolás nálunk, cáfoljon rá a károgókra!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Jo, de kiskocsog jon 24-ben, vagy 26-ban, de lehet hogy 28-ban, megvarjuk, az sem szamit hogy o amugy nem csatar, es a betonkezdo Vini a posztjan van.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem fest jól, hogy katalóniában Aubát, Aguerót és Lewát durrantanak ebből a korosztályból, erre a célra, nekünk pedig Joseluval kell beérnünk.
Lehet hogy beválik, és nem fogom basztatni, mint ahogy egyik játékost se, de azért méltatlanak is találom a Real Madridhoz mérten ezt az igazolást. Töltelékembernek az se érdekel, ha Faubert szunyókál a padon, de Benzema helyettesítésére azért puha ez az igazolás.
Ha már öreget hoznak, akkor lehetett volna impozánsabb név, ha pedig mindenképp hazai fiút akartak, akkor azért valaki fiatalabb is horogra akadhatott volna.
Egyelőre szeretnék úgy tekinteni Benzema pótlására, mintha annak az ügyében még nem történt volna semmi idáig.
Lehet hogy beválik, és nem fogom basztatni, mint ahogy egyik játékost se, de azért méltatlanak is találom a Real Madridhoz mérten ezt az igazolást. Töltelékembernek az se érdekel, ha Faubert szunyókál a padon, de Benzema helyettesítésére azért puha ez az igazolás.
Ha már öreget hoznak, akkor lehetett volna impozánsabb név, ha pedig mindenképp hazai fiút akartak, akkor azért valaki fiatalabb is horogra akadhatott volna.
Egyelőre szeretnék úgy tekinteni Benzema pótlására, mintha annak az ügyében még nem történt volna semmi idáig.
Arra írtam hogy 1 évet kibírunk Joseluval a kezdőben is, elsőszámú csatárként. Nem tudom hogy jön ide a Milan vagy a Tottenham.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ez annyira milan/tottenham hozzáállásSierra írta:Egy évet kibírunk. Jövőre meg úgyis jön Bappé, azért jön csak kölcsöbe.Kerlon írta: Tavaly lett volna jo valasztas keretet melyiteni, elso szamu csatarnak, azert huzos lehet.
Magával Joseluval amúgy semmi baj, jó, hogy egy ilyen arc jött.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Egy évet kibírunk. Jövőre meg úgyis jön Bappé, azért jön csak kölcsöbe.Kerlon írta: Tavaly lett volna jo valasztas keretet melyiteni, elso szamu csatarnak, azert huzos lehet.
Tavaly lett volna jo valasztas keretet melyiteni, elso szamu csatarnak, azert huzos lehet.Sierra írta:Amúgy tény hogy Angliában nem állta meg a helyét, de Spanyolországban végig hozta a szintet, kb folyamatosan, középcsapatokban. Castillában is jól tolta annak idején, felnőtt csapatban is azon a kevés meccsen élt a lehetsőggel. Válogatottban is nagyon jól kezdett pedig már 33. Jó választás volt szerintem, főleg így 1 év kölcsönnel.Kerlon írta: Nekem anno ugyesebbnek es jobbnak tunt, mint Morata. 33 evesen eljott a bizonyitasi lehetosege is hozza.
Vamos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
pontosabbak nem lesznek sajnosYazid írta: Lucas vazquez meg carvajal most majd kiélheti magát egész évben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Lucas vazquez meg carvajal most majd kiélheti magát egész évben
vegre egy colos csatar
valamelyik univerzumban:
Amúgy tény hogy Angliában nem állta meg a helyét, de Spanyolországban végig hozta a szintet, kb folyamatosan, középcsapatokban. Castillában is jól tolta annak idején, felnőtt csapatban is azon a kevés meccsen élt a lehetsőggel. Válogatottban is nagyon jól kezdett pedig már 33. Jó választás volt szerintem, főleg így 1 év kölcsönnel.Kerlon írta: Nekem anno ugyesebbnek es jobbnak tunt, mint Morata. 33 evesen eljott a bizonyitasi lehetosege is hozza.
Vamos.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Az biztos,olyan tamado repertoar van itt evek ota..Sierra írta: Sztem jó lesz itt a srác, lesz kiszolgálása bőven, nem úgy mint az Espanyolban. Vini, Rodry, Modric, Kroos, Cama, Bellingham, kapni fogja a forintos lasztikat.
Most Vinicius elfelejtheti a passz gombot.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Nekem anno ugyesebbnek es jobbnak tunt, mint Morata. 33 evesen eljott a bizonyitasi lehetosege is hozza.
Vamos.
Vamos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sztem jó lesz itt a srác, lesz kiszolgálása bőven, nem úgy mint az Espanyolban. Vini, Rodry, Modric, Kroos, Cama, Bellingham, kapni fogja a forintos lasztikat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tavasztól térdre Európa liga
Vinicius odaadja neki, megköszönve a sok asszisztot.Realista24 írta:Muzeumban, Karimet?Halfkey írta: Majd csak lestek mikor felemeli az aranylasztit
azt mar leadta a szaudiaknakRealista24 írta:Muzeumban, Karimet?Halfkey írta: Majd csak lestek mikor felemeli az aranylasztit
valamelyik univerzumban: