Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
nem ezt mondtam, hogy 10x annyi evente, mint Mo-n?
mar megint mi van veletek
en azt talaltam furanak, hogy vollkaskoval is csak 130 körül lenne, de akkor valos
mar megint mi van veletek
en azt talaltam furanak, hogy vollkaskoval is csak 130 körül lenne, de akkor valos
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
En ezt itt vettem mar kint.hehetheoriginal írta:
Es honositottad a verdat meg atvitted a bonusmalus szintet a magyar biztositotol, vagy nullarol kezdted a bulit?
Siman a 3-as szinten vagyok. Ennyi ra a biztositas.
De ha ezt kiszamolod,kb 10-12x fizetek itt tobbet mint amit otthon egy evbe kene.
Logika hehe,logika.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Havinta fizet annyit Hehito 1200 euro evente neki a biztositas.hehetheoriginal írta:Es honositottad a verdat meg atvitted a bonusmalus szintet a magyar biztositotol, vagy nullarol kezdted a bulit?miro. írta:
Ausztriaba 2019 hyundai tucson
En fizetek nemetben 320 at a matizomra , 150 et a nissanomra de az szezon rendszamos marciustol oktoberig.
- hehetheoriginal
Es honositottad a verdat meg atvitted a bonusmalus szintet a magyar biztositotol, vagy nullarol kezdted a bulit?miro. írta:Ausztriaba 2019 hyundai tucsonhehetheoriginal írta:
Hol elsz milyen autod van?
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
wow le vagyok akkor maradva egy brutalis fizetesemelesnyivel, mert rohadtul nem volt jo buli ezelott rendornek lenni anyagi szempontbol.Halfkey írta: Van rendőr őrmester és (multi) bolti eladó pár rokonom. Ennyit a rendőr megkeres egyedül, és mellette annyi a szabadnapja hogy maszek kerti munkákkal szezonban még a kétszeresét is hazaviszi.
de a peldamban szabadon behelyettesithetoek a foglalkozasok, ha van meg egyaltalan barki aki 300k alatt keres a tanarokon kivul.
- miro.
Ausztriaba 2019 hyundai tucsonhehetheoriginal írta:Hol elsz milyen autod van?miro. írta:
Van benne aha,vagyis nem a teljes,hanem a felcasco,reszleges,nem tudom hogy hivjak otthon.
A teljes 25 euroval lett volna tobb.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
Hol elsz milyen autod van?miro. írta:Van benne aha,vagyis nem a teljes,hanem a felcasco,reszleges,nem tudom hogy hivjak otthon.Dupla D írta:
Ebben benne van a Casco is? Ha igen, akkor az nem sokkal több, mint itthon.
thereisonly1ronaldo
- miro.
Van benne aha,vagyis nem a teljes,hanem a felcasco,reszleges,nem tudom hogy hivjak otthon.Dupla D írta:Ebben benne van a Casco is? Ha igen, akkor az nem sokkal több, mint itthon.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vedd ki Halfkey 170 ezres lakasat, radobsz mondjuk 15 ezret meg bekoltozeskor egy ingyen Real mezt, a 400-hoz kepest a kulonbozetbol 1 ev alatt van 2 es fel millad.Marky írta:Ha lenne onero mar reg nem berelnenk A 6 havi tartalekhoz pedig nem szeretnek nyulni.Nika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?
Nyilvan egyszer ossze fog gyulni es en is pasztazom a piacot. Tisztaban vagyok azzal is, hogy a mostani kamatok mellett nem tobzodnak a vevok, szoval alkudni is lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez ideig-óráig teljesen rendben van, a gond már megint az hogy állandó kiegészítő munkát kell vállalnod ahhoz hogy jól keres. Amíg fiatal vagy bírod, aztán jön a reccsenés. Pénz lehet lesz, a gyerekeid legszebb éveit meg majd visszanézed albumból, viberen etc.Halfkey írta: Van rendőr őrmester és (multi) bolti eladó pár rokonom. Ennyit a rendőr megkeres egyedül, és mellette annyi a szabadnapja hogy maszek kerti munkákkal szezonban még a kétszeresét is hazaviszi.
Tanároknak is elugatták már millió éve hogy a délutáni / koraesti maszek jól fizet, nincs itt semmi probléma.
Én most fejeztem be a sulit ( épületvillamosság , megint hígult a szakma ) , nem keresek rosszul , de amilyen árak vannak billegek hogy kellene maszekolnom , de hálisten otthon is látni akarják a képemet még, így valószínűleg ez a projekt tolódik.
Tényleg nem tudom hogy egy bolti alkalmazott hogy matekozza ki két fizetés között az életét.
Van rendőr őrmester és (multi) bolti eladó pár rokonom. Ennyit a rendőr megkeres egyedül, és mellette annyi a szabadnapja hogy maszek kerti munkