Nézzük, de csak ha kijött a teljes évad.soadroli írta: A Warrior új évada és elstartolt nemrég, ha érdekel valakit
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Warrior új évada és elstartolt nemrég, ha érdekel valakit
- P. Krisz
Sam Jackson és Ben Mendelsohn nagyon jók benne.
Emilia Clarke meg...hagyjuk.
Földhöz ragadt, legalább annyira mint a Winter Soldier.
A tempó elég lassú, sokaknak nagyon is. Akciójelenet nincs sok benne, a megvalósítás szerintem átlagos.
Érzed, hogy az MCU-ban játszódik, de nincs teleszórva utalásokkal.
Emilia Clarke meg...hagyjuk.
Földhöz ragadt, legalább annyira mint a Winter Soldier.
A tempó elég lassú, sokaknak nagyon is. Akciójelenet nincs sok benne, a megvalósítás szerintem átlagos.
Érzed, hogy az MCU-ban játszódik, de nincs teleszórva utalásokkal.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fury van a középpontjában, megy a szokásos kiégett de vissza kell térnie mert szükség van rá vonal. Talán az nem spoiler hogy a skrullok vannak még benne, egySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szélsőséges csoport, akik beszivárogtak mindenhova és át akarják venni az uralmat blabla..géza írta: Secret Invasionrol tudsz bovebben irni? Gindolkozom, hogy elkezdjem, de a marvel sorozatoktol kiegtem mar, ujakat nem nagyok akarok nezni.
Összességében nyári limonádé, egynek jó egyelőre, de nem világmegváltó.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem a világ azzal járna a legjobban ha kaszálnák az egészet és pár év múlva jönne egy új nekifutás nulláról. Alapból úgy gondolom, hogy egy ilyen feldolgozásnál vagy a könyveket vagy a játékokat követik, a kettő egyben nem fog működni, de a fő probléma amit írsz, hogy semmit nem követnek, sok esetben új dolgokat találnak ki amire egy ekkora világban, ennyi karakter mellett és ennyi lehetőséggel, semmi szükség nincs. Cavill vitte a hátán a dolgot, nem csak a játékával (ami tudjuk h milyen) hanem inkább azzal, hogy ragaszkodott dolgokhoz, nélküle szerintem ez a project már rég széthullott volna.babaking írta:
Én a 4. évadtól nem Liam miatt félek, hanem ettől a katyvasztól amit forgatókönyvírásnak neveznek.
Secret Invasionrol tudsz bovebben irni? Gindolkozom, hogy elkezdjem, de a marvel sorozatoktol kiegtem mar, ujakat nem nagyok akarok nezni.ziro4vr írta: A sok buzulás után..
Tour de france sorozat
Feleslegesen túldrámázott, mint hobbi bringás simán lekötött volna a sablon netflixes drámázás nélkül is.
Black Mirror S6
Ez már rég nem az a sorozat..de 1.5 jó rész volt legalább
Secret Invasion
Sokan szidják, de fura mód nekem elmegy így nyári limonádénak.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én a könyveket is olvastam és a 3. játékkal játszottam, szóval a világgal legalább képben vagyok, meg nagyjából még emlékszem minek kellene majd történnie. Így talán még rosszabb Néha az effektek is borzalmasak - még a tájképek is greenscreen hatást keltenek.nzooli93 írta: Igen a Witcher nekem is olyan ,hogy nézem,nézem, de kb semmit nem tudok felidézni ,hogy mi történt , és miért. Könyveket nem ismerem, játékkal nem játszottam. A látvány,meg harcok jók. Nekem olyan lélektelen az összes karakter. Csak úgy vannak.
Az 5. rész fasza volt (legalábbis a sorozathoz képest), kár, hogy az előtte lévő 4 meg szinte hulladék.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kökörcsin mindenevő vonala engem pont nem zavar. Ha jól rémlik a loreban teljesen heteró, de nála talán még illik a karakterbe.
Én a 4. évadtól nem Liam miatt félek, hanem ettől a katyvasztól amit forgatókönyvírásnak neveznek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A sok buzulás után..
Tour de france sorozat
Feleslegesen túldrámázott, mint hobbi bringás simán lekötött volna a sablon netflixes drámázás nélkül is.
Black Mirror S6
Secret Invasion
Tour de france sorozat
Black Mirror S6
Secret Invasion
Nem illik.
Már a 2évad is nagyon nyögvenyelős volt, alig vártam vége legyen, úgyhogy ez a 3. Tuti kasza bele se kezdek, van még 3-4fix sorozat amire inkább rászánom a drága időt
- nzooli93
Igen a Witcher nekem is olyan ,hogy nézem,nézem, de kb semmit nem tudok felidézni ,hogy mi történt , és miért. Könyveket nem ismerem, játékkal nem játszottam. A látvány,meg harcok jók. Nekem olyan lélektelen az összes karakter. Csak úgy vannak.
- wZoLee7
The witcher...3 részt néztem meg, egy kérdésem van...ez mi a szar?
Egyik mellék karakter sincs rendesen bemutatva, vagy az, hogy ki mit miért csinál, mi a motivációja (itt-ott talán, meg lehet sejteni). Ez már művészet ahogy egy ilyen jó alapanyagból ennyire gyenge valamit sikerül kihozni Engem nem lepne meg ha Cavill utáni dolgokat a netflix gyorsan lezárná és minél hamarabb elfelejtenék hogy ez megtörtént. Remélem majd valamikor valahol valaki csinál egy jobb verziót, ennél nem lenne nehezebb
Egyik mellék karakter sincs rendesen bemutatva, vagy az, hogy ki mit miért csinál, mi a motivációja (itt-ott talán, meg lehet sejteni). Ez már művészet ahogy egy ilyen jó alapanyagból ennyire gyenge valamit sikerül kihozni Engem nem lepne meg ha Cavill utáni dolgokat a netflix gyorsan lezárná és minél hamarabb elfelejtenék hogy ez megtörtént. Remélem majd valamikor valahol valaki csinál egy jobb verziót, ennél nem lenne nehezebb
- Mester77
Megkövetem a dolgot. Közben felvilágosítást kaptam, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tiszta meleg lett, hanem mindenevő, egy kentaurt sem visszautasító élvhajhász
Olvastam a könyveket. Mindennel tisztában vagyok
Olvastam a könyveket. Mindennel tisztában vagyok
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Jaskier karakteréhez ez amúgy passzol, Radovid nagyobb wtf. Brace yourselves amúgy, Ciri, Triss és Philippa a könyvekben is biMester77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor írjanak bele egy köcsögöt,Ne egy már létező karaktert barmoljanak széthehetheoriginal írta:
Direkt nem akartam irni
- Mester77
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor írjanak bele egy köcsögöt,Ne egy már létező karaktert barmoljanak széthehetheoriginal írta:Direkt nem akartam irniMester77 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még nem kezdtem el, de most kökörcsinből kajak buzit csinaltak? Aki végig kúrja a kontinens nőit, most komolyan behomokozzák?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Direkt nem akartam irniMester77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még nem kezdtem el, de most kökörcsinből kajak buzit csinaltak? Aki végig kúrja a kontinens nőit, most komolyan behomokozzák?hehetheoriginal írta: Witcher s03e01-e05 mar nezzuk is
De amugy nem rossz, en eddig 3 reszt lattam.
De hogy ezen a kis dagadtpuffadt rovidkezu geralton mit esznek az emberek
thereisonly1ronaldo
- Mester77
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még nem kezdtem el, de most kökörcsinből kajak buzit csinaltak? Aki végig kúrja a kontinens nőit, most komolyan behomokozzák?hehetheoriginal írta: Witcher s03e01-e05 mar nezzuk is
- wZoLee7
én még nem mertem neki állni, lehet most kellene elengednem az egészet és egy csomó időt megspórolnék magamnak, egész nap várom h valaki leírja hogy jobb irányba ment mint a 2. évad vagy még rosszabbhehetheoriginal írta: Witcher s03e01-e05 mar nezzuk is
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
nekem csak es kizarolag hasznos hszeim vannak
(mint ez is pl most )
(mint ez is pl most )
thereisonly1ronaldo
Jó, de neki ez egy random régi komment, neked meg 10 éve volt az utolsó hasznos kommented, ne hasonlítsd magadhoz a helyzetethehetheoriginal írta:welcome to my universegéza írta: Emberunk 10 eve irt egy tokeletes ajanlo kommentet, leirta hogy mit es mit nem erdemes varni a sorozattol evadonkent, emlekezett ra ennyi ido tavlatabol, elokereste, bemasolta, meg be is idezett egy masik topikbol, konkretan ennel segitokeszebb nem lehet lenni, erre kap negy downvoteot.
sok a köcsög na
(Igen tudom, neked legalább volt, nekem egy sem ;))