Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
legjobb, Pol. topic után, bappeval és valverdevel
nesze neked Hehe
nesze neked Hehe
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: CR, M12, B9, K8, M10
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Idióta vagy. Tele van ellentmondással a hülyeséged. Nem elég labdabiztos, de sok labdát szerez. Csak egy videót linkelj ide kérlek, ahol simán szerelték. Nem elég labdabiztos. Korábban valaki ide linkelte a statisztikáját, és még azok után is ilyen f@szságokat írsz ide. Eléggé egy megsavanyodott lehetsz.
Fórum modik: megértem ha jön egy tiltás, talán megérdemlem. De ez a butuska lény valóban az, amit írtam.
Fórum modik: megértem ha jön egy tiltás, talán megérdemlem. De ez a butuska lény valóban az, amit írtam.
hehetheoriginal írta:Leirtam mar parszor, de nyilvan nem mindenki olvassa nullhuszonnegyben a forumot.miro. írta:
Elkepesztoen sokoldalu jatekos. Osszeteszik a csapatok a kezuket,ha talalnak egy ilyet.
Szoval nem eleg labdabiztos, nem eleg technikás, nem kreativ, ezekbol kovetkezik, hogy nem nagyon lehet ra szamitani, hogy kielezett helyzetben megtartson egy labdat pl, nem tud 1v1ezni. Ezek a negativumok.
Ami pozitiv, hogy kurvasokat es kurvagyorsan tud futni, jol lo messzirol, ha kell, kelloen agressziv védekezésben, aranylag sok labdat szerez, el hal a fasze... öö a csapatert.
De a korlatai miatt nalam egy top madridban nem lehet kezdojatekos, se tamadonak, se kp-ra nem tartom eleg jonak, plane az utobbi evek szinvonala utan.
Nincs vele bajom, nekem itt azokkal van bajom, akik itt mar future capitankent meg aranylabdaskent! magyaraznak rola, volt ilyen idoszak is, aztan visszapottanyt mindenki a realitas talajara.
Meglatjuk mi lesz ősztől, nyilvan az egesz csapat jateka függ attol az egy db erkezotol, ha jon, akkor kurvanagy onbizalommal es dagado fasszal lehet kimennyi barki ellen a palyara, mindenkinek tobb helye, lehetosege lesz, egymast fogjak huzni felfele a jatekosok.
Ha nem jon, marad ugyanaz a sablon balfasz erolkodos tamadojatek, amiben egy adhoc binicius a legnagyobb elem, ebben az esetben valverdetol se lehet semmi extrara szamitani.
Nalam tucsifaszi annyira kiverte a kezdeti lelkesedesem utan a biztositekot, hogy folytatna a padon a semmittevest, valverde meg harcolhat a kezdocsapatert, de nalam egyikuk se kezdo jelenleg egy jo 433-ban. Tucsifasziban megvan a potencial, a kepessegei magasan valverde felett vannak, de ez pont az a köpedék pogba pozicio, ahol a futasmennyiseggel es akarattal, munkaval elorebb juthatsz.
Nalam beli-toni-cami a kezdo szezon elejen, aztan mehet a varialas a masik 3 emberrel.
Direkt nem tértem ki mi van, ha a tamadotrio jobb szelen, mert egyik tamadonal se jobb, felejtsuk is el szepen ott.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Leirtam mar parszor, de nyilvan nem mindenki olvassa nullhuszonnegyben a forumot.miro. írta:Elkepesztoen sokoldalu jatekos. Osszeteszik a csapatok a kezuket,ha talalnak egy ilyet.Steve írta:
Te makákó. Fejtsd már ki egyszer, hogy mi a bajod Valverdével.
Neki mész a világnak minden hsz-al, de közben az esetek nagy részében megértelek és osztom a gondolataidat, az elszállt Pato-féle gondolatoktól eltekintve..de..de mi a f@sz baj van Valverdével?
Szimpatikus srác, oda teszi magát, gyors, nem ügyetlen, Madridista.Tipikus alap fazon aki ott van és adja a gerincet a Realnak.
Mi a péló baj van pont vele?
Szoval nem eleg labdabiztos, nem eleg technikás, nem kreativ, ezekbol kovetkezik, hogy nem nagyon lehet ra szamitani, hogy kielezett helyzetben megtartson egy labdat pl, nem tud 1v1ezni. Ezek a negativumok.
Ami pozitiv, hogy kurvasokat es kurvagyorsan tud futni, jol lo messzirol, ha kell, kelloen agressziv védekezésben, aranylag sok labdat szerez, el hal a fasze... öö a csapatert.
De a korlatai miatt nalam egy top madridban nem lehet kezdojatekos, se tamadonak, se kp-ra nem tartom eleg jonak, plane az utobbi evek szinvonala utan.
Nincs vele bajom, nekem itt azokkal van bajom, akik itt mar future capitankent meg aranylabdaskent! magyaraznak rola, volt ilyen idoszak is, aztan visszapottanyt mindenki a realitas talajara.
Meglatjuk mi lesz ősztől, nyilvan az egesz csapat jateka függ attol az egy db erkezotol, ha jon, akkor kurvanagy onbizalommal es dagado fasszal lehet kimennyi barki ellen a palyara, mindenkinek tobb helye, lehetosege lesz, egymast fogjak huzni felfele a jatekosok.
Ha nem jon, marad ugyanaz a sablon balfasz erolkodos tamadojatek, amiben egy adhoc binicius a legnagyobb elem, ebben az esetben valverdetol se lehet semmi extrara szamitani.
Nalam tucsifaszi annyira kiverte a kezdeti lelkesedesem utan a biztositekot, hogy folytatna a padon a semmittevest, valverde meg harcolhat a kezdocsapatert, de nalam egyikuk se kezdo jelenleg egy jo 433-ban. Tucsifasziban megvan a potencial, a kepessegei magasan valverde felett vannak, de ez pont az a köpedék pogba pozicio, ahol a futasmennyiseggel es akarattal, munkaval elorebb juthatsz.
Nalam beli-toni-cami a kezdo szezon elejen, aztan mehet a varialas a masik 3 emberrel.
Direkt nem tértem ki mi van, ha a tamadotrio jobb szelen, mert egyik tamadonal se jobb, felejtsuk is el szepen ott.
thereisonly1ronaldo
Ramon alvarez copy pastolja ezt már 2017óta szerintem
- Galacticos
Sztem a balost siman lehozza fran garcia, o ott nagy elorelepes lesz mendyhez kepest. Egy fiatal carvajal a csavo. De az oreg carvajal posztjaval kene kezdeni valamit, ertem hogy mbappe a legfontosabb de ha mar igy tele vagyunk koltsunk mar a jobbhatved posztra is mert evek ota botrany.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
@Ramon_AlvarezMM
Real Madrid are now OPTIMISTIC on signing Kylian Mbappé and even believe a deal could be finalized and official BEFORE pre-season starts.
Real Madrid now believe they could sign Kylian Mbappé in the next 2 weeks, after the huge progress made in the last few hours.
There has been some HUGE progress in the Kylian Mbappé situation over the last few hours. Real Madrid are more & more optimistic that he’ll come THIS summer.
Real Madrid are now OPTIMISTIC on signing Kylian Mbappé and even believe a deal could be finalized and official BEFORE pre-season starts.
Real Madrid now believe they could sign Kylian Mbappé in the next 2 weeks, after the huge progress made in the last few hours.
There has been some HUGE progress in the Kylian Mbappé situation over the last few hours. Real Madrid are more & more optimistic that he’ll come THIS summer.
Bazzeg ma sincs semmi foci a világban, hát meddig akarnak még ezek nyaralni?
Felháborító így a hétvége. Mi lesz a következő a húsleves????
Felháborító így a hétvége. Mi lesz a következő a húsleves????
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A teljesseg kedveert, mivel sokan azt irjatok, hogy Mbappe baloldalt szeret leginkabb jatszani, gondoltam picit prezentalom, hogy kozel sem igy van.
