Persze 15 perc 2 felagyu capanak is hatrakotozott uszonnyal...cart írta: Mondjuk egy ilyen oldalt szerintem 3-4 nap alatt el lehet kesziteni mellekallasban
Politika
Re: Politika
Ugy latam az idomsoft keszitette az oldalt, az a NER fo informatikai beszallitoja
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azert is kerdeztem, mert hallottam, hogy keszul valami ilyesmi, de nem gondoltam, hogy ez az eles rendszer azt hittem valaki megcsinalta altalanos iskolaban hazifeladatkent nyari szunetben unalmabancart írta: Mondjuk egy ilyen oldalt szerintem 3-4 nap alatt el lehet kesziteni mellekallasban
De gondolom par milliard ki lett ra szamlazva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk egy ilyen oldalt szerintem 3-4 nap alatt el lehet kesziteni mellekallasban
Jólvanezígyben is pont ma mutatták be, nagyon igényes és átlátható az egész.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyszeruhehetheoriginal írta: mint az árukereső, csak kajára.
árösszehasonlítás.
kormányunk és uraink kitettek magukért most.
versenyt generálnak az üzletek között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Lehetne mellé egy kiegészítő oldal is, ahol látni lehet a környező országok árait is.
Ja várjunk csak, az nem lenne jó.
Na mind1, mi egy ideje Szlovákiába járunk vásárolni, mert kb minden olcsóbb…
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mint az árukereső, csak kajára.
árösszehasonlítás.
árösszehasonlítás.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez mire is jo?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- h3x0r
Romaniaban tegnap volt hir, hogy valtoztatni akarnak a valasztasi torvenyen, 5-rol 7 szazalekra akarjak felvinni a parlamenti kuszobot, amivel legnagyobbat az 5.5-6 szazalek koruli magyar part bukna. Koalicios kormany van, nem biztos, hogy meglesz a tobbseg es atmegy; A demokracia szabalyainak alakitasarol jutott eszembe, hogy akkor ez is rendben van.füst írta:Nem tudom, ezt majd nálam okosabb embernek kell megválaszolni.Süti írta:
Csak kíváncsisagbol, azt hogy kezelned ha a többség nem is többség és a hatalmon lévők teljgatalommal úgy alakítják a demokrácia szabályait ahogy nekik kényelmes? Mi az a vonal amíg nem lehet erőszakhoz folyamodni? Vagy egyáltalán nem? Nekem sincs erre konkrét válaszom csak a felvetes tukreben érdekelne.
Elsore valoban nem.
- RealMadridFanatic
Ertem amit irsz, de ezek szerint a nem fizikai "eroszak" belefer a hatalmon levoktol, ha ezt veletlen tettlegesseg kovetne a "neptol" valaszkent, azt at kell gondolni. Es tovabbra is, nem kenyerem a rombolas, de az viszonylag egyertelmunek latszik, hogy a jelenlegi kormanyt semmilyen civilizalt formaban nem lehet megdonteni. Ennek tobbretu okai vannak, alkalmatlan ellenzek, eltorzitott "demokracia", nepbutitas. Csak igy nem marad mas, mint a megszoksz, vagy megszöksz, de hosszu tavon ez semmilyen szinten nem fogja Magyarorszag jovojet szolgalni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom, ezt majd nálam okosabb embernek kell megválaszolni.Süti írta:
Csak kíváncsisagbol, azt hogy kezelned ha a többség nem is többség és a hatalmon lévők teljgatalommal úgy alakítják a demokrácia szabályait ahogy nekik kényelmes? Mi az a vonal amíg nem lehet erőszakhoz folyamodni? Vagy egyáltalán nem? Nekem sincs erre konkrét válaszom csak a felvetes tukreben érdekelne.
De az egyik kérdésedre tudok válaszolni, nálam az az egyértelmű vörös vonal, ha az állam folyamodik jogtalan erőszakhoz az állampolgáraival szemben. Nem arra gondolok, hogy az egyszeri rendőr meggondolatlanul belefúj a tömegbe az utcán, hanem ha intézményesítve, sokasával kerülnek az emberek börtönbe, verőemberek közé, tűnnek el, és hadd ne soroljam. Ez nálam az a pont ahonnan nincs visszaút, de ennél többet és konkrétabbat nem nagyon tudnék hozzátenni.
Őt nem a nép választotta.aztan a nep megint visszavalasztja maganak a kor kadar janijat
Nem tortenik semmi orban utan, a saskak szetkapjak a fideszt, lesz 4-8 ev amikor valami selejt hatalomra jut, aztan a nep megint visszavalasztja maganak a kor kadar janijat, es kezdodik elolrol az egesz, csak kicsit maskepp.
