'shutterisland írta:
angliaban elo magyarkent kulon erdekesseg, hogy most a hirekben vagy kollegak kozt is tema ujra egy magyar focista, probalkoznak kiejteni a nevet, stb.
amugy konnyu megvenni az itteni fanokat es punditokat, verne 1-2 bombat az elso par fordulo alatt, orokelet es ingyensor, de ha betli lesz, akkor carragherek gyorsan beleallnak.
Nekem ez az egyezlen bajom ezzel az igazolással amúgy amit a második bekezdésben írsz Shutter.
Az az X alkalom, amit angliában töltöttem pont ezt hozta le nekem is.Minden a foci és leginkább a saját bajnokságuk.
Ha jól indítasz és kaparsz a pályán akkor felemel a sajtó és istenként leszel emlegetve. Ha szarul indul eltipor a média és a közvélemény. Nyilván így van ez a legtöbb országban, de akkora a hype és a foci imádat angliában, hogy ez felfokozott.
Remélem nem lesz gond ezzel és jól indul majd Dominik. Ez magyban függ majd attól, hogy 200%-ban oda teszi-e magát. Szerintem tehetségben és felfogásban nem kevesebb, mint az angol liga nagy része.
Szerintem igenis jól fog neki menni, érett a PL-re és meg is fogja mutatn ezti.
Lehet itt matemozni, hogy még egy év a bundásban és még meghatározóbb ember legyen ott..de..mégis egy nagy nevű és múltú angol klubakarta. A PL, ahol azért pörög a bajnokság és a kicsik ellen sem lehet faxt lóbálni.
Lehet okoskodni az angolokról, a PL-ről, vagy az 5. Poolról, de iszonyatosan nagy lehetőség a karrierje szempontjából.Bízni kell abban, hogy ki fogja macol i az ott töltött idejét.
Ha neki jól fog menni, akkor nagy az esély rá, hogy a válogatott többi tagját is oda vihetik, ami megy csak jó a válogatottnak és a magyar focinak is.