Joselu
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Joselu
akkor lehet az, hogy Morientes óta csak saját nevelésű spanyol csatáraink voltak?
Morata.Bencze írta:JimTomidzsi írta: Na ki Joselu felesége? Na ki Carvajal felesége?
Raul ota jatszott nalunk spanyol valogatott csatar?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
JimTomidzsi írta: Na ki Joselu felesége? Na ki Carvajal felesége?
Raul ota jatszott nalunk spanyol valogatott csatar?
-
Az osztrák Bundesliga milyen minőséget képvisel?miro. írta: Meg egy,bocs a kettoert R24.
Leulni meccset nezni,jol erezni magam,nagy derbiket latni,drukkolni nekik,ez ahonnan en nezem.
A penzugyi helyzete a Realnak semennyire nem erdekel.
Egyenlore a klubbok vannak a szurkolokert,nem forditva. Olyan nagysagu bevetelek vannak a szurkoloktol,hogy azt hiszem annyit megerdemelnek hogy ne a 33 eves Joselut keljen elol nezni,azert mert O aproert jatszik.
Gondolom hatalmas színvonalú meccsek lehetnek, ha 10 éve mindig a Salzburg nyeri a bajnokságot.
Európában is hatalmasat szoktak menni.
A 33 éves Joselu-t meg hogyan tudod felmérni, ha nem nézel La Liga meccseket?
Hidd el Adeyemi sem jobb játékos.
Hala Madrid y nada más
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
btw Morata eladása után így kellett volna cserecsatárt hozni Benzema mögé…
1 év kölcsön vételi opcióval
ha nem válik be, nincs nagy veszteség
1 év kölcsön vételi opcióval
ha nem válik be, nincs nagy veszteség
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mondjuk latod ebben teljesen igazad van. Koszonom!kiserik írta: Te miro. Mit stresszeled magad (meg minket ) itt folyamatosan? Tartsd a jó szokásod, nézz évi 10 meccset, a többin meg menj kirándulni, mozizni, élni az életed. Azt a tizet meg kibírod Joseluval is 9esben
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Te miro. Mit stresszeled magad (meg minket ) itt folyamatosan? Tartsd a jó szokásod, nézz évi 10 meccset, a többin meg menj kirándulni, mozizni, élni az életed. Azt a tizet meg kibírod Joseluval is 9esben
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- miro.
Meg egy,bocs a kettoert R24.
Leulni meccset nezni,jol erezni magam,nagy derbiket latni,drukkolni nekik,ez ahonnan en nezem.
Egyenlore a klubbok vannak a szurkolokert,nem forditva. Olyan nagysagu bevetelek vannak a szurkoloktol,hogy azt hiszem annyit megerdemelnek hogy ne a 33 eves Joselut keljen elol nezni,azert mert O aproert jatszik.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- miro.
Na ezt akartam en is irni neked amugy,hogy ezt a magyaroskodas nem ertem.Sierra írta:
Engem mondjuk hidegen hagy, mert nem az én pénzem, de ilyen ínséges időkben, amikor 80-100 millióba kerül egy jó szezon után kb bárki, akkor azért érdemes spórolni ahol lehet, így a fizetésekkel is. Gondolom a klubnak is jó, ha egy alacsony bért kell fizetni akár 1 évig, akár tovább.
Egy futballista nem attol lesz jo igazolas,mert keveset keres vagy mert ingyen van,hanem azert mert segit a klub celjait elerni.
Arrol nem is beszelve,hogy majd ha nezed a manchester city ellen,akkor ha egy kalapszar lesz nem szamit hogy a 100+millios fizetesi keretbol csak 2-ot vesz le nem 7et. Ott az szamit majd,hogy villan vagy sem.
Szoval ez hogy semmit nem keres,ez egyertemu mivel oreg es egy masodosztalyu csapatbol igazoljuk.
Ha o padra jott nem szolok egy rossz szot sem,meg segiteni is tud talan.
Kiesojelolt csapatokba lotte a golokat,tudom ez mar volt itt pozitivumkent irva. Pedig nem az,ha fiatal lenne azt mondom most itt az ugrasi lehetoseg neki,de mivel 33 eves ezert ez nem pozitivum,hanem valoszinuleg azert ilyen csapatokban jatszott,mert oda valo,arra a szintre.
Jott,hogy spanyol valogatott lett,aha,ott ahol 5 eve nincs normalis csatar es egy Morata van elotte.
A ket szambasunkbol az egyik azert tudott nagyreszt tancolgatni,mert kozepen a francia oreg visszalepkedett neki,kihozta a vedelmet,es ha toketlenkedett is neha,mar annyira eleg volt hogy csak ketten fogjak viniciust.
A chelsea most visz el egy gyereket a villarrealbol,ott van firmino,ott van a ramos a benficabol,meg gondolom van meg ket oldalnyi jatekos,akik fiatalok es esetleg meg tudnank beloluk valamit huzni is.
Ott tartunk hogy a real madrid centererol beszelunk. Szerintem nevetseges egy ilyennel neki menni. Sot abszolut nem lenne luxus olyan jatekost igazolni,aki ha esetleg jon mbappe akkor is hasznalhato lenne.
Meglehet nezni a tobbi nagycsapatot,mindenhol van lehetoseg rotalni. Nalunk semmi,de legalabb a harombol egy tudott konstans klasszis lenni. A masik szele az utobbi felevben volt jobb,a csatarunk meg ezekszerint meg bl meccset se jatszott.
Ez a kulonbseg egy espanyol meg a real madrid kozott. Itt nem 15 golt kell loni szezononkent felet alsohazi csapatoknak,hanem elkell donteni meccseket a vilag legjobbjai ellen.
Mondom,az ido eldonti,hogy kezdo lesz e,es jo lesz vagy sem.
Csak akkor ne legyen majd az a duma,hogy de nala jobb opcio nem volt.
Egy real madridnak van ennel jobb lehetosege,az fix.
De azt is megelolegezem ha nem igazolunk ele,hogy Rodrygo lesz a csatar,Valverde/Brahim a jobb,es O meg ul a padon.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Csak figyelembe kéne venni, hogy ha így maradunk, akkor lehet hogy nem csak miro nem kapcsol a spílerre, hanem a stadionban is kevesebb lesz a szurkoló. Az elmúlt évben is már sokszor pangott a stadion, jó lenne valamit villantani egy stadion avatóra. Mégiscsak egy globális márka is vagyunk, Joselu-Brahim mezből nem tudom mennyit kívánunk eladni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyi fizuért és ennyi átigazolási díjért valóban remek igazolás. A támadó gondjainkat, azonban sem ő, sem Brahim nem oldja meg. Minimum még egy középső támadót szerezni kellene, de az se lenne baj ha lenne egy jobb szélsőnk is. A következő szezonban max. 5-6 gólt, legjobb esetben 10-et tudok elképzelni tőle, belőle sajnos nem nézek ki többet. Persze kitudja lehet megtáltosodik még egyszer... Kellene Kane/Mbappé.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
akkor jöhet ZZSanti írta: Facen szembejött egy Aerial duels won stat, amiben Az 5 legjobb ligát tekintve, védőkkel mindennel együtt top3 volt Joselu.
Amikor elkezdünk megint ívelgetni, legalább lesz kire.
Engem mondjuk hidegen hagy, mert nem az én pénzem, de ilyen ínséges időkben, amikor 80-100 millióba kerül egy jó szezon után kb bárki, akkor azért érdemes spórolni ahol lehet, így a fizetésekkel is. Gondolom a klubnak is jó, ha egy alacsony bért kell fizetni akár 1 évig, akár tovább.Babinho írta: Ezt az alacsonyt fizetést sokadjára írod mint szempont. Ez miért szempont?
Tavaly óta távozott Marcelo, Isco, Bale, Hazard, Mariano, Benzema pl. Ez mekkora bértömeg volt?
Ezt az alacsonyt fizetést sokadjára írod mint szempont. Ez miért szempont?Sierra írta:Nem tudom mi ebben a szánalmas. Továbbra is kérdezem: te kit hoznál? Aki minőséget képvisel, nem 100 milliónál kezdődik, és nem 15 milliós fizetést akar? Abból kell főzni ami van. Ez egy teljesen racionális döntés a klubvezetés részéről. Több tízmilliós félmegoldásoknak nem sok értelme van. Jelenleg nincs a piacon mozdítható csatár, aki nem horribilis pénzekbe kerülne.miro. írta:Ha nem,akkor az szanalmas.
Tavaly óta távozott Marcelo, Isco, Bale, Hazard, Mariano, Benzema pl. Ez mekkora bértömeg volt?
Hát ne bacca már meg hogy egy RM ne engedhessen meg egy 5-10millás fizuju csatárt, még ha Mbappé is már bele van számolva.
Tényleg kíváncsi vok, 2021-hez képest hogy néz ki most a bértömeg? Nem létezik hogy ne csökkent volna...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha a gyors guglizással talált adatok valósak, akkor az Espanyolban még az 1 millát sem érte el a keresete és a hírek szerint ebből is lejjebb adott. Ezek alapján olyan 500-600ezer euros fizuja lehet, az zseni.
Mariano ennek a sokszorosát rakta zsebre a semmiért.
Szerk.: Közben találtam olyat is, hogy "He has a salary of around €3m per season at Espanyol but Joselu’s contract has a clause that means his salary in Segunda would be reduced by half and if he has an offer that equals the salary he currently receives at Espanyol, the club are obliged to sell him."
Még annyiért is jó.
Mariano ennek a sokszorosát rakta zsebre a semmiért.
Szerk.: Közben találtam olyat is, hogy "He has a salary of around €3m per season at Espanyol but Joselu’s contract has a clause that means his salary in Segunda would be reduced by half and if he has an offer that equals the salary he currently receives at Espanyol, the club are obliged to sell him."
Még annyiért is jó.
Remek igazolás. Mariano-k helyett pont ilyen embereket kell hozni, ennyiért, ilyen fizuval (amiről pontos infó nincs, de gondolom fele vagy harmada az utóbbi évek csatár igazolásainak.), ilyen szerződéshosszal.
Jó igazolás. Az, hogy egyébként milyen igazolásaink lesznek, az más kérdés, de önmagában ez remek lépés szerintem.
Jó igazolás. Az, hogy egyébként milyen igazolásaink lesznek, az más kérdés, de önmagában ez remek lépés szerintem.
Nem tudom mi ebben a szánalmas. Továbbra is kérdezem: te kit hoznál? Aki minőséget képvisel, nem 100 milliónál kezdődik, és nem 15 milliós fizetést akar? Abból kell főzni ami van. Ez egy teljesen racionális döntés a klubvezetés részéről. Több tízmilliós félmegoldásoknak nem sok értelme van. Jelenleg nincs a piacon mozdítható csatár, aki nem horribilis pénzekbe kerülne.miro. írta:Ha nem,akkor az szanalmas.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kb.Süti írta: Megkaptuk az ideális, régóta várt, tapasztalt, olcsó, jol fejelo, padot tűrő tökéletes cserecsatart....A kezdobe.
Esküszöm nem értem ezt a Benzemát sem...nem tudott volna még egy évet maradni? Kevesebb játékperccel tán csak kibírta volna.
- Süti
Megkaptuk az ideális, régóta várt, tapasztalt, olcsó, jol fejelo, padot tűrő tökéletes cserecsatart....A kezdobe.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.