Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sierra

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 29., csütörtök 13:40

Realista24 írta: Tovabbra is az a helyzet, hogy ok nem is akarnak tenni semmit.
Jön a love, neha kopkodnek egyet a masik oldalra, kampany idejen tobbet, hogy jojjon meg tobb penz, aztan elmennek szavazni a Fideszre.
Hát amúgy kb ez van... néha bejárnak a parlamentbe, és a semmitevésért is felvesznek egy valag pénzt. Igazából nekik ez tökéletes, nem kell csinálni semmit, felelősség se terheli őket semmiért, elvannak. Politikusnak kellett volna menni. :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 29., csütörtök 13:39

hehetheoriginal írta:
Sierra írta:

mondjuk amíg ilyen életképtelen, megélhetési politikusok nyomulnak a túloldalon, addig nem is lehet mást várni. Karigeri, MZP, Gyurcsán, Fegyőr, Kunhalmi Ágnes pffff, hagyjuk is inkább. Szánalmas bohóc mind.
De hat ki tiltja meg a nepnek, es egy tagjanak, hogy osszeszervezodjon, valakit, aki erdemes ra, kiemeljen es halalfaszara kuldje ezt a jelenlegi garniturat?
Ja hogy azert tenni kellene?

Á lófaszt, inkabb balaton sound meg beellmeccs, meg bulika a sok szakadt lotyoval, nincs itt semmi baj, jol elunk azert, plaza, mindig tele van, balaton, velencei to mindig tele van, mindenkinek uj auto hitelbol, szep ruhak, uj telefon, etterem minden nap.

Jolvan az, ugyhogy ne panaszkodjon senki itt basszameg.
oktatas nem szamit, majd vallalkozik vmit a gyerek, eü nem szamit, majd megyunk maganba, nagyszulok meg le vannak szarva, csak gyorsan vigye mar el oket valami a public korhazakban, hogy jöjjön az örökség.
Te mit teszel ezek közül? Nem kötekedek, komolyan kérdezem.

Én rühellem az egész tetves bagázst, fideszestől, balolaldalastól, szélsőjobbtól bármeddig. Rühellem a gondolatot, hogy ebben a nyomorult országban nő fel a két gyerekem és fogalmam nincs hogyan fogom oktatni őket én magam, meg ellátni őket, ha betegek (ebben sajnos friss és húsbavágó tapasztalatok is értek), viszont nem tudom azzal mennyit segítenék nekik, ha elmennék forradalmárkodni (tegyük fel, hogy nem egyedül :kalapos: ), aztán jó esetben sitten, rossz esetben koporsóban végezném.

És én nem élek, nem keresek rosszul, nincs hitelem, komoly okom nincs a panaszra, kizárólag az, hogy itt a gyerekeimnek nem látok jövőképet. Hacsak nem hasonulnak meg önmagukkal (egyelőre azzal a képpel, amilyen emberré szeretném segíteni őket) és gázolnak át bárkin gátlástalanul, vagy lesznek a rendszer seggnyalói és így haszonélvezői.

Persze sarkítok, én is tudtam a "semmiből" boldogulni úgy is, hogy nem kellett az értékrendemen kívül eső dolgokat vállalnom (ellenben szerencse nyilván gazdagon kellett), csak amikor tudom, hogy lehetne az út sokkal járhatóbb is mindenki számára, szemben a valósággal, hogy egy bizonyos kör élősködik a népen és egészen elképesztően pofátlan módon lop, csal és hazudik, azt nehezen tudom félretenni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 29., csütörtök 13:38

Tovabbra is az a helyzet, hogy ok nem is akarnak tenni semmit.
Jön a love, neha kopkodnek egyet a masik oldalra, kampany idejen tobbet, hogy jojjon meg tobb penz, aztan elmennek szavazni a Fideszre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 29., csütörtök 13:34

hehetheoriginal írta: De hat ki tiltja meg a nepnek, es egy tagjanak, hogy osszeszervezodjon, valakit, aki erdemes ra, kiemeljen es halalfaszara kuldje ezt a jelenlegi garniturat?
Latva mi volt Vonaval, ki szeretne azt, hogy balrol a DK, jobbrol a Fidesz daralja le?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 29., csütörtök 13:26

hehetheoriginal írta: De hat ki tiltja meg a nepnek, es egy tagjanak, hogy osszeszervezodjon, valakit, aki erdemes ra, kiemeljen es halalfaszara kuldje ezt a jelenlegi garniturat?
naja, ez kéne, de évek óta semmi. Nincs egy olyan arc, aki hiteles lenne a "baloldalról". Kibaszott szomorú ez.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 12:58

