Premier League
Re: Premier League
Szoboszlaiban ami megfizethetetlen az hogy clutch player, mikor a legnagyobb a tét ő akkor tud előlépni és megmutatni és nem remeg meg a lába.
Nagyon fiatal de már nem egy ilyen momentuma volt.
Ha tud továbbfejlődni és lesz egy-két ilyen momentuma még, akkor ki tudja meddig viheti, mert fejben egyben van, elhiszi magáról, hogy képes bármire, tehetsége és a munkamorálja a pályán kívül is rendben.
Ha tud szintet lépni pár éven belül fixen hozzánk is szóba fog kerülni.
Realba pont ilyen clutch playerekre van szükség, akik mikor kell oda tudnak baszni.
Jóképű gyerek, igazi sztáralkat, marketing szempontból is parádé. Egy Lipcsében már szarrá volt hypeolva folyamat.
Lehet szidni meg felsorolni a hibáit, de nagyon sok van még benne, ha elkerülik a sérülések csak rajta múlik meddig viszi.
Nagyon fiatal de már nem egy ilyen momentuma volt.
Ha tud továbbfejlődni és lesz egy-két ilyen momentuma még, akkor ki tudja meddig viheti, mert fejben egyben van, elhiszi magáról, hogy képes bármire, tehetsége és a munkamorálja a pályán kívül is rendben.
Ha tud szintet lépni pár éven belül fixen hozzánk is szóba fog kerülni.
Realba pont ilyen clutch playerekre van szükség, akik mikor kell oda tudnak baszni.
Jóképű gyerek, igazi sztáralkat, marketing szempontból is parádé. Egy Lipcsében már szarrá volt hypeolva folyamat.
Lehet szidni meg felsorolni a hibáit, de nagyon sok van még benne, ha elkerülik a sérülések csak rajta múlik meddig viszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nunez, Gakpo, Jota, harom jatekos is van arra a posztra. Ott van jobb szelen Salah fix kezdonek, meg rotacioban Diaz balra Jotaval.raul 4 ever írta:Szerintem helye bőven lesz neki majd. Perpill 1 csatáruk van, amit ha úgy oldanak meg, hogy Salah/Jota mennek be középre (amire sokszor volt már példa), akkor szélen is lehet sokszor, meg a középpályán is igen. Henderson már inkább kifele megy, Thiago jó, de ő pl. sokat volt sérült előző szezonban.realmadrid95 írta:
4-3-3 ban a kozeppalyan lesz majd, varhatoan Mac Allister - Fabinho - Szobo lesz az alapfelallas.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
A magyar mentalitás az, hogy egy ország örül a sikereinek, mint ahogy Gera vagy Dzsudzsák meccseit is a többség nézte és szurkolt nekik. Persze van egy réteg a világon mindenhol, aki nem lát az irigységtől és a káröröm az egyetlen boldogsága. (csak ez pont nem magyar sajátosság, bármennyi is szeretne egy réteg minden létező negatív tulajdonságot hozzáragasztani a magyarsághoz.....)RealMadridFanatic írta:Szemelyes tamadasnak kicsit sem veszem, teljesen hidegen hagy, ha valaki a kakan is a csomot keresi, sajnos mar a magyarsag is hidegen hagy, aztan lehet hazaarulozni.jolybarsza írta: De ki mondja hogy ne örülj? Hol írták itt hogy bukjon meg?
Ez a tipikus magyar néplélek. Nem öröködik, nem ájul el ettől az állítólagos magyar sikertől, mert nem tartja magyar sikernek, vagy nem szimpatikus neki az ember, nem látja elég jónak erre szintre, kritikával illeti, már személyes tamadásnak veszed magad és a magyarság ellen.
Annyit jegyeztem meg, hogy teljesen tipikus ez a mentalitas itthon, aztan te megjegyzed, hogy en megjegyeztem es szamodra ez tipikus.
Szerintem szar lehet ilyen felfogassal elni, de mindenkinek szive joga.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Szerintem aki rendszeresen követte a Lipcse meccseit az elmúlt 2 évben, láthatta azt is hogy rengeteget fejlődött védekezésben is Dominik, teljesen jól működött a magas presszingben ő is, komoly futóteljesítménnyel részéről. Az interjúk, nyilatkozatok és a pályán mutatottak alapján én úgy látom teljesen jó a hozzáállása, van önbizalma de mögé is teszi a teljesitményt általában. Az utóbbi két válogatott meccsen kapott kritikát, bár szerintem nem volt kifejezett gyenge, de azt jó lenne megoldani hogy ne neki kelljen szélsőhátvéd posztra visszajárni a labdakihozataloknál. A klubjában Rose kinevezése óta támadó szélsőként konstans jól teljesített. Amennyiben belső kp-ra szánja Klopp akkor talán kevesebb kanadai pontja lesz, kevésbé látványos játékkal, de tele lesz fejlődési lehetőséggel az eddig kevésbé kipróbált területeken. Adottságai megvannak mindenhez, a
további hozzáállás fogja eldönteni mire megy ezzel a lehetőséggel, szerintem jól fog szerepelni Liverpoolban is.
további hozzáállás fogja eldönteni mire megy ezzel a lehetőséggel, szerintem jól fog szerepelni Liverpoolban is.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem helye bőven lesz neki majd. Perpill 1 csatáruk van, amit ha úgy oldanak meg, hogy Salah/Jota mennek be középre (amire sokszor volt már példa), akkor szélen is lehet sokszor, meg a középpályán is igen. Henderson már inkább kifele megy, Thiago jó, de ő pl. sokat volt sérült előző szezonban.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta:
Oszinten szolva nem latom hova fer be, balszelen es jobbszelen is jobb játékosok vannak nala, fals9, kozepso posztokon sztem megeszik gyorsan angliaban, de teny, hogy 70millaert nem padra igazol normal esetben egy csapat
4-3-3 ban a kozeppalyan lesz majd, varhatoan Mac Allister - Fabinho - Szobo lesz az alapfelallas.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
529K volt a here we go előttgutihaz14 írta:tess'shutterisland írta:
ratekintettem, ma reggel 610 ezer volt, egy este alatt kb 10 szazalekot ugrott, es ugye en mar orakkal a bejelentes utan neztem ra az alap szamra ami velhetoen alacsonyabb volt.
ez is egy erdekes aspektus, hogy mennyire fog berobbanni majd ebbol a (nepszerusegi?) szempontbol, mert a PL a vilag kozepe, o meg egy jovagasu, eladhato karakter lehet azon felul is, hogy a palyan hogyan teljesit.
https://instrack.app/instagram/szoboszlaidominik
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:Oszinten szolva nem latom hova fer be, balszelen es jobbszelen is jobb játékosok vannak nala, fals9, kozepso posztokon sztem megeszik gyorsan angliaban, de teny, hogy 70millaert nem padra igazol normal esetben egy csapatgutihaz14 írta: magyar trollhadsereg betámadja majd a twitter / insta / fb oldalát a poolnak vajon ha nem lesz kezdő hogy no szoboszlai no party? mint anno bajnernél mekkorát mentek
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem nagyon értem mi folyik itt?
A világ egyik top klubja 70 millió eurót adott egy magyar játékosért.
Hatalmas nagy dolog ez, évtizedek óta nem történt hasonló sem.
Angliában hamar felpörgetik fizikálisan, egy-két év és rengeteget fog szaladni és melózni egyszerűen mert muszáj lesz.
A világ egyik top klubja 70 millió eurót adott egy magyar játékosért.
Hatalmas nagy dolog ez, évtizedek óta nem történt hasonló sem.
Angliában hamar felpörgetik fizikálisan, egy-két év és rengeteget fog szaladni és melózni egyszerűen mert muszáj lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ja azert lenn a historical stats adatok sokat mondoak, hat akkor meg mekkora boost lett volna, ha ti viszitek el?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Oszinten szolva nem latom hova fer be, balszelen es jobbszelen is jobb játékosok vannak nala, fals9, kozepso posztokon sztem megeszik gyorsan angliaban, de teny, hogy 70millaert nem padra igazol normal esetben egy csapatgutihaz14 írta: magyar trollhadsereg betámadja majd a twitter / insta / fb oldalát a poolnak vajon ha nem lesz kezdő hogy no szoboszlai no party? mint anno bajnernél mekkorát mentek
thereisonly1ronaldo
magyar trollhadsereg betámadja majd a twitter / insta / fb oldalát a poolnak vajon ha nem lesz kezdő hogy no szoboszlai no party? mint anno bajnernél mekkorát mentek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szerintem aki csak egy kicsit is belekóstolt valaha bármilyen sportban "profi" szinten az sejtheti hogy mekkora utat kell bejárni fele ilyen karrierhez is.
Jó olvasni a goal.com-os cikket az átigazolásával kapcsolatban
Nem csípem a Poolt, de kövi szezonban nyilván odafogok kapcsolni. Sok sikert Neki, kiváncsi vagyok fizikálisan tud-e szintet lépni Klopp alatt. Hajrá!
Jó olvasni a goal.com-os cikket az átigazolásával kapcsolatban
Nem csípem a Poolt, de kövi szezonban nyilván odafogok kapcsolni. Sok sikert Neki, kiváncsi vagyok fizikálisan tud-e szintet lépni Klopp alatt. Hajrá!
tess'shutterisland írta:ratekintettem, ma reggel 610 ezer volt, egy este alatt kb 10 szazalekot ugrott, es ugye en mar orakkal a bejelentes utan neztem ra az alap szamra ami velhetoen alacsonyabb volt.'shutterisland írta: gyors megnezem az insta kovetoit, jelenleg "csak" 577 ezer, kivancsi vagyok erre a szamra par napon belul mennyit ugrik.
ez is egy erdekes aspektus, hogy mennyire fog berobbanni majd ebbol a (nepszerusegi?) szempontbol, mert a PL a vilag kozepe, o meg egy jovagasu, eladhato karakter lehet azon felul is, hogy a palyan hogyan teljesit.
https://instrack.app/instagram/szoboszlaidominik
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ratekintettem, ma reggel 610 ezer volt, egy este alatt kb 10 szazalekot ugrott, es ugye en mar orakkal a bejelentes utan neztem ra az alap szamra ami velhetoen alacsonyabb volt.'shutterisland írta: gyors megnezem az insta kovetoit, jelenleg "csak" 577 ezer, kivancsi vagyok erre a szamra par napon belul mennyit ugrik.
- RealMadridFanatic
Szemelyes tamadasnak kicsit sem veszem, teljesen hidegen hagy, ha valaki a kakan is a csomot keresi, sajnos mar a magyarsag is hidegen hagy, aztan lehet hazaarulozni.jolybarsza írta: De ki mondja hogy ne örülj? Hol írták itt hogy bukjon meg?
Ez a tipikus magyar néplélek. Nem öröködik, nem ájul el ettől az állítólagos magyar sikertől, mert nem tartja magyar sikernek, vagy nem szimpatikus neki az ember, nem látja elég jónak erre szintre, kritikával illeti, már személyes tamadásnak veszed magad és a magyarság ellen.
Annyit jegyeztem meg, hogy teljesen tipikus ez a mentalitas itthon, aztan te megjegyzed, hogy en megjegyeztem es szamodra ez tipikus.
Szerintem szar lehet ilyen felfogassal elni, de mindenkinek szive joga.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Én úgy látom a magyar néplélek az, hogy állandóan meg kell állapítani mi a magyar néplélek
- RealMadridFanatic
Fordulj meg a lovon.
