Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Ez a vonat egy magyarnak egyszer jön.
Fel kellett szállni rá, mindegy mi a végkimenetele.
De szívből szurkolok neki.
Fel kellett szállni rá, mindegy mi a végkimenetele.
De szívből szurkolok neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem biztos, hogy rossz valtas.ronaldo99 írta: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog letenni a Pool-ban, de véleményem szerint ez egy nagyon rossz váltás.. Már eleve a Pl egy rossz ötlet szerintem. Ha a Lipcse el akarta adni, akkor érthető hogy váltott, de szerintem nagyon jó helyen lett volna ott még egy évet.
Fizikalisan birnia kell, vagyis fel kell keszulnie, de mar lipcseben is szerdaszombatozott a legmagasabb szinten.
Angliaban tobb hely van, nincsenek betomorulo csapatok, ostobabbak a jatekosok, okosan jatszva nagyon meg lehet oket baszni, lovocselek, testcselek, gyors kis kenyszeritok, ezek mukodnek.
Plane a poolban lesz helye, mert ezen a szinten jo jatekosokkal lesz korbeveve.
Azt nem akarom latni, hogy padozik folyamatosan, vagy meg oda se fer fel, ami valljuk be, benne van a pakliban.
De fo az optimizmus, basszad neki öcsém.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog letenni a Pool-ban, de véleményem szerint ez egy nagyon rossz váltás.. Már eleve a Pl egy rossz ötlet szerintem. Ha a Lipcse el akarta adni, akkor érthető hogy váltott, de szerintem nagyon jó helyen lett volna ott még egy évet.
-
Bro, ugyanazt mondjuk: magyar szinten az elmúlt évek legkiemelkedőbb játékosa.Galacticos írta:De attol hogy en peldaul nem gondolom szoboszlait real madrid szintu kozeppalyasnak, meg nem lehet orulni egy honfitarsunk sikerenek? Mert szerintem egy tradiciok nelkuli 10eves klubbol eligazolni europa egyik legnagyobb csapataba az igenis egy siker. Az hogy ide keves lenne, attol meg magyar szinten brutal kiemelkedo a srac. Es szerintem tobben csak ennek orulunk.untouchable írta:
Azért én megnézném itt néhány ember arcát, ha Szoboszlai tötymörgését kellene a szeretett klubunkban meccsről-meccsre nézni, valószínűleg tavaszra már mindenki megválna tőle.
Engem kettő dolog érdekel: a válogatottban ne alibizzen és, HA Madridban játszana, akkor hogyan teljesítene.
Teljesen nem érdekel, hogy egyik random klubból egy másik (általam az ominózus BL-döntő óta gyűlölt) klubba igazol.
Hala Madrid y nada más
-
Én még azt szeretem, hogy leírom a véleményem egy random (általában a Madriddal szóbahozott) - és most Szoboszlait teljesen tegyük félre - játékosról a véleményem, le vagyok hurrogva, majd 3 oldallal később eladja valaki szinte egy az egyben ugyanazt a véleményt, amit írtam és érkeznek neki az upvote-ok tízesével.hehetheoriginal írta: Mi van mar megint bdsrstnt, megint megdorzsolte vmelyik itt a mezesbodont, aztan jonnom kellett
Szoboszlai temaba nem megyek bele, akik szűk elitnek mondjak itt, valszeg ugyanazok, akik szerint valverde aranylabdas lesz
Lenyegtelen is milyen focista, legszukebb elitbe sztem semmikepp se eleg jo, vmi angol vagy spanyol kozepcsapatban viszont lehet alapember sztem.
Ha elviszi a pool, plane ennyiert, akkor remelhetoleg raszolgal es tenyleg kibaszott sikeres lesz, kivanom neki.
Itt nekem pl azzal van a bajom, hogy ha vmi szent tehenrol itt vki negativat mer irni, mar egybol jon a frocsoges, a sok szemellenzos felbolondtol (ne vegye magara, aki nem akarja)
Kezdodott ez anno a kivenhedt es az onzosegevel a csapatot hatraltato raullal, manapsag itt van egy valverde, aki nalam max cserejatekos, nalatok a kovetkezo nagy madridi csk meg potential balondor, aztan ervek, ertelmes vita nincs, csak szemelyeskedtek meg nyomjatok downkóros modra a downvote gombot.
Ez mi?
Hala Madrid y nada más
- Galacticos
De attol hogy en peldaul nem gondolom szoboszlait real madrid szintu kozeppalyasnak, meg nem lehet orulni egy honfitarsunk sikerenek? Mert szerintem egy tradiciok nelkuli 10eves klubbol eligazolni europa egyik legnagyobb csapataba az igenis egy siker. Az hogy ide keves lenne, attol meg magyar szinten brutal kiemelkedo a srac. Es szerintem tobben csak ennek orulunk.untouchable írta:Azért én megnézném itt néhány ember arcát, ha Szoboszlai tötymörgését kellene a szeretett klubunkban meccsről-meccsre nézni, valószínűleg tavaszra már mindenki megválna tőle.Galacticos írta:
En is csipem, de elfogulatlanul?
Ne viccelj mar.
Nem is ertem mi megy itt, mostanaban honnan kerul ide ennyi troll. Ez mar fix a nyari szunet miatt van.
Egy sokszoros bl gyoztes csapat, elmult evek anglia szintjen meghatarozo csapata egy gyengebb szezon utan kivasarolja a legjobb magyar jatekost. A pool ennyiert nem padra veszi, minimum erosen kezdo kozeli rotacio, de inkabb kezdo. Nem ertem miert kell allandoan lehuzni.
- RealMadridFanatic
Nekem ezekkel a velemenyekkel semmi bajom, csak kicsit hadd lehessen orulni egy olyan esemenynek, ami a mai magyar fociban sikernek szamit.hehetheoriginal írta: Mi van mar megint bdsrstnt, megint megdorzsolte vmelyik itt a mezesbodont, aztan jonnom kellett
Szoboszlai temaba nem megyek bele, akik szűk elitnek mondjak itt, valszeg ugyanazok, akik szerint valverde aranylabdas lesz
Lenyegtelen is milyen focista, legszukebb elitbe sztem semmikepp se eleg jo, vmi angol vagy spanyol kozepcsapatban viszont lehet alapember sztem.
Ha elviszi a pool, plane ennyiert, akkor remelhetoleg raszolgal es tenyleg kibaszott sikeres lesz, kivanom neki.
Itt nekem pl azzal van a bajom, hogy ha vmi szent tehenrol itt vki negativat mer irni, mar egybol jon a frocsoges, a sok szemellenzos felbolondtol (ne vegye magara, aki nem akarja)
Kezdodott ez anno a kivenhedt es az onzosegevel a csapatot hatraltato raullal, manapsag itt van egy valverde, aki nalam max cserejatekos, nalatok a kovetkezo nagy madridi csk meg potential balondor, aztan ervek, ertelmes vita nincs, csak szemelyeskedtek meg nyomjatok downkóros modra a downvote gombot.
Valverde kapcsan is reszben egyetertek, szerintem is vannak olyan hianyossagai, amik miatt sosem lesz igazan szuk elit, de minden sikercsapatban volt olyan jatekos, aki termeszetesen top minoseg volt, de igazan sokat pl. a mentalitasaval tett hozza. Valverde kapitany alapanyag, aranylabdas sosem lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Azért én megnézném itt néhány ember arcát, ha Szoboszlai tötymörgését kellene a szeretett klubunkban meccsről-meccsre nézni, valószínűleg tavaszra már mindenki megválna tőle.Galacticos írta:En is csipem, de elfogulatlanul?untouchable írta: Lehet hehe-t a stílusa miatt ekézni, de ezen a fórumon ő az, aki elfogulatlanul és nyersen megmondja azt, amit a saját szemével lát.
És azt kell mondjam, hogy elég jó a szeme
Ne viccelj mar.
Nem is ertem mi megy itt, mostanaban honnan kerul ide ennyi troll. Ez mar fix a nyari szunet miatt van.
Egy sokszoros bl gyoztes csapat, elmult evek anglia szintjen meghatarozo csapata egy gyengebb szezon utan kivasarolja a legjobb magyar jatekost. A pool ennyiert nem padra veszi, minimum erosen kezdo kozeli rotacio, de inkabb kezdo. Nem ertem miert kell allandoan lehuzni.
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
hehe gyere elő,
elég volt a trollkodásból
na ugye
elég volt a trollkodásból
na ugye
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
Mi van mar megint bdsrstnt, megint megdorzsolte vmelyik itt a mezesbodont, aztan jonnom kellett
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Egyreszt igyekszem visszafogott kritikat megfogalmazni a legtobb esetben, masreszt nekem semmi bajom azzal, hogy pl. szerinted nem olyan szintu jatekos Szoboszlai, aki ide valo, csak az irasaidbol az jott le, hogy egyaltalan nem tudod ertekelni, ha Liverpoolba kerul, pedig ez barmilyen korulmenyek kozott nagy szo (sajnos) egy magyar jatekos eseteben.untouchable írta:Dehát pont ti (lehet nem pont te) szoktátok otthon a kényelmes fotelből felmérni pl Carlo munkásságát.RealMadridFanatic írta: Mondjuk a jatekanak minosegerol szo sem esett, de nyilvan te otthon a kis kenyelmes foteledben sokkal jobban felmered, mint a vilag egyik legnagyobb klubjanak szakmai stabja.
