Miért mit vártatok még tőle? Ő is túl van a zeniten.Anthony írta: Kroos hosszabbítás 2024 június 30-ig official.
Ezek szerint akkor jövő nyáron ő is távozik.
Nagyon szeretnek madridban élni, remélem marad az utánpótlásban.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 21., szerda 12:11
Miért mit vártatok még tőle? Ő is túl van a zeniten.Anthony írta: Kroos hosszabbítás 2024 június 30-ig official.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 21., szerda 12:10
Sztem ő már nem megy sehova innen, szögre akasztja jövőre.Anthony írta: Kroos hosszabbítás 2024 június 30-ig official.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 21., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 21., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 21., szerda 10:43
Foleg, hogy a tagból amit lattam Castillaban, az volt hogy a jobbszélső helyén cselezgetett. A végén még két Viniciussal a szélen, Rodrygoval cenyoban igazzuk le europat.hehetheoriginal írta:sztem jó döntés, nyáron mutatnia kell vmit a felkeszulesenPad'em írta: Tóbiást mégis megtartjuk. Új kölcsönszerződést kötünk a Shakhtarral. Nem teljesen értem, eleve 24-ig tartott a deal úgy tudtam. Ja, nem csak 23-ig volt, akkor +1 év kölcsön lesz.
@FabrizioRomano: Real Madrid closing in on Vinicius Tobias deal in 24 hours thanks to their excellent relationship with Shakhtar Donetsk:
◉ New loan until June 2024.
◉ €500k loan fee for one year.
◉ €15m buy option clause not mandatory valid in June 2024.
Back soon.
anno marcelo is igy ki-be botladozott az keretbol, nem jatszattak, nem talaltak neki poziciot
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 21., szerda 10:37
sztem jó döntés, nyáron mutatnia kell vmit a felkeszulesenPad'em írta: Tóbiást mégis megtartjuk. Új kölcsönszerződést kötünk a Shakhtarral. Nem teljesen értem, eleve 24-ig tartott a deal úgy tudtam. Ja, nem csak 23-ig volt, akkor +1 év kölcsön lesz.
@FabrizioRomano: Real Madrid closing in on Vinicius Tobias deal in 24 hours thanks to their excellent relationship with Shakhtar Donetsk:
◉ New loan until June 2024.
◉ €500k loan fee for one year.
◉ €15m buy option clause not mandatory valid in June 2024.
Back soon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 21., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 21., szerda 9:43
Nacho koma megvan...követtem a híreket róla.Bencze írta:Nacho nyiltakozta az NL elodonto elott, hogy hosszabbit egy evvel.Mickey írta: helyes !
Nacho Kroos....Modric?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 21., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 21., szerda 0:25
Azota a Sociedad igazolt egy jobbhatvedet, szoval valoszinuleg rajtunk marad a koma.Jim írta:Odriozola esetében volt szó a Sociedadról, nem tudom él e még a pletykarealistahuni írta: Akkor ki kell rakni valakit a keretből ahogy Hazardot pl.
De el is lehetne adni.
Szerintem ez nem mentség. Cancelo klasszis, ha valaki helyre tudná tenni fejben az Carlo. Ne hagyjuk már hogy másodjára is elvigyék az orrunk elől könyörgöm.
1 év van a szerződéséből gondolom ingyen odaadnánk, ha fizetik a bérét
LV-t nem tenném ki, nagy madridista, vésztartalékként elfér bárhova a jobb oldalra
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 20., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. június 20., kedd 23:45
Nacho nyiltakozta az NL elodonto elott, hogy hosszabbit egy evvel.Mickey írta: helyes !
Nacho Kroos....Modric?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 20., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 20., kedd 23:31
Na relevo és Romano is lehozta, hogy hosszabbít. 4 évet. Múlt hét óta meg van az egyezség, napokban alá is írja.Pad'em írta:Tök jó, hogy pár napja az AS biztosra írta, hogy hosszabbít 3 évetRealista24 írta: Ceballos tovabbra sem dontott. Bellingham erkezese miatt tudja, hogy meg kevesebb ideje lesz a palyan.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 20., kedd 22:58
ez nagyon nagy !hehetheoriginal írta: Meg is talaltam zirot az interneten, most hogy jön a vakacio
https://youtube.com/shorts/XS8IPY8Mo9U?feature=share3
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 20., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. június 20., kedd 21:46
Heti két esküvő is belefér nem?'shutterisland írta: azert biztosan ossze kell hozni par haccacaret 1 milliardhoz.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 20., kedd 21:43
Biztos csinálunk Bernabeu NFT tokent ;)'shutterisland írta: hat ha azt nezzuk, hogy pl en most megyek a wembley-be blur koncertre es az atlag jegyar 100-150 font kozott van, kb 80.000-et tudnak eladni, az pl kb 10 millio font a jegyekbol.
azert biztosan ossze kell hozni par haccacaret 1 milliardhoz.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 20., kedd 21:42
Csak csurran cseppen belole nem?Faust írta: Plusz a bevetel nem egyenlo a profittal.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 20., kedd 21:40
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem