Politika
Re: Politika
Jólvanezígy.
Es az ellenzek meg egy ilyet sem kepes kitermelni magabol.
Ez a video szerintem zsenialis, minden masodperce arany. Ez az a nagyformatumu politikus, akirol mindenki beszel. Ez kb egy kocsmai beszelgetes, vagy ilyen altalanos iskola also tagozat, ott a kemeny gyerek hatul korbeveve a seggnyaloival, akik lokik el aki kerdez, hogy "hoho haggyadma, nezzedma mekkora csicskagyerek vagy hoho". Kurvajo . Nekem mar csak az hianyzik, hogy orban bekerdezzen, hogy "mivan mit nezel, buzi vagy?" Ez a parlament es miniszteri szint. A Bakegerben ertelmesebb reteg volt hajnali 2kor.gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=yv5VTsrGSLY&t=2083s
döbrögi megint hozta a várhatót mellette meg a csicskái
szekunder szégyenérzetem lenne ha a 3 millió okos közé tartoznék
és a hadházy a sunyi amiért felderíti az eus pénzek lopását
https://www.youtube.com/watch?v=yv5VTsrGSLY&t=2083s
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
szijjarto voltam es reflexbol nem-re nyomtam, sorryRealista24 írta:Mehet.gutihaz14 írta:
akkor en sajnos a fallosz rossz vegen allok es nem is hiszem hogy valtozni fog
de egy szavazast megerne
majd -1 nem es +1 igen
a sok valasztasi lehetoseg egybol osszezavart
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mehet.gutihaz14 írta:akkor en sajnos a fallosz rossz vegen allok es nem is hiszem hogy valtozni fogRealista24 írta:
Tudom, hogy csak ironia, de szerintem ezen a forumon lassan ugyanannyian nem forintban kapjak a lovet, mint forintban.
de egy szavazast megerne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Két hete indult a forint gyengülése, a jelentés meg két napos.
Csökkenő pályán van az árfolyam, ez is dobott egyet rajta.
Csökkenő pályán van az árfolyam, ez is dobott egyet rajta.
Nincs nekem semmilyen problemam en csak nem azt mondtam, hogy nem egyutt hatnak. Azt mondtam, amit most latunk, az a kormany eredmenye, hiszen eleg egyertelmu egybeeses van a jelentes - a fingunk sincs miert hianyzik a penz - es a forint melyrepulese kozott. Mikozben a kamatemeleses sztori mar majdnem egy honapos.Halfkey írta:A gazdaság már csak ilyen, véletlen sem együtt hatnak dolgok, hanem mindig csak egyetlen oka van mindennek Nem értem a problémád, leírtam azt az okot is amit te egyetlennek tartasz, szerintem komplexebb ennél a világ. És ezt nem azért mondom mert bármilyen pozitív gondolatom lenne verzéreinkről.zsuninnyo írta:
Igen mondtak, hogy fognak ketszer ugy tunik. De ez a jelenlegi helyzet a kormany kemeny munkajanak koszonheto, nem a masok kamatemelesenek hirenek, ami mar regebbi kijelentes.
Azért komoly hogy kb másfél hete 336 volt a dollár ma meg már 356...
A gazdaság már csak ilyen, véletlen sem együtt hatnak dolgok, hanem mindig csak egyetlen oka van mindennek Nem értem a problémád, leírtam azt az okot is amit te egyetlennek tartasz, szerintem komplexebb ennél a világ. És ezt nem azért mondom mert bármilyen pozitív gondolatom lenne verzéreinkről.zsuninnyo írta:Igen mondtak, hogy fognak ketszer ugy tunik. De ez a jelenlegi helyzet a kormany kemeny munkajanak koszonheto, nem a masok kamatemelesenek hirenek, ami mar regebbi kijelentes.Halfkey írta: Igen, az EU jelentésből derül ki a megegyezés hiánya, ugyanarról beszélünk.
A FED és az EU kommunikációja is az, hogy várható még idén emelés, ami mindkettő meglepte a piacokat, azthitték elértük a csúcsot. Matolcsyék meg szeptemberre össze akarják zárni az irányadó kamatot meg az alapkamatot. A piac ezeket előre (is) árazza.
De mindkettő így normális, túl magas volt a magyar, emiatt túl erős volt a forint. A magyar gazdaság érdeke a forint folyamatos stabil gyengítése, ami tavaly volt hirtelen csökkenés azt meg kellett fogni de ne legyenek illúziók hogy ezt akarnánk hosszú távon.
akkor en sajnos a fallosz rossz vegen allok es nem is hiszem hogy valtozni fogRealista24 írta:Tudom, hogy csak ironia, de szerintem ezen a forumon lassan ugyanannyian nem forintban kapjak a lovet, mint forintban.gutihaz14 írta: szerencsere mi forintot hasznalunk minket nem erint a dollar es euroarfolyam valtozasa
de egy szavazast megerne
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Euroban kapja, külföldön költi el, ha mar Mo-n dragabb mar kb minden, mint nyugaton
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudom, hogy csak ironia, de szerintem ezen a forumon lassan ugyanannyian nem forintban kapjak a lovet, mint forintban.gutihaz14 írta: szerencsere mi forintot hasznalunk minket nem erint a dollar es euroarfolyam valtozasa
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerencsere mi forintot hasznalunk minket nem erint a dollar es euroarfolyam valtozasa
valamelyik univerzumban:
Igen mondtak, hogy fognak ketszer ugy tunik. De ez a jelenlegi helyzet a kormany kemeny munkajanak koszonheto, nem a masok kamatemelesenek hirenek, ami mar regebbi kijelentes.Halfkey írta: Igen, az EU jelentésből derül ki a megegyezés hiánya, ugyanarról beszélünk.
A FED és az EU kommunikációja is az, hogy várható még idén emelés, ami mindkettő meglepte a piacokat, azthitték elértük a csúcsot. Matolcsyék meg szeptemberre össze akarják zárni az irányadó kamatot meg az alapkamatot. A piac ezeket előre (is) árazza.
De mindkettő így normális, túl magas volt a magyar, emiatt túl erős volt a forint. A magyar gazdaság érdeke a forint folyamatos stabil gyengítése, ami tavaly volt hirtelen csökkenés azt meg kellett fogni de ne legyenek illúziók hogy ezt akarnánk hosszú távon.
Igen, az EU jelentésből derül ki a megegyezés hiánya, ugyanarról beszélünk.
Meg inkabb az EU jelentes, ami gyaszos es a hiany, amirol elmondjak, hogy hat fingunk sincs rola mi tortenik, ezek vannak ra hatassal. Hol van meg az igazi kamatcsokkentes?Halfkey írta:Kamatcsökkentési folyamatban vagyunk miközben EU és FED emelésiben (volt honnan nyilván), és nincs EUs megegyezés.Realista24 írta: Forint mitol lodult meg ennyire?
A gazdasági szereplőknek fájt is amúgy a 370, 385-400 között üzleti terveztek a cégek.
Mikor emelt a FED kamatot?
Kamatcsökkentési folyamatban vagyunk miközben EU és FED emelésiben (volt honnan nyilván), és nincs EUs megegyezés.Realista24 írta: Forint mitol lodult meg ennyire?
A gazdasági szereplőknek fájt is amúgy a 370, 385-400 között üzleti terveztek a cégek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem tudja lereagálni a piac, hogy a pedagógusok mostmár 800ezer forintot keresnek.Realista24 írta: Forint mitol lodult meg ennyire?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno