Egyéb bajnokságok
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Egyéb bajnokságok
Aztakurva, mi megy itt
egy jó Bodri Mendy nem kell neki? diszkont áron, 100 misi
egy jó Bodri Mendy nem kell neki? diszkont áron, 100 misi
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kantét sztem elvitte volna egy Barca vagy olasz élcsapat, Ziyech télen pár perc híján PSG játékosa lett, Koulibalynak is lett volna kérője főleg Serie A-ból. Mendy 2 éve még év kapusa volt az Uefánál, Hudson-Odoi is PL középszinten elevickélhetne. Hiányozni persze speciel nekem nem fognak, de ez a trend azért ijesztő és még hol a nyár vége.
Chelsea meg az FFP-t egy huszárvágással elintézte. Mondjuk úgy könnyű, hogy egyik cégéből átteszi egy másikba a játékosokat gyakorlatilag.
Közben Brozovicsot is vinni fogja az Al Nassr. Inter 30M-t akar érte.
Chelsea meg az FFP-t egy huszárvágással elintézte. Mondjuk úgy könnyű, hogy egyik cégéből átteszi egy másikba a játékosokat gyakorlatilag.
Közben Brozovicsot is vinni fogja az Al Nassr. Inter 30M-t akar érte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt leszamitva, hogy sulyos tizmilliokat kapnak ertuk, es a fele fizetesuket sem kell allniuk.cart írta: Monduk ez mind olyan jatekos akit max valami olasz csapat vett volna kolcson fele fizetesert kb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Monduk ez mind olyan jatekos akit max valami olasz csapat vett volna kolcson fele fizetesert kb. Gondolom az arabok se fognak nagy penzeket lerakni ertuk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kozben Kolibaly is here we go.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Ziyech is, Mendy, Kante meg Hudson-Odoival is tárgyalnak, Koulibaly és Aubameyang is ott fog kikötni. Cseppet sem gyanús, de gondolom ez sem lesz kivizsgálva, hiába pénzelik az arabok Boehly cégeit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Chelsea szépen megszedi magát a szaúdi pénzekből.
Mendy is done deal.
Mendy is done deal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Csak kíváncsi voltam, mert én meg a másik oldalt képviselem ezen a téren.'shutterisland írta: hat nekem valasztanom kell es inkabb megnezek egy masfel oras osszefoglalot a pl fordulorol minthogy megnezzek egy 2 oras spurs-pool-t.
most az, hogy nem nezek mas meccseket, az nem azt jelenti, hogy nem fordul elo de nem torekszem ra ugy, mint barca meccsekre vagy kulcsfontossagu bl meccsekre pl. (a ketto regen egyutt megvolt... )
az en szabadidom inkabb sok, de kicsi slotbol all ossze, azokat meg igy tudom megtolteni futballal.
de ez eleg messze all mar attol, hogy becsillagozom a szaudi ligat majd eredmenyek.com-on.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat nekem valasztanom kell es inkabb megnezek egy masfel oras osszefoglalot a pl fordulorol minthogy megnezzek egy 2 oras spurs-pool-t.
most az, hogy nem nezek mas meccseket, az nem azt jelenti, hogy nem fordul elo de nem torekszem ra ugy, mint barca meccsekre vagy kulcsfontossagu bl meccsekre pl. (a ketto regen egyutt megvolt... )
az en szabadidom inkabb sok, de kicsi slotbol all ossze, azokat meg igy tudom megtolteni futballal.
de ez eleg messze all mar attol, hogy becsillagozom a szaudi ligat majd eredmenyek.com-on.
- alexoxladjackoxi
Hát nem is az, de ugye te konkrétan azt mondod, hogy más bajnoki meccseket nem is nézel. Akkor nem tudom hogyan tud lázba hozni az eredmény vagy hogy mondjuk egy Chelsea éppen kit igazol le (csak példa). Meg én az összefoglalókkal is úgy vagyok, hogy inkább leülök egy egész meccset megnézni, mert abból legalább észre tudom venni, hogy egy adott csapat vagy játékos mit játszik mondjuk.'shutterisland írta: nem ulok pentek estetol hetfo estig a tv elott, de gondolom itt sem ul be mindenki monchengladbach-freiburg meg lazio-fiorentina ele.
hatterzajnak sokszor mennek neutralis meccsek de az nem meccsnezes nalam, hogy bekukkantok a konyhabol ha ordit a kommentator.
igy legalabb a lenyeggel kepben van az ember, ha meg valahol valami drama vagy extra van, perceken belul fenn a videoanyag yt-n vagy twitteren.