Sierra írta:
hehetheoriginal írta:
ujra csak azt tudom irni: turjetek meg, jo lesz az, ujabb 2/3 :kalapos:
mondjuk amíg ilyen életképtelen, megélhetési politikusok nyomulnak a túloldalon, addig nem is lehet mást várni. Karigeri, MZP, Gyurcsán, Fegyőr, Kunhalmi Ágnes pffff, hagyjuk is inkább. Szánalmas bohóc mind.
De hat ki tiltja meg a nepnek, es egy tagjanak, hogy osszeszervezodjon, valakit, aki erdemes ra, kiemeljen es halalfaszara kuldje ezt a jelenlegi garniturat?

Á lófaszt, inkabb balaton sound meg beellmeccs, meg bulika a sok szakadt lotyoval, nincs itt semmi baj, jol elunk azert, plaza, mindig tele van, balaton, velencei to mindig tele van, mindenkinek uj auto hitelbol, szep ruhak, uj telefon, etterem minden nap.

Jolvan az, ugyhogy ne panaszkodjon senki itt basszameg.
oktatas nem szamit, majd vallalkozik vmit a gyerek, eü nem szamit, majd megyunk maganba, nagyszulok meg le vannak szarva, csak gyorsan vigye mar el oket valami a public korhazakban, hogy jöjjön az örökség.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 29., csütörtök 12:53

hehetheoriginal írta:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 12:35

'shutterisland írta: partizan - honvedelem tema

egyelore meg nem hallgattam meg vegig de erdekesnek tunik.
indexen is fooldalon vezercikk.
mino meglepo, hogy a magyar honvedseget szinten ugyanugy dilettansok es nyomorultak iranyitjak, mint a politikat, egeszsegügyet, oktatast, az egesz kibaszott balfasz orszagot :lol:
haborus inflacio :kalapos:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 29., csütörtök 11:43

partizan - honvedelem tema

egyelore meg nem hallgattam meg vegig de erdekesnek tunik.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 29., csütörtök 8:25

gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=42v96jY ... E2%80%A4hu

3 millió okosból pár kommentelő a telexen.
Ez igy vicces, de sajnos a masik oldal szelsosegei is ugyanilyen okosak.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 28., szerda 19:22

https://www.youtube.com/watch?v=42v96jY ... E2%80%A4hu

3 millió okosból pár kommentelő a telexen.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 28., szerda 6:19

Szerintem stílusosan lehetne akkor orosz ruletett nyomni nagy tetben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 27., kedd 23:51

kicsit megzavarodtam, mikor a politika topic elso hsz-e a horvat, szerb alacsonyabb osztalyu bajnokikrol es egyeb sportfogadasi tippekrol szol, nyomtam is egy visszat. :mrgreen:

ehhez az egeszhez annyit tennek hozza, hogy valoban lehet pluszosan kijonni hosszu tavon is sportfogadasbol, ha atlagosnal szerencsesebb, fegyelmezettebb, jozanabb gondolkodasu es megfontoltabb vagy, de szerintem ha valaki nagyjabol nullan van, mar az is megsuvegelendo.

kiveve en, aki milliokat szedett ossze a lehetetlennek tuno forditasaitokbol az elmult evekben. :mrgreen:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 22:42

Halfkey írta: Szerintem nem ugyanaz, a tőzsde még mindig sokkal biztonságosabb mint a sportfogadás :)

Nem véletlen hogy az egyiket úgy hívják befektetés, a másikat meg úgy hogy szerencsejáték.

Persze csak rosszul csinálom a sportfogadást, az lesz a gond.
A tőzsde sokkal biztonságosabb, főleg ha olyan ember csinálja aki ért is hozzá. A fogadás sokkal rizikosabb, de ha az ember elég időt tol bele és nem ül fel minden marhaságnak, akkor bizony szépen lehet vele keresni.
A napi 20-40 eurós+ nagyon egyszerűen hozható dolog. Főleg amikor szezon van.
Angol 4-5. osztályú meccsek brutalis mennyi pénzt hoznak.
Rá kell jönni, hogy melyik sportág, melyik bajnoksága biztosabb.

Pl én török, görög , ázsiai focira nem fogadok. De ide tenném a magyar, román és PL meccseket is.

Ellenben a lengyel, horvát, szerb, angol alacsonyabb osztályok, orosz hoki, egy kis odafigyeléssel szépen hoznak. De a Bundesliga , a spanyol liga is jól hozogat.

Tenisz is jó , főleg a nagyobb tornák selejtezői.

Ami nálam alapból és elvből kiesik az az olasz foci bármilyen osztálya. NBA, NHL,NFL szintén. Néha néha bepróbalom, de nem éreztem rá.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 27., kedd 22:24

Szerintem nem ugyanaz, a tőzsde még mindig sokkal biztonságosabb mint a sportfogadás :)

Nem véletlen hogy az egyiket úgy hívják befektetés, a másikat meg úgy hogy szerencsejáték.

Persze csak rosszul csinálom a sportfogadást, az lesz a gond.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. június 27., kedd 21:58

rikko írta:
Realista24 írta:

Nyilván. Olyan egyszerű ez mint rubelt venni és eladni.
Ezért is gazdagodott meg mindenki ebből, a fogadóirodák meg sorra zárnak be.
9/10 fogadó bemegy, feltesz 10k-t egy marha jó szelvényre 10 meccsel, szép nagy a szorzó aztán bukja.
Arról nem is beszélve, hogy még rosszabb az arany, aki csak úgy fogad, hogy ránéz a tabellára aztán vakon bedob valamit. Holott ezernyi statisztikai oldal , csapatok honlapja a sérültekről, mumosok , riválisok stb info van.
Amiből egy kis idő ráfordítással simán lehet nyereségesen kijönni. Ez kb a fogadok 1% se. A többi meg vakon rak mindent is, ha bejön akkor jó , ha nem akkor meg ertetlenkedik, hogy miért bukja z egyszerűnek tűnő meccsen a szelvényt.

Pont ezért amíg mindig megvan a 99% balek , simán nyereséges lesz ez a dolog. Én is bukom a szelvények egy részét,de ha a hosszú távú statisztikat nézem , akkor bőven , sőt nagyon vastagon pluszban vagyok.
Jah mert a sport csak statisztikán meg a az aktuális formán és a sérüléseken múlik :lol: Ha ilyen egyszerű lenne mindenki ezzel foglalkozna.
Ugyanez mint a tőzsde. Vannak akik jól meg tudnak élni belőle, ők a kevesek. Kb az életük megy rá, h azt a sok információt követni tudjak. Meg persze akik fogadási csalást, meg bennfentes kereskedelmet folytatnak.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 21:28

gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=p5U3ASR ... E2%80%A4hu

semmi új. felcsúti kisgömböc nem válaszol mert fogalma sincs hogyan kéne rendbe tenni ezt a szart
Igazán mit is mondhatna ?
Kiröhögnek ezek mindenkit is.
Majd jön választás előtt a sok ingyenkrumpli aztán örül a nép az újabb 2/3-nak

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 27., kedd 21:22

https://www.youtube.com/watch?v=p5U3ASR ... E2%80%A4hu

semmi új. felcsúti kisgömböc nem válaszol mert fogalma sincs hogyan kéne rendbe tenni ezt a szart
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 27., kedd 21:20

Realista24 írta:
rikko írta:

Nem kell egy szelvényre 10 meccset rakni.
1-2 meccs max/ fogadás.
Még a tétet sem kell felvinni a csillagos égig. Napi 20-40 eurót röhögve lehet így keresni. Azaz pluszba kijönni.
Nyilván. Olyan egyszerű ez mint rubelt venni és eladni.
Ezért is gazdagodott meg mindenki ebből, a fogadóirodák meg sorra zárnak be.
Ezért kell inkább a rubel váltó mellett Alexejnél fogadni

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 27., kedd 21:17

Forro pénzügyi tanácsok mennek itt. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.