nmate írta:
TheBull6 írta:
Heti pár alkalommal történő ilyen 20-30, nagyon maximum 50 km-es bringázásokra (bringa úton kb 90%-ban) keresnék asszonynak biciklit.
Találni ilyeneket normális áron? Mondjuk ilyen 80-120 között? Esetleg pont vett valaki mostanában valami nagyon f*szát?
Köszi
Ilyen árkategóriában Riverside 500 Decathlonból.
Holy f, most nézem már azok is 160k újonnan. De használtan simán beeshet ebbe az árkategóriába.
MIndenesetre ez alatt újat biztosan nem találsz, használtan meg vadászni kell. A lényeg, hogy ne teszkós legyen, ha már egy Kelly's szint és karban van tartva a bringa, akkor jó vagy.
Holnap meg indul a Tour, netflix felhypeolt rá, remélem azért Pogi meg Wout nem bírnak majd magukkal és megkavarják picit az uncsi lapokat.
azok a decas olcsó bringák csak arra jók h elvedd vele a kedvét a tekeréstől
Személyes vélemény és tapasztalat az amit most leírok, vettem már pár bringát eddig és használok is több fajtát. Konkrétan van is egy Kelly-szes cliff 10-esem amit jó pár éve vettem már, talán 5, de nem emlékszem pontosan, bőven a covid előtt. Még abban is vannak nagyon silány alkatrészek. Haverral egyszerre vettük, egyformát, én többet használtam, Ő mostohább körülmények között tárolta, 3 év után ugyan az ment tönkre a hajtásban amire a szervizben azt mondták ideális esetben sosem romlik, de ez egyszerűen szar minőség volt benne. Ez a bringa 330 euró volt, mostmár biztos drágább (mindegyik az). Én ez alá nem mennék. Hiába tartja otthon karban az ember, a szar alkatrész akkor is szar marad, tönkremegy és maga az élmény pedig romlik. A belefektetett erő elveszik a láb és a hajtás között ha olyan dolog megy tönkre, amikor meg valaki megvesz egy rossz bringát a felét rákölti hogy jó legyen akkor annak szerintem semmi értelme. Használtan bringát venni pedig 1000 euró felett látom értelmét, ahol már olyan minőséget vehet az ember amit újonnan csak nagyon borsos áron tudna. Egyébként az említett Kellys kétszer körbe vitt a balaton körül (másodszor megelőzte egy szerviz ahol a rossz alkatrészek cserélve lettek...tehát amit előbb írtam, költöttem már rá annyit hogy lehet vehettem volna jobbat is
)
Hogy ne legyen nagyon off, a holnapi tour mellett indult a női Giro is, nem túl jól