- hehetheoriginal
"nincs köztük kövér, az a halálom"szerintem az torne meg esetleg a mintat, ha orbannal tortenne valami.
vagy termeszetes modon
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Eszem agaban nincs eroszakoskodni, nagyon tavol all tolem. De ugyanez a kerdesem egyebkent. Milyen tobbseg? A kiforditott valasztasi rendszerben, ahol a szavazok 1/3a ketharmadot tud csinalni?Süti írta:Csak kíváncsisagbol, azt hogy kezelned ha a többség nem is többség és a hatalmon lévők teljgatalommal úgy alakítják a demokrácia szabályait ahogy nekik kényelmes? Mi az a vonal amíg nem lehet erőszakhoz folyamodni? Vagy egyáltalán nem? Nekem sincs erre konkrét válaszom csak a felvetes tukreben érdekelne.füst írta: Én sok mindent megértek, de az akasztásos dolgot lehet hogy át kellene gondolnod. Erőszakos eszközhöz folyamodni már eleve nagyon nem szerencsés dolog, de kifejezetten szerencsétlen gondolat lenne kisebbségi pozícióból megpróbálni. Volt már efféle esemény, nem oldotta meg a problémát, és nem állt meg annyiban a dolog, hogy kiiktatták a vélt/valós felelősöket, hanem kinyitották vele Pandóra szelencéjét és a másik oldal is belekezdett, és az egyik legszégyenteljesebb időszak kerekedett belőle. Annyira hiányozna nekünk ilyesmi, mint sántának a púp. Megértem a változás iránti vágyat, és egyet értek vele, de azért a józan eszünket ne veszítsük el közben.
Ha békés úton nincs meg a többség, akkor azon az erőszak nem fog változtatni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem az torne meg esetleg a mintat, ha orbannal tortenne valami.
vagy termeszetes modon vagy egy merenylet (amit azert nehezen kepzelek el, megsem a balkanon vagyunk, de annyira meg sem lepne) es akkor szerintem a fideszben elindulnanak a belso harcok ami kinyirna oket is, vagy csak szepen szerte foszlananak es mindenki mentene a sajat segget.
ugyanis ugy velem, nem a fidesz onmaga hanem az orban kultusz miatt van 2/3.
kivulrol ezeket nem dontik meg, egyreszt nincsen ki, masreszt ha be is fut egy nepszeru arc, evek alatt lekaraktergyilkoljak.
vagy termeszetes modon vagy egy merenylet (amit azert nehezen kepzelek el, megsem a balkanon vagyunk, de annyira meg sem lepne) es akkor szerintem a fideszben elindulnanak a belso harcok ami kinyirna oket is, vagy csak szepen szerte foszlananak es mindenki mentene a sajat segget.
ugyanis ugy velem, nem a fidesz onmaga hanem az orban kultusz miatt van 2/3.
kivulrol ezeket nem dontik meg, egyreszt nincsen ki, masreszt ha be is fut egy nepszeru arc, evek alatt lekaraktergyilkoljak.
- Süti
Csak kíváncsisagbol, azt hogy kezelned ha a többség nem is többség és a hatalmon lévők teljgatalommal úgy alakítják a demokrácia szabályait ahogy nekik kényelmes? Mi az a vonal amíg nem lehet erőszakhoz folyamodni? Vagy egyáltalán nem? Nekem sincs erre konkrét válaszom csak a felvetes tukreben érdekelne.füst írta: Én sok mindent megértek, de az akasztásos dolgot lehet hogy át kellene gondolnod. Erőszakos eszközhöz folyamodni már eleve nagyon nem szerencsés dolog, de kifejezetten szerencsétlen gondolat lenne kisebbségi pozícióból megpróbálni. Volt már efféle esemény, nem oldotta meg a problémát, és nem állt meg annyiban a dolog, hogy kiiktatták a vélt/valós felelősöket, hanem kinyitották vele Pandóra szelencéjét és a másik oldal is belekezdett, és az egyik legszégyenteljesebb időszak kerekedett belőle. Annyira hiányozna nekünk ilyesmi, mint sántának a púp. Megértem a változás iránti vágyat, és egyet értek vele, de azért a józan eszünket ne veszítsük el közben.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én sok mindent megértek, de az akasztásos dolgot lehet hogy át kellene gondolnod. Erőszakos eszközhöz folyamodni már eleve nagyon nem szerencsés dolog, de kifejezetten szerencsétlen gondolat lenne kisebbségi pozícióból megpróbálni. Volt már efféle esemény, nem oldotta meg a problémát, és nem állt meg annyiban a dolog, hogy kiiktatták a vélt/valós felelősöket, hanem kinyitották vele Pandóra szelencéjét és a másik oldal is belekezdett, és az egyik legszégyenteljesebb időszak kerekedett belőle. Annyira hiányozna nekünk ilyesmi, mint sántának a púp. Megértem a változás iránti vágyat, és egyet értek vele, de azért a józan eszünket ne veszítsük el közben.