- 'shutterisland
nem ulok pentek estetol hetfo estig a tv elott, de gondolom itt sem ul be mindenki monchengladbach-freiburg meg lazio-fiorentina ele.
hatterzajnak sokszor mennek neutralis meccsek de az nem meccsnezes nalam, hogy bekukkantok a konyhabol ha ordit a kommentator.
igy legalabb a lenyeggel kepben van az ember, ha meg valahol valami drama vagy extra van, perceken belul fenn a videoanyag yt-n vagy twitteren.
- alexoxladjackoxi
És ennek mi az értelme? Mármint nem csesztetésből, nyilván te tudod, de ha nem nézek meccseket, akkor sok értelmét nem látnám, hogy ennyi időt beleöljek, vagy hogy ennyit beszélgessek a fociról.'shutterisland írta: nalam mondjuk a kovetek egy bajnoksagot nem azt jelenti, hogy rendszeresen nezek meccseket.
csak barca meccset nezek meg, neha titeket, ill. a nagy valogatott tornak, bl, el, stb fontosabb meccseit, de attol kovetem a bundesligat, francia ligat, az nb1-et vagy pl a kezilabdat is.
amikor tudok, golosszefoglalot (de legalabb is az altalam erdekesnek velt meccsekrol, rangadokrol) megnezek, eredmenyekre, gollovokre, tabellara, statokra hetvegente rendszeresen ralesek, ha valami erdekesseg tortent (pl egy csapat 90+ percekben forditott vagy valaki rugott egy mesternegyest stb) arra kulon rakeresek.
jah meg az orokos kedvencek goljait es golpasszait szoktam megnezni, legyen az egy deulofeu az udinebol vagy ini japanbol, ne adj isten majd messi miamibol... es nagyjabol ennyi.
ebbe a sorba siman be tudom illeszteni szaudiekat, mert azert itt ha a naponta 3-4 ujonnan bedobott nevnek csak a fele is igaz, akkor ott azert lesznek erdekekessegek vagy szorakoztato momentumok.
most az olaj nagyhatalmak ellen nem tudunk mit kezdeni de ha a regi nagyok meg felhuznak par szaudi vedot azt nem fogom skipelni.
- 'shutterisland
nalam mondjuk a kovetek egy bajnoksagot nem azt jelenti, hogy rendszeresen nezek meccseket.
csak barca meccset nezek meg, neha titeket, ill. a nagy valogatott tornak, bl, el, stb fontosabb meccseit, de attol kovetem a bundesligat, francia ligat, az nb1-et vagy pl a kezilabdat is.
amikor tudok, golosszefoglalot (de legalabb is az altalam erdekesnek velt meccsekrol, rangadokrol) megnezek, eredmenyekre, gollovokre, tabellara, statokra hetvegente rendszeresen ralesek, ha valami erdekesseg tortent (pl egy csapat 90+ percekben forditott vagy valaki rugott egy mesternegyest stb) arra kulon rakeresek.
jah meg az orokos kedvencek goljait es golpasszait szoktam megnezni, legyen az egy deulofeu az udinebol vagy ini japanbol, ne adj isten majd messi miamibol... es nagyjabol ennyi.
ebbe a sorba siman be tudom illeszteni szaudiekat, mert azert itt ha a naponta 3-4 ujonnan bedobott nevnek csak a fele is igaz, akkor ott azert lesznek erdekekessegek vagy szorakoztato momentumok.
most az olaj nagyhatalmak ellen nem tudunk mit kezdeni de ha a regi nagyok meg felhuznak par szaudi vedot azt nem fogom skipelni.
Ott azért van időzóna probléma is.RealMadridFanatic írta: MLS-t sem neztem, kovettem soha, kinai bajnoksagot sem amikor odavittek par kozepesnel jobb jatekost es ezt sem fogom.
Eleve a top bajnoksagokra sem ulok mar le meccset nezni, mert van jobb dolgom es a szinvonal is gyenge sok esetben.
Arabek FM-jetol meg a hanyinger kerulget amugy is, de nem csak ez az ok.
Ha rendes tv közvetítené, és menne egy CR vs Benzema felvezető reklám egész héten, biztosan lennének sokan akik néznék.
Wrexhamet is nézünk sokan, Real Corazon meccseket is, van aki megyeire is kijár vagy fustalt néz, én nem értek egyet azzal hogy ami nem a megszokott színvonal az nézhetetlen. Főleg hogy a megszokott színvonal elég sótlan szar manapság, az alacsonyabb skill szinteken lehet akár jobban is szórakozni.
- RealMadridFanatic
MLS-t sem neztem, kovettem soha, kinai bajnoksagot sem amikor odavittek par kozepesnel jobb jatekost es ezt sem fogom.
Eleve a top bajnoksagokra sem ulok mar le meccset nezni, mert van jobb dolgom es a szinvonal is gyenge sok esetben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te valamit felreertesz. Ez nem bojkottalas, csak a tokom se kivancsi, ahogy par korabbi vilagsztar, nehany nyugdijas, meg palyajukat elhagyo penzehes jatekos bohockodik egy amator szintu bajnoksagban.'shutterisland írta:
attol, hogy mi bojkottaljuk, semmi sem fog tortenni, mert ha van is celkozonseg (szerintem kb nincsen, magukat szorakoztatjak) akkor sem mi lennenk azok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
nem tudom, most erre mehet hatszaz downvote de en annyira nem gorcsolok ra erre.
ha jonnek szembe a karim esernyok meg a tobbi regi arc villanasai, attol nem fogom nem megnezni oket vagy nem fogok nem rapillantani a gollovolistara vagy eredmenyekre, mert olajpenz.
ahogy ugyanugy kovettem a vb-t is annak ellenere, hogy elitelendo volt a sok ember halala, stb, gondolom csak en voltam az egyetlen.
ez nyilvan nem azt jelenti hogy al-tokomtudjami melegitokben ulok a teve elott es egyfeszt szaudi ligat nezek, hanem azt, hogy ahogy a top 5-6 erdemleges ligat + nb1 alakulasat azert szemmel kovetem ugy oket is becsillagozom.
attol, hogy mi bojkottaljuk, semmi sem fog tortenni, mert ha van is celkozonseg (szerintem kb nincsen, magukat szorakoztatjak) akkor sem mi lennenk azok.
ha jonnek szembe a karim esernyok meg a tobbi regi arc villanasai, attol nem fogom nem megnezni oket vagy nem fogok nem rapillantani a gollovolistara vagy eredmenyekre, mert olajpenz.
ahogy ugyanugy kovettem a vb-t is annak ellenere, hogy elitelendo volt a sok ember halala, stb, gondolom csak en voltam az egyetlen.
ez nyilvan nem azt jelenti hogy al-tokomtudjami melegitokben ulok a teve elott es egyfeszt szaudi ligat nezek, hanem azt, hogy ahogy a top 5-6 erdemleges ligat + nb1 alakulasat azert szemmel kovetem ugy oket is becsillagozom.
- Süti
Pont annyira fog érdekelni hogy mit játszik az Al-Addin az Al-Iexpressel Kantéval meg Sonnal a soraiban 10 vak mellett, mint eddig. Semmi súlya nincs az egésznek.'shutterisland írta: kenytelen voltam becsillagozni a szaudi ligat jovore, tul sok erdekes karaktert vadasznak le.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezek a legendák már végeztek, nem azért mennek oda, mert még bármi nagyot akarnak alkotni. Az meg, hogy 1-2 neves játékos lesz a 8-9 falusi szintű között semmit nem mutat. Ahogy vb-t megvették úgy az a bajnokság sem lesz tiszta. Hisz úgy választhattak ki hová akar menni, a csapatok többsége egy zsebben van, mesterséges lesz az egész, már csak a netflix hiányzik mint főszponzor és kész a szaudi liga.'shutterisland írta: en kivancsi vagyok az ilyen legendak mit hoznak ossze az europai elfoci eredmenykenyszere es nyomas nelkul, ugyhogy ha erdekelnek, akkor muszaj lesz figyelemmel kovessem a ligat, eredmenyeket stb.
barmennyire is antipatikus az olajosok stilusa.
No offense, de tényleg nem annak szánom...viszont az ilyen gondolkodással érik el amit akarnak. Ezért lesz értelme folytatniuk és egyre nagyobb teret nyerniük az európai fociban is, mert van aki nézi, követi. Ez meg még csak a kezdet.
- 'shutterisland
en kivancsi vagyok az ilyen legendak mit hoznak ossze az europai elfoci eredmenykenyszere es nyomas nelkul, ugyhogy ha erdekelnek, akkor muszaj lesz figyelemmel kovessem a ligat, eredmenyeket stb.