Premier League
Re: Premier League
Mondjuk legtöbb BLt tényleg ők nyerték, bajnokság is leesett pár.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt mondja Pochettino, hogy a Chelsea Anglia "greatest" csapata az elmult, 10,12,15 evet nezve.
Biztos nem vilagositottak fel rendesen, hogy melyik csapathoz igazolt.
Biztos nem vilagositottak fel rendesen, hogy melyik csapathoz igazolt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
összeáll a kirakós
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert az utsó nap engedtük el a fotózkodás meg júniusban voltMickey írta:most lestem meg a plakáton, ott feszítPad'em írta:
Xabi abban már nem nagyon sétált, 14 nyarán adtuk el. Ez a decima után évben volt a 3.számú mezünk. Van is egy Kroosos belőle
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
most lestem meg a plakáton, ott feszítPad'em írta:Xabi abban már nem nagyon sétált, 14 nyarán adtuk el. Ez a decima után évben volt a 3.számú mezünk. Van is egy Kroosos belőleMickey írta: sárkányos szerelés...
mekkora volt , jaja 14
mi nevek sétáltak benne...Béla, Xabi, CR, Pepe ( hajjal )
most kerestem rá a plakátra
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.givemesport.com/mount-szobo ... 1WM3FbTukU
Stat királyoknak.
Mount vs Maddison vs Havertz vs Szoboszlai.
Stat királyoknak.
Mount vs Maddison vs Havertz vs Szoboszlai.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha mar megy a nosztalgia, megtalaltam hogy erezte magat ceronaldo kb teljes profi karrierje soran:
https://youtube.com/shorts/yxqiPERzWgQ?feature=share3
https://youtube.com/shorts/yxqiPERzWgQ?feature=share3
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Xabi abban már nem nagyon sétált, 14 nyarán adtuk el. Ez a decima után évben volt a 3.számú mezünk. Van is egy Kroosos belőleMickey írta: sárkányos szerelés...
mekkora volt , jaja 14
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
sárkányos szerelés...
mekkora volt , jaja 14
mekkora volt , jaja 14
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk az pont nekunk is 14/15-os szezonban talan, a harmadik szamu fekete mezunk'shutterisland írta: meg rajsárkányos mezuk is volt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg rajsárkányos mezuk is volt.
- hehetheoriginal
Megneztem direkt, valoban kinaie volt 2016-tol, en erre emlekeztem. Ennyit is er az egesz olasz fodball, kutya nem kivancsi ra mindegy.
Aztan a kinaiaktol szokasos ciganykodas evei utan vegul tavaly vette at oket vmi amerikai ceg
Aztan a kinaiaktol szokasos ciganykodas evei utan vegul tavaly vette at oket vmi amerikai ceg
thereisonly1ronaldo
Ő is így értette, full egyértelmű, hogy az Inter Milanra gondolt hehe, nem is értem miért kérdőjelezed meg?h3x0r írta:Az Inter a kinai, a Milan amerikai kezben van.hehetheoriginal írta: Milan kinai kezben van tudtommal, de ok ezek szerint nem fmeznek unalmukban, hanem rendes kettos konyveles van.
- h3x0r
Az Inter a kinai, a Milan amerikai kezben van.hehetheoriginal írta: Milan kinai kezben van tudtommal, de ok ezek szerint nem fmeznek unalmukban, hanem rendes kettos konyveles van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy sikeres év nem kompenzál egy elcseszett évtizedet csak segit a víz felett maradni kicsit.
Plusz sztem nem is igazán van rá igényük. Megy a mutyi, csalások, pénzmosás.
Plusz sztem nem is igazán van rá igényük. Megy a mutyi, csalások, pénzmosás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Milan kinai kezben van tudtommal, de ok ezek szerint nem fmeznek unalmukban, hanem rendes kettos konyveles van.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
+1 Bushidonak.
Azért egy Real/Bayern, de még a Barca is meg tudja tenni, hogy a kulcsjátékosait nem engedi el semmi áron (Barca esetében gondolok Pedri/Gavi/de Jong/Araújo vonalra). Pedig egyik sem olajos.
Ellenben az olaszok még sikeres év(ek) után is rottyon pénzügyileg
Azért egy Real/Bayern, de még a Barca is meg tudja tenni, hogy a kulcsjátékosait nem engedi el semmi áron (Barca esetében gondolok Pedri/Gavi/de Jong/Araújo vonalra). Pedig egyik sem olajos.
Ellenben az olaszok még sikeres év(ek) után is rottyon pénzügyileg
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
GYerekkori kedvenc csapata volt a Milan.hehetheoriginal írta:ez volt a figura, aki pruszkolve bogott, hogy eladja a milan?Realista24 írta: Newcastle Tonali, 70m plusz kesobbi 10% ha eladjak.
Ott akart játszani, örült, amikor ez összejött a számára.
Ott akart minél több ideig játszani, Maldini és a többi Milan ikon volt a példaképei, akik képesek voltak rengeteg évet 1 klubban eltölteni. és rohadtul nem akart volna eligazolni, de sajnos a Milannak kell a lóvé szomorú, hogy ilyen megeshet. Bezzeg Mariano nem akart elmenni.... Pedig jött érte ajánlat. Akkor ez? Gondolom Tonalinak fontosabb az "álmai klubja", mint a saját önérzete, s inkább belement.
Amúgy felettébb érdekes, hogy most pl idén nagyon jó idényt mentek az olasz csapatok a BL, EL, konferenciában, és mégsincsen pénz. Sehol. Rómának is 30 milliót kellett összekalapoznia június 30ig, hogy kiegyenlítség a FFP miatti átigazolási mérleget - gondolom ennyi minuszban voltka. Hál Isten ezt sikerült megcsinálni kölcsönben lévő és ifisták eladásával. most júli 1től új szezon, új átig szezon.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Olaszok? Az angolokon es az olajkutasokon kivul melyik klubbok tudnak nemet mondani ezekre az ajanlatokra? A legnagyobb kulcsembereken kivul barki mozdithato.el magico írta: Szomorú, hogy ennyire le vannak csövesedve az olaszok... Az utolsó valamire való játékosaikat is eladják (Barella, Tonali, és még ki tudja hányan követik), pedig pont most lehetne a BL menetelést meglovagolni. De úgy néz ki folytatják ugyanott, ahol előtte, az európai középmezőnybe
A futballbol nem lehet tobb penzt kisajtolni, de ezek az extra penzek cserebe szepen inflaljak a jatekosok arazasat es fizeteset is.
- Mickey
Te írtad múltkor Barellát is, asszem.Realista24 írta: Newcastle Tonali, 70m plusz kesobbi 10% ha eladjak.
Akkor helyette a Milanost viszik?
De jól nyomják a szarkák, okosan.