Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Elektronika
Ne feledjétek szegény hehe óráját, de bedobok egy dash cam topikot közben.
Egyrészt, használ-e közületek bárki és ha ilyen milyet? Fasza lenne, ha könnyen leszerelhető lenne, utcán parkol az autóm, nem garázsban. Jó, ha nem egy kaputelefonéval egyenlő a dinamikatartománya, tehát sötétben kis szembejövő fénytől ne mondjon csődöt.
Ja, az autómnál azért ne legyen drágább
Egyrészt, használ-e közületek bárki és ha ilyen milyet? Fasza lenne, ha könnyen leszerelhető lenne, utcán parkol az autóm, nem garázsban. Jó, ha nem egy kaputelefonéval egyenlő a dinamikatartománya, tehát sötétben kis szembejövő fénytől ne mondjon csődöt.
Ja, az autómnál azért ne legyen drágább
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csokisfütyihellószia all, akinek samsung galaxy watch 4 classic-ja van (46mm LTE verzió), ha van ilyen itt, az írja már le pls pár mondatban a tapasztalatait, jó, rossz dolgok, stb.
a héten ha minden igaz jön a watch 6, várható piciny áresés a korábbi modelleknél, gondolkodom egy vásárláson.
thx puszipuszi
a héten ha minden igaz jön a watch 6, várható piciny áresés a korábbi modelleknél, gondolkodom egy vásárláson.
thx puszipuszi
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Becsuletesnepper tegnap felrakott egy fukaszakkal kapcsolatos videot. Hol mashol keszitette volna, mint Csobankan, handras lakhelyen
ezen a reszen felnevettem: https://youtu.be/ZkeCIrF1PXk?t=1045
ezen a reszen felnevettem: https://youtu.be/ZkeCIrF1PXk?t=1045
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Majd füvet nyírok,meg itt osztogatom a tanácsokatAnthony írta: Husqvarna az már profi szint, azzal vállalhatod az egész szomszédságot, jól lehet vele keresni, nem is kell bemenned a kórházba
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Foleg a nuda 900R omg mennyire vágyamAnthony írta: Husqvarna az már profi szint, azzal vállalhatod az egész szomszédságot, jól lehet vele keresni, nem is kell bemenned a kórházba
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Husqvarna az már profi szint, azzal vállalhatod az egész szomszédságot, jól lehet vele keresni, nem is kell bemenned a kórházba
-
Ja... Husqvarna 135R eddig a befuto.Halfkey írta:Erre akkor benzines kell.Nika91127 írta:
Ja. Hát, éppen nagy gazolásra kellene, nő a fű a telken, amíg épül-szépül a ház...
De az a baj, h totál "belebuzulva" a témába, elég drága "játékszerekig" el lehet menni...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
köszi, ez a kód működött, kiadta a telószámot.ferni írta: https://tesztarena.hu/ha-van-telefonod- ... ssd-kodok/
USSD kód.
Nekem pl nem működik, de neked hátha.
*121#
Lehet fel is kell hívni, de van olyan kód ami tovább dob magától.
van pár elfekvő sim kártyám, párat végigpróbálok, hogy kuka-e már v sem.
Nemtudom 1 évesnél régebbi-e vagy sem.
Erre akkor benzines kell.Nika91127 írta:Ja. Hát, éppen nagy gazolásra kellene, nő a fű a telken, amíg épül-szépül a ház...RealMadridFanatic írta: Gondolom arra gondolt, hogy ott vannak az ertekelesek.
Hirtelen beleolvasva hosszu toltesi ido (5-6 ora), relativ gyors merules (30-45) perc, suru novenyzettel meggyulik a baja, de azert a 4.5 atlagertekeles eleg biztato.
De az a baj, h totál "belebuzulva" a témába, elég drága "játékszerekig" el lehet menni...
-
Ja. Hát, éppen nagy gazolásra kellene, nő a fű a telken, amíg épül-szépül a ház...RealMadridFanatic írta: Gondolom arra gondolt, hogy ott vannak az ertekelesek.
Hirtelen beleolvasva hosszu toltesi ido (5-6 ora), relativ gyors merules (30-45) perc, suru novenyzettel meggyulik a baja, de azert a 4.5 atlagertekeles eleg biztato.
- RealMadridFanatic
Gondolom arra gondolt, hogy ott vannak az ertekelesek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Hm?Halfkey írta:Got you famNika91127 írta: Hali!
Akkus fűkaszákról vélemények?
https://www.amazon.co.uk/BLACK-DECKER-C ... B01DXV8YNW
Köszi!
https://www.amazon.co.uk/BLACK-DECKER-C ... eature_div
Got you famNika91127 írta: Hali!
Akkus fűkaszákról vélemények?
https://www.amazon.co.uk/BLACK-DECKER-C ... B01DXV8YNW
Köszi!
https://www.amazon.co.uk/BLACK-DECKER-C ... eature_div
1 ev utan letiltjak a szamot ha nem hasznaljak
https://tesztarena.hu/ha-van-telefonod- ... ssd-kodok/
USSD kód.
*121#
USSD kód.
*121#
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Adott egy telefon, régen használt SIM kártyával.
a PIN kódot tudom, be tudtam kapcsolni.
hívást indítani viszont nem tudok róla, mivel egyenleg 0 forint.
miként lehetne kideríteni - ha egyáltalán lehetséges, hogy mi a SIM kártya hívószáma?
Egyenleget feltölteni nem tudom, mivel nem tudom mit töltsek fel.
Ha jól emlékszem, anno gyerekkorunkban volt olyan kód v valami, amit beírva, kiadta az adott teló (SIM) telefonszámát. létezik még ilyen? vagy így akkor az adott SIM kuka?
a PIN kódot tudom, be tudtam kapcsolni.
hívást indítani viszont nem tudok róla, mivel egyenleg 0 forint.
miként lehetne kideríteni - ha egyáltalán lehetséges, hogy mi a SIM kártya hívószáma?
Egyenleget feltölteni nem tudom, mivel nem tudom mit töltsek fel.
Ha jól emlékszem, anno gyerekkorunkban volt olyan kód v valami, amit beírva, kiadta az adott teló (SIM) telefonszámát. létezik még ilyen? vagy így akkor az adott SIM kuka?
-
Sziasztok srácok!
Sziget páraelszívóra jöhetnek a tuti tippek.
Olyan kell ami halk, de jól szív.
80 cm-es főzőlap a terve.
A konyhai gépek nagy része Electrolux lenne (SteamBake 600, SatelliteClean 600, SenseBoil 700).
Köszi!
Sziget páraelszívóra jöhetnek a tuti tippek.
Olyan kell ami halk, de jól szív.
80 cm-es főzőlap a terve.
A konyhai gépek nagy része Electrolux lenne (SteamBake 600, SatelliteClean 600, SenseBoil 700).
Köszi!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
5 éve surface prot daily drive-olok. most 7esem van, azelőtt 5-ös volt. teljesen jó, bár az 5-höz képest a 7 akkuja nagy csalódás volt...szerintem az újabb modellek ettől jobbak. nagy igényű appok már neccesebbek, de nem használhatatlan. én pl photoshopot is használtam rajta a múlt héten. a képernyő brutál jó, a billentyűzet szintén. kurva gyorsan lehet rajta gépelni és kényelmes is. megnézheted még a Summit E13 FlipEvo-t is, ha ilyenben gondolkodsz. én anno a surface a z13 meg a summit közt vaciláltam.hehetheoriginal írta: van valakinek mickrofos surface 8 vagy 9 pro-ja?
tapasztalatok kellenének (ami nem csak fizetett hirdetés a youtubeon), üzemidő, proci sebesség, mennyire terhelhető progikkal, mennyire lehet elmenni vele számitásigényes dolgok irányába az excel word ppt dolgokon kivul?
vielen bank
Tronsmart t6 plus jó ár érték arányban. Csodát nem kell várni de korrekt.