En 2006-os idoszakrol irtam itt, akkori sajat tapasztalatom ez volt. Jelenleg biztos vannak olyan cegek -sot biztos akkor is volt- akik tudnak gyartani nyugatra.hehetheoriginal írta:ezzel nem ertek egyet, konkret pelda, gyonyoru fa ebedloasztalokat gyart egy srac soprontol nem messze, ausztriabol veszik mint a cukrot, mert harmadannyiba kerul, mint pl egy naturzeit faasztal. design kb ugyanaz, csak nem milliot fizetsz egy asztalert.sander írta:
szoval aki minosegi, akar egyedi motyot gyart, annak igenis nyitva all az ajto.
a minoseget mai napig jobban megfizetik es tobbre tartjak, mint a mennyiseget.
masik pelda: handras videojabol volt egy mosonmagyarovari belteri ajtogyarto ceg, direkt kertem toluk ajanlatot, masfelszer dragabbak, mint az osztrak arak....
Tehat szerint az gazdag ember aki egy szobabutort vesz maganak ? Vagy 2 darab ejjeliszekrenyt ? Egy panelba beepitett szekrenyt szeretne csinaltatni maganak ? Vagy esetleg egy ciposszekrenyt ? Ha el hiszed ha nem, nagyon sok atlagos csalad is manapsag ki tud fizetni egy normalis kutyahazat 100 ezer forintert. Enis meglepodtem amikor hirtelen annyian hivtak hogy lattak a kutyahazat egy ismerosuknel es hogy kell nekik is. Es amikor elvittuk a kutyahazat hazhoz akkor szo nelkul fizettek. Es viszonylag sokat beszelgettem veluk, es javareszt atlag magyarokrol van szo. Atlagos munkahelyekkel.swormer írta:Ez esetben csak gratulálni tudok, hogy az olyan szűk rétegű gazdag emberekből akarod levezetni átlagmagyar helyzetét, akik százezrekért vesznek házat, ki tudja milyen drága, külföldről vett kutyáknak.sander írta:
Barcsak a szomszedok vasarolnanak, kevesebbet kellene pakolni amugy meg konyhabutorokat meg szobabutorokat keszitunk
De hogy abszurdabbat is emlitsek kulon megrendelesre csinaltunk fabol kutyahazakat 100-200 ezer kozotti osszegekert is es szo nelkul elvittek. Sot volt olyan is akinek dragabb kellett mert valami kulonleges kutyaja volt es kepes volt kiautozni erte lettorszagva vagy litvaniaba mar pontosan nem emlekszem.
De azert orulok neki hogy sikerult kiragadnod egy reszt a leirtakbol.