Egyebkent szerintem a mai piacon is nagy dolog, hogy egy magyar jatekosert ilyen osszeget letesz valaki, evek ota halljuk, hogy a magyar jatekosok hendikeppel indulnak.
Hogy is van ez?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
En is csipem, de elfogulatlanul?untouchable írta: Lehet hehe-t a stílusa miatt ekézni, de ezen a fórumon ő az, aki elfogulatlanul és nyersen megmondja azt, amit a saját szemével lát.
És azt kell mondjam, hogy elég jó a szeme
Ne viccelj mar.
Mondom
-
Lehet hehe-t a stílusa miatt ekézni, de ezen a fórumon ő az, aki elfogulatlanul és nyersen megmondja azt, amit a saját szemével lát.Halfkey írta:hehenek is van altjauntouchable írta:
Habzik a szád Habossütemény.
Én nem remegek semmin, ti vagytok felháborodva azon, hogy kimondom a véleményem, hogy flegma, lassú és alibi játékosnak tartom. Ezenkívül pár oldallal ezelőtt az erényeit is felsoroltam, mert azok is vannak.
SEMMIT nem jelent 70 millió, maximum magyar szinten.
Mindig globális szinten értékelem a játékosokat.
A politikai személyeskedés hogyan jön ide?
És azt kell mondjam, hogy elég jó a szeme.
Hala Madrid y nada más
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nem vagyok otthon a Pool keretben, Dominik bekerülhet a kezdőbe? Kik játszottak ott tavaly ahol ő játszik?
hehenek is van altjauntouchable írta:Habzik a szád Habossütemény.Süti írta:
70 MILLIÓ EUROT FIZETTEK ÉRTE TE semmit nem jelent. ennyire fáj? Ifiben kaptál tőle három kötvényt egy meccsen, vagy min remegsz ennyire? Sok Blackburn meg Leicester bl győzelem meg döntők voltak mostanában.
És ennek a vaknak a szavazata annyit ér mint az enyém, hát rosszul vagyok.
Én nem remegek semmin, ti vagytok felháborodva azon, hogy kimondom a véleményem, hogy flegma, lassú és alibi játékosnak tartom. Ezenkívül pár oldallal ezelőtt az erényeit is felsoroltam, mert azok is vannak.
SEMMIT nem jelent 70 millió, maximum magyar szinten.
Mindig globális szinten értékelem a játékosokat.
A politikai személyeskedés hogyan jön ide?
-
Így van a pontrúgásai világszínvonalúak és clutch playernek tűnik eddig. Teljesen egyetértek és ezt többször is kiemeltem, sajnos sokan személyes sértésnek veszik és más (személyeskedő) irányba viszik ezt a vitának nem nevezhető valamit. Ugye Realista, miro és Süti?realmadrid95 írta:untouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
Kb Tchouameni szintű lötyögést látok nála 10-ből 8-szor.
Az a baj, hogy semmi érdemi vitára nem vagytok alkalmasak, mert szemellenző van rajtatok, vele kapcsolatban.
Az ész érvekre nem tudtok reagálni… Az, hogy szerződteti egy másik középszerű (bár nagymúltú klub) SEMMIT nem jelent, nálunk is játszott Faubert, Heinze stb.
Ez a Liverpool az elmúlt 30 évben Blackburn-i és Leicester-i szinteken mozog, ráadásul rengeteg magyar fordult meg ott, akik közül mindenki megbukott.
Abban egyet tudok erteni, hogy lusta jatekos, sokszor lotyog, viszont a lovotechnikaja vilagszinvonal. Ebben egeszen biztos top 3 ban van perpillanat. Szerintem siman vilagklasszisa nohet angliaban, foleg, hogy nagy meccseken elkepeszto format mutat, viszont az altala rengeteget emlegetett alazat azert hianyzik meg belole, de Klopp kezei alatt szerintem szintet lep ebben. En amondo vagyok, hogy a Liverpoolnal jobb helyre nem is kerulhetett volna, 25 kanadai pontig meg sem fog allni.
Hala Madrid y nada más
Remeljuk a Liverpoollal bejut az EL dontobe, akkor mar megkozeliti a prime Gera szintjet
-
Dehát pont ti (lehet nem pont te) szoktátok otthon a kényelmes fotelből felmérni pl Carlo munkásságát.RealMadridFanatic írta: Mondjuk a jatekanak minosegerol szo sem esett, de nyilvan te otthon a kis kenyelmes foteledben sokkal jobban felmered, mint a vilag egyik legnagyobb klubjanak szakmai stabja.
Egyebkent szerintem a mai piacon is nagy dolog, hogy egy magyar jatekosert ilyen osszeget letesz valaki, evek ota halljuk, hogy a magyar jatekosok hendikeppel indulnak.
Hogy is van ez?
Hala Madrid y nada más