Mondjuk én abban nem nagyon reménykednék helyetekben ,hogy majd az atletico ellen aranylabdás formában tolja egy 2 hónapos sérülésből visszatérve...kell neki majd jó pár meccs ,hogy belerázódjon. Viszont ebből a sérülésből sokat profitálhat a VB-n, azért nagyon nem mind1 ,hogy ő pihenhetett 2 hónapot míg a többiek kifacsarva érkeznek majd brazíliába, szóval most a VB-n top formát várok Messitől, és Cétől is (mert ő nem ismeri a fáradtságot ).GT37 írta:Na menjél a tudod hovamorientes írta:Elche ellen biztos ott lesz.Ha a bayern ellen játszanának,az már nem biztos hogy akkor is meggyógyulna
Igazából felőlem kihagyhatja nyugodtan az Elche elleni meccset még, a lényeg, hogy tényleg teljesen 100%-osan térjen csak vissza. Nehogy az legyen, hogy hamarosan megint rásérült...
Mondjuk azt nem ártana, ha január 12-re felépülne, akkor játszunk az Atléticóval, ott nagyon nagy szükség lesz rá.
ui.: EB fórumát ajánlom mindenkinek aki szeret röhögni, a futballhoz való teljes mértékű analfabétizmus mintája az a fórum... Messinek felírják a közvetlen gólpasszait, szerintük tavasszal jobb volt cé-nél, amikor a real ellen és a bayern ellen is égett mint a szar, CR csak kis csapatoknak lőtt gólt... elképesztő ,hogy lehetnek ennyire elvakultak, én elismerem Messit ,óriási játékos, de 2012 eleje óta , Cé egyszerűen jobb egyénileg, minden nagy rangadón többet nyújt mint messi aki rendre besül a fontos meccseken, kis csapatokat meg egyformán tömik meg...az meg ,hogy a csapatcímek...az egyáltalán nem Cé-n múlik,hogy nem nyerünk meg mindent minden évben.Örülök ,hogy nálunk nem ilyen fogalmatlanok fórumoznak mint oda át, habár az átlagéletkor sokat nyom ami szerintem ott kb 14 lehet.