Monacoban 57 meccs:
Jobbszelsokent 11 meccs 1 gol
Balszelsokent 7 meccs 0 gol
Kozepcsatarkent 39 meccs 26 gol 13 golpassz
Psgben 260 meccs:
Jobbszelsokent 45 meccs 27 gol 19 golpassz
Balszelsokent 53 meccs 45 gol 18 golpassz
Kozepcsatarkent 160 meccs 137 gol es 69 golpassz
Csatar mogott 2 meccs 3 gol es egy golpassz
O kozepcsatarkent messze a legjobb, attol, hogy neha kihuzodik valamelyik szelre meccs kozben, mint anno Henry peldaul, kozepen a legjobb. Elvetve kapott csak balszelen lehetoseget Neymar miatt amugy is.
Sokkal sokoldalubb jatekos, mint sokan hiszik, igazi univerzalis jatekos, az meg, hogy ennyire sokszor posztot valt meccs kozben hatalmas lehetoseget nyitna Vini elott. Leheto legjobb igazolas lenne elore, kerdes mar csak az, hogy szerzodese lejarta elott egy evvel er e nekunk 250 milliot. En amondo vagyok, hogy ha Perez hozza ennyiert, akkor biznunk kell benne.
Monacoban 57 meccs:
Jobbszelsokent 11 meccs 1 gol
Balszelsokent 7 meccs 0 gol
Kozepcsatarkent 39 meccs 26 gol 13 golpassz
Psgben 260 meccs:
Jobbszelsokent 45 meccs 27 gol 19 golpassz
Balszelsokent 53 meccs 45 gol 18 golpassz
Kozepcsatarkent 160 meccs 137 gol es 69 golpassz
Csatar mogott 2 meccs 3 gol es egy golpassz
O kozepcsatarkent messze a legjobb, attol, hogy neha kihuzodik valamelyik szelre meccs kozben, mint anno Henry peldaul, kozepen a legjobb. Elvetve kapott csak balszelen lehetoseget Neymar miatt amugy is.
Sokkal sokoldalubb jatekos, mint sokan hiszik, igazi univerzalis jatekos, az meg, hogy ennyire sokszor posztot valt meccs kozben hatalmas lehetoseget nyitna Vini elott. Leheto legjobb igazolas lenne elore, kerdes mar csak az, hogy szerzodese lejarta elott egy evvel er e nekunk 250 milliot. En amondo vagyok, hogy ha Perez hozza ennyiert, akkor biznunk kell benne.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en sem nagyon ertem, az ilyen sokat futo, melos, eroszakos, kapu ele is odaero box2box-ok szinte minden modern csapatban vannak (van, ahol 2) csak altalaban feketek, szerintem feherek kozul kb o kozeliti meg ezt a prototipust leginkabb.
plusz van egy extra lovoje, ami nem tipik robotolo b2b skill.
az mondjuk mas kerdes, hogy a tchoua-cama-valverde-bellingham egyveleg az osszessegeben eleg kreativ lenne e majd, ha kimennek a karmesterek, de szerintem boven eleg, ha nem huszezer passzos tili-tolirol beszelunk.
plusz van egy extra lovoje, ami nem tipik robotolo b2b skill.
az mondjuk mas kerdes, hogy a tchoua-cama-valverde-bellingham egyveleg az osszessegeben eleg kreativ lenne e majd, ha kimennek a karmesterek, de szerintem boven eleg, ha nem huszezer passzos tili-tolirol beszelunk.
pedig bappe lenne a kozepcsatar es vini rodry a szelen ha tetszik ha nem,A problémákat nem oldaná meg Perez, csak kifizetne 250- et Mbappeért.
Megoldatlan maradna a bhv, jhv, a középcsatár és a jobb oldali támadó
nem teheti meg perez hogy nem hozza el, ez mar nem csak szakmai de presztizskerdes is a multkori atbaszasa utan
a bhv es jhv poszt meg teljesen fuggetlen bappetol ha nem jonne bappe akkor sem oldana meg perez ezt a ket posztot. legalabbis iden biztos nem, davies jovore kepben van.
reszerol fran megoldja a bhv problemat - amen
jhv poszta meg dani , lv, tobias, is lenne tehat nem fog se cancelot se walkert se frimpongot igazolni. esetleg xabi jovore hozhatna magaval frimpongot
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Elkepesztoen sokoldalu jatekos. Osszeteszik a csapatok a kezuket,ha talalnak egy ilyet.Steve írta:
Te makákó. Fejtsd már ki egyszer, hogy mi a bajod Valverdével.
Neki mész a világnak minden hsz-al, de közben az esetek nagy részében megértelek és osztom a gondolataidat, az elszállt Pato-féle gondolatoktól eltekintve..de..de mi a f@sz baj van Valverdével?
Szimpatikus srác, oda teszi magát, gyors, nem ügyetlen, Madridista.Tipikus alap fazon aki ott van és adja a gerincet a Realnak.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Neki mindenkivel baja van, aki technikailag nincs kis túlzással R9 szintjén. Szokásos heheféle gondolkodás.Steve írta:Te makákó. Fejtsd már ki egyszer, hogy mi a bajod Valverdével.hehetheoriginal írta:
Hagyjalmar ezzel a valverdevel istenem
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Te makákó. Fejtsd már ki egyszer, hogy mi a bajod Valverdével.hehetheoriginal írta:Hagyjalmar ezzel a valverdevel istenemPad'em írta: @Rodra10_97 (@relevo): “I give it 90% that Alphonso Davies arrives at Real Madrid next summer.” via @inakiangulo
Tbo, Davies, Alaba, Militao, ?, Camavinga, Valverde, Bellingham, Vini, Mbappé, Rodrygo.
Edző Xabi.
Valami ilyesmi Perez terve jövőre.
25-ben a kérdőjel helyére meg jön Hakimi
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mire itt lesz Xabi, Alaba már kikopik a védelembőlANDS írta: @Pad'em:
Tbo, Davies, Alaba, Militao, Fran Garcia, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Bellingham, Vini, Haaland.
Edző Xabi.
Davies és Fran meg 1 poszt
- hehetheoriginal
Az kell, 3 egylabas vedo a vedelembeANDS írta: @Pad'em:
Tbo, Davies, Alaba, Militao, Fran Garcia, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Bellingham, Vini, Haaland.
Edző Xabi.
Tucsameni meg nalam addig nem kezdo, amig oda nem rak valamit a vödör szarok helyett.
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na, Valverde megkapta a legjobb óment...Remy írta: Mindig kell egy játékos, akit lehet basztatni... Hehe nekikezdett a Fedés sztorinak, szóval ez lesz a jövőben.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nincs Casemiro kell valaki aki elintézi az ellenfeleket. Akár a parkolóbanPad'em írta: Szokj hozzá minél előbb, hogy itt lesz még egy jó 10 évig. Legalább megspórolsz nekünk pár 5 szavas értelmetlen kommentet. Valszeg csk szalag is lesz rajta.
Nem egy labdazsonglőr, tény de minden más attribútuma top btb. Egy jó taktika kell neki, ami elfedi a hiányosságait, én Camavingával párban tudom a legjobban elképzelni, előttük Bellingham. Meg az se árt ha nyáron rendbe teszi a fejét, hosszú és sűrű volt ez a szezon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindig kell egy játékos, akit lehet basztatni... Hehe nekikezdett a Fedés sztorinak, szóval ez lesz a jövőben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Szokj hozzá minél előbb, hogy itt lesz még egy jó 10 évig. Legalább megspórolsz nekünk pár 5 szavas értelmetlen kommentet. Valszeg csk szalag is lesz rajta.
Nem egy labdazsonglőr, tény de minden más attribútuma top btb. Egy jó taktika kell neki, ami elfedi a hiányosságait, én Camavingával párban tudom a legjobban elképzelni, előttük Bellingham. Meg az se árt ha nyáron rendbe teszi a fejét, hosszú és sűrű volt ez a szezon.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Hagyjalmar ezzel a valverdevel istenemPad'em írta: @Rodra10_97 (@relevo): “I give it 90% that Alphonso Davies arrives at Real Madrid next summer.” via @inakiangulo
Tbo, Davies, Alaba, Militao, ?, Camavinga, Valverde, Bellingham, Vini, Mbappé, Rodrygo.
Edző Xabi.
Valami ilyesmi Perez terve jövőre.
25-ben a kérdőjel helyére meg jön Hakimi
thereisonly1ronaldo