a kedvenc jelenetem volt a szavazaskor, miutan kijottem a fulkebol, megtudtam, hogyha az ellenzek nyer, a rezsi 4szer annyi lesz, aztan majd a sok okos barom (ellenzekre szavazok) csodalkozik. szerencsere nem az ellenzek nyert /sgutihaz14 írta:ezt a rezsicsokkentest csak a 3 millio okos szopja be. de hala nekik easy ketharmad stabilcsababarca írta:
rezsicsökkentés a kedvenc szavam:D
olyan ez mint a ruhaboltokban az akció.
Eredeti címke, rányomva az ár, 2990 forint, felette áthúzva 5990.
Aztán örülsz a fejednek, hogy mekkora akció:D
na ez van a rezsicsökkentéssel is, de a nép eszi.
de szerencsére új ped törvény átment a parlamenten, pedig izgultam, vajon megszavazzák-e:D
Politika
Re: Politika
ezt a rezsicsokkentest csak a 3 millio okos szopja be. de hala nekik easy ketharmad stabilcsababarca írta:rezsicsökkentés a kedvenc szavam:Dmiro. írta: https://444.hu/2023/07/04/minusz-1728-m ... am-az-evet
Hat ez a kemeny.
“ Ilyen rossz évkezdés emberemlékezet óta nem volt. Kösz, rezsicsökkentés, kösz, államadósság. “
de szerencsére új ped törvény átment a parlamenten, pedig izgultam, vajon megszavazzák-e:D
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
rezsicsökkentés a kedvenc szavam:Dmiro. írta: https://444.hu/2023/07/04/minusz-1728-m ... am-az-evet
Hat ez a kemeny.
“ Ilyen rossz évkezdés emberemlékezet óta nem volt. Kösz, rezsicsökkentés, kösz, államadósság. “
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
https://444.hu/2023/07/04/minusz-1728-m ... am-az-evet
Hat ez a kemeny.
Hat ez a kemeny.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Minap láttam róluk posztot, hogy eközben embert úgy vettek volna fel, hogy próbaidő alatt minimálbér, és utána kapja meg a rendes fizuját (visszamenőleg nem)cart írta: Ugy latam az idomsoft keszitette az oldalt, az a NER fo informatikai beszallitoja
Bőven 1m+os senior IT emberkéről van szó
Fertő.
Persze 15 perc 2 felagyu capanak is hatrakotozott uszonnyal...cart írta: Mondjuk egy ilyen oldalt szerintem 3-4 nap alatt el lehet kesziteni mellekallasban
Ugy latam az idomsoft keszitette az oldalt, az a NER fo informatikai beszallitoja
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azert is kerdeztem, mert hallottam, hogy keszul valami ilyesmi, de nem gondoltam, hogy ez az eles rendszer azt hittem valaki megcsinalta altalanos iskolaban hazifeladatkent nyari szunetben unalmabancart írta: Mondjuk egy ilyen oldalt szerintem 3-4 nap alatt el lehet kesziteni mellekallasban
De gondolom par milliard ki lett ra szamlazva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk egy ilyen oldalt szerintem 3-4 nap alatt el lehet kesziteni mellekallasban
Jólvanezígyben is pont ma mutatták be, nagyon igényes és átlátható az egész.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyszeruhehetheoriginal írta: mint az árukereső, csak kajára.
árösszehasonlítás.
kormányunk és uraink kitettek magukért most.
versenyt generálnak az üzletek között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Lehetne mellé egy kiegészítő oldal is, ahol látni lehet a környező országok árait is.
Ja várjunk csak, az nem lenne jó.
Na mind1, mi egy ideje Szlovákiába járunk vásárolni, mert kb minden olcsóbb…
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mint az árukereső, csak kajára.
árösszehasonlítás.
árösszehasonlítás.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez mire is jo?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- h3x0r
Romaniaban tegnap volt hir, hogy valtoztatni akarnak a valasztasi torvenyen, 5-rol 7 szazalekra akarjak felvinni a parlamenti kuszobot, amivel legnagyobbat az 5.5-6 szazalek koruli magyar part bukna. Koalicios kormany van, nem biztos, hogy meglesz a tobbseg es atmegy; A demokracia szabalyainak alakitasarol jutott eszembe, hogy akkor ez is rendben van.füst írta:Nem tudom, ezt majd nálam okosabb embernek kell megválaszolni.Süti írta:
Csak kíváncsisagbol, azt hogy kezelned ha a többség nem is többség és a hatalmon lévők teljgatalommal úgy alakítják a demokrácia szabályait ahogy nekik kényelmes? Mi az a vonal amíg nem lehet erőszakhoz folyamodni? Vagy egyáltalán nem? Nekem sincs erre konkrét válaszom csak a felvetes tukreben érdekelne.
Elsore valoban nem.
- RealMadridFanatic
Ertem amit irsz, de ezek szerint a nem fizikai "eroszak" belefer a hatalmon levoktol, ha ezt veletlen tettlegesseg kovetne a "neptol" valaszkent, azt at kell gondolni. Es tovabbra is, nem kenyerem a rombolas, de az viszonylag egyertelmunek latszik, hogy a jelenlegi kormanyt semmilyen civilizalt formaban nem lehet megdonteni. Ennek tobbretu okai vannak, alkalmatlan ellenzek, eltorzitott "demokracia", nepbutitas. Csak igy nem marad mas, mint a megszoksz, vagy megszöksz, de hosszu tavon ez semmilyen szinten nem fogja Magyarorszag jovojet szolgalni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom, ezt majd nálam okosabb embernek kell megválaszolni.Süti írta:
Csak kíváncsisagbol, azt hogy kezelned ha a többség nem is többség és a hatalmon lévők teljgatalommal úgy alakítják a demokrácia szabályait ahogy nekik kényelmes? Mi az a vonal amíg nem lehet erőszakhoz folyamodni? Vagy egyáltalán nem? Nekem sincs erre konkrét válaszom csak a felvetes tukreben érdekelne.
De az egyik kérdésedre tudok válaszolni, nálam az az egyértelmű vörös vonal, ha az állam folyamodik jogtalan erőszakhoz az állampolgáraival szemben. Nem arra gondolok, hogy az egyszeri rendőr meggondolatlanul belefúj a tömegbe az utcán, hanem ha intézményesítve, sokasával kerülnek az emberek börtönbe, verőemberek közé, tűnnek el, és hadd ne soroljam. Ez nálam az a pont ahonnan nincs visszaút, de ennél többet és konkrétabbat nem nagyon tudnék hozzátenni.
Őt nem a nép választotta.aztan a nep megint visszavalasztja maganak a kor kadar janijat
Nem tortenik semmi orban utan, a saskak szetkapjak a fideszt, lesz 4-8 ev amikor valami selejt hatalomra jut, aztan a nep megint visszavalasztja maganak a kor kadar janijat, es kezdodik elolrol az egesz, csak kicsit maskepp.