A magyar neplelek pont ez, ha van is valami aminek lehetne egy fel pillanatra orulni, inkabb varjuk a bukast, dogoljon meg, mert neki bejott valami, biztos csokos, seggnyalo, nem onerobol ert oda ahova, mindenki mas hibas a sajat bukoink miatt, csak mi nem.
Es tovabbra sem a normalis kritikaval van baj, csak itt szulettek olyan kommentek, amikbol sut az irigyseg/vágy Szoboszlai bukasara, meg akkor is, ha ez szo szerint nyilvan nincs leirva.
Arcoskodast nem is lattam, legfeljebb meg lett jegyezve, hogy ez egy magyar jatekos eseten barmilyen korulmeny kozott nagy szo, hogy egy europai elbajnoksag nagy multu, elcsapata ennyi penzert elviszi.
Reszemrol eleg is volt a temabol. Politika meg vegkepp nem tartozik ide.
A magyar neplelek pont ez, ha van is valami aminek lehetne egy fel pillanatra orulni, inkabb varjuk a bukast, dogoljon meg, mert neki bejott valami, biztos csokos, seggnyalo, nem onerobol ert oda ahova, mindenki mas hibas a sajat bukoink miatt, csak mi nem.
Es tovabbra sem a normalis kritikaval van baj, csak itt szulettek olyan kommentek, amikbol sut az irigyseg/vágy Szoboszlai bukasara, meg akkor is, ha ez szo szerint nyilvan nincs leirva.
Arcoskodast nem is lattam, legfeljebb meg lett jegyezve, hogy ez egy magyar jatekos eseten barmilyen korulmeny kozott nagy szo, hogy egy europai elbajnoksag nagy multu, elcsapata ennyi penzert elviszi.
Reszemrol eleg is volt a temabol. Politika meg vegkepp nem tartozik ide.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közeli emberek szerint az, más közeli szerint nem. Ez ilyen.realmadrid95 írta:Mindamellett top 10 es iranyito nalam, csak ha a kozeli emberek szerint is az, akkor tuti van benne valamiRealista24 írta:
Beképzelt fasz
Az biztos, hogy minden meccset megnezek, amin kezdobe nevezik, o, Sallai es Kerkez trioval, hatha beindul valami.
Engem (és az apját) is felkurta pl. amikor a tizit ko papír ollóval döntöttek el, stb.
22 éves, ahogy korábban írtam, rengeteg dologban kell fejlődnie, nem csak a játékban, hanem mindenhol.
16 éves kora óta külföldön el, évek óta csilliomilliokat keres, se sosem felejtette el honnan indult, kik voltak mellette. Nagyon sokáig kőkeményen volt fogva pénzügyileg is és szerintem remek alapokkal rendelkezik az értékrendje is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindenki okos, mindenki krakog erre is.
En orulok, hogy van magyar jatekos, akinek sikerult top csapatba eljutnia. Mindenkeppen reklam az orszagnak es megha nem is valna be, akkor is elfogja vinni majd egy szinttel gyengebb csapat, de lrgalabb Lipcse szintu csapat.
Sok sikert Dominiknak, kurvara megerdemli!
En orulok, hogy van magyar jatekos, akinek sikerult top csapatba eljutnia. Mindenkeppen reklam az orszagnak es megha nem is valna be, akkor is elfogja vinni majd egy szinttel gyengebb csapat, de lrgalabb Lipcse szintu csapat.
Sok sikert Dominiknak, kurvara megerdemli!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
*gyökerek Majd lekonyul a szájuk.BlancoMark írta: Szerintem tokeletes valasztas a Liverpool, nagyon fekudni fog neki a jatekstilus es Klopp.
Ha itt osszejon 2-3 fasza ev, akkor a kovetkezo lepcso mar egy Real Madrid lehet akar.
Akik meg itt fikazzak, tikipus magyarok.
Hajrá Szobi..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy