Szoboszlaiba szerelmes kebabos Úr visszatért.Realista24 írta:Szakértő visszatértuntouchable írta:
Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.
Nem vagyok benne biztos, hogy előrelépés ez a Liverpool.
Premier League
-
Re: Premier League
Hala Madrid y nada más
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk az ára szerintem mindegy manapsag mar minden pancserért repulnek a 60-70 milliok. De egy ekkora volumenű csapatban legyen magyar és valszeg jatszani is fog jó sokat az rohadt nagy dolog.RealMadridFanatic írta: 70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
Én szurkolni fogok neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na én most olvasom a hireket.
Személy szerint én óriási büszkeséget érzek pedig semmi közöm a sikeréhez
De ez óriási dolog. Magyar játokésért fizet a egy Top ligás csapat. Ráadásul a Liverpool nem valami uj arab kreálmány. Egy ikonikus angol csapat. 70m
Én nagyon örülök neki. Reméltem hogy nem dzsudzsákozza el a karrierjét.
Biztos vagyok benne hogy be fog illeszkedni és alapemeber lesz
Inkább itt is örüljünk, és bizakodjunk.
Személy szerint én óriási büszkeséget érzek pedig semmi közöm a sikeréhez
De ez óriási dolog. Magyar játokésért fizet a egy Top ligás csapat. Ráadásul a Liverpool nem valami uj arab kreálmány. Egy ikonikus angol csapat. 70m
Én nagyon örülök neki. Reméltem hogy nem dzsudzsákozza el a karrierjét.
Biztos vagyok benne hogy be fog illeszkedni és alapemeber lesz
Inkább itt is örüljünk, és bizakodjunk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha azt mondana, hogy rovidtavon nem, de hosszu tavon elorelepes, az meg lehetne vita alap.
mert a lipcseben alapkezdo volt es bl indulo, a pool-ban azert meg be kell verekedje magat stabil alapemberre es el kell erni a bl-t ami konnyunek biztos nem konnyu.
nagyobb tradicioju klub, jobb es fancy-bb liga/korites, kloppo, minosegibb csapattarsak, velhetoen jobb fizu (bar arrol nem lattam adatot) igy ezekbol tobb eves tavlatban jol kellene kijonnie.
mert a lipcseben alapkezdo volt es bl indulo, a pool-ban azert meg be kell verekedje magat stabil alapemberre es el kell erni a bl-t ami konnyunek biztos nem konnyu.
nagyobb tradicioju klub, jobb es fancy-bb liga/korites, kloppo, minosegibb csapattarsak, velhetoen jobb fizu (bar arrol nem lattam adatot) igy ezekbol tobb eves tavlatban jol kellene kijonnie.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szorakozik. Ilyeneket nem lehet komolyan irni.Realista24 írta:Szakértő visszatértuntouchable írta:
Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.
Elmesz Salzburgbol,mint az ev jatekosa,ket ev utan Lipcsebol Liverpoolba igazolsz. De nem feljlodott semmit,sot nem is jobb csapatba ment.
Ezt irtam par hete,hogy Salzburgba mar akkor nagyon szerettek mikor itthon nem is beszeltek igazan rola.70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
Majd amiota beszelnek,omlik a szar ra.
Vakok.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az hagyján. De alig várják a bukását.RealMadridFanatic írta: 70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szakértő visszatértuntouchable írta:Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.Mickey írta: EL?
ej, oda ne menj !
https://www.nemzetisport.hu/angol_labda ... nk-2965159
aztán itt már le is ment a szezon, Szobi lőtt pár gólt, és kiosztott pár gp-t....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.Mickey írta: EL?
ej, oda ne menj !
aztán itt már le is ment a szezon, Szobi lőtt pár gólt, és kiosztott pár gp-t....
Hala Madrid y nada más
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
raneztem a poolra, kivancsi leszek a szerepere.
az elso harmasba gondolom nem lesz feltolva, igy pl ilyen fabinho-thiago parossal latnek jo kemiat vagy macallister melozna mellette.
borzaszto erdekes lesz, de ez akkor meg nem here we go ?
csak mert o is nyult mar melle.
az elso harmasba gondolom nem lesz feltolva, igy pl ilyen fabinho-thiago parossal latnek jo kemiat vagy macallister melozna mellette.
borzaszto erdekes lesz, de ez akkor meg nem here we go ?
csak mert o is nyult mar melle.
-
A Poolnak szurkolni?! Pffateeemadrid írta: Na akkor még egy jó ok a Poolnak szurkolni a mocskos olajosokkal szemben, remélem összekapják magukat.
Úgy látszik Klopp nem ért annyira a focihoz, mint itt páran btw
Ez a Liverpool egy lefelé tartó csapat jelenleg, sok félresikerült igazolással.
Ha rosszul indul nekik a szezon, akkor Jürgen sem lesz ott már sokáig.
Meglátjuk.
Hala Madrid y nada más
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért ez nagy lépés a magyar focinak. Jó játékosnak tartom szoboszlait. A legfelső polctól azért messze van de klopp rendszerében nagyon sok játékos tűnt sokkal jobbnak mint ami úgyhogy sokat fejlődhet ott ha játszik is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
EL?
ej, oda ne menj !
ej, oda ne menj !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
Na akkor még egy jó ok a Poolnak szurkolni a mocskos olajosokkal szemben, remélem összekapják magukat.
- Süti
Európa LigatMickey írta: Aztakurva
Úgy legyen !
Kell oda ő? mit játszanak?
Egész jó, ahhoz képest hogy kozepszer es Salzburg óta nem fejlődött semmit, sőt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Aztakurva
Úgy legyen !
Úgy legyen !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Galacticos
Szerintem oriasi elorelepes. Igazi nagy csapat. Hazai palya az anfield. Remek lehetoseg, hajra.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Hoppá
Romano hozza a bombát.
BREAKINF: Dominik Szoboszlai to Liverpool, here we go! Understand RB Leipzig are now informed that Liverpool have triggered the release clause. #LFC
€70m deal done.
Personal terms agreed, Szobo is now ready for medical tests soon.
Huge signing for #LFC.
Romano hozza a bombát.
BREAKINF: Dominik Szoboszlai to Liverpool, here we go! Understand RB Leipzig are now informed that Liverpool have triggered the release clause. #LFC
€70m deal done.
Personal terms agreed, Szobo is now ready for medical tests soon.
Huge signing for #LFC.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Eladják a McFred párost és emberük nem marad a kp-ra. Jó igazolás ez nekik. Eriksen nem bírja, és most kapnak egy univerzális, nagy munkabírású, angol válogatottat, jó korban, jó áron. Nem Modric az ember de megint inkább szarba van véve mert angol.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát nem tudom. Amit eddig láttam belőle az közelebb van a középszerhez, mint a top játékoshoz. Képzeld el, hogy mi akarjuk leigazolni lejáró szerződéssel, 65 millió fontért. Égne a fórum. Lényeg a lényeg, hogy szerintem nem vele fog visszakerülni a MU a csúcsra, "felesleges" igazolás volt. Főleg ennyiért, ha igazak a hírek, hogy 150 millió euróért igazoohatnak az FFP miatt. A fele elment rá, 50 elmegy Onana-ra. Így értelmes csatárt nem tudom, hogy hogy vesznek, mert 9esük egy darab sincs.Pipita írta: Ez most Mountra? Csak mert őt kétszer választották a Chelseaben az év játékosának, a BL győzelemben is kulcsszerepet vállalt, nézd csak vissza mit művelt, amikor kiejtettek minket. A széesett Chelseabe pedig nem nem fért be, hanem kijelentette, hogy nem fog hosszabbítani, ha nem kapja meg azt a fizetést, amit az ezermilliárdos bohócok megkaptak mostanában, és erre megmondták neki, hogy nem kap nagy fizetést és játszani sem fog. A MU meg bemondta, hogy ők megadják neki, amit kér. Mount nagy fogás a MU-nak, főleg hogy angol és "csak" 60 millió font. Ricenál eleve jobb játékos, ráadásul bizonyított már a legfelsőbb polcon is, hogy megállja a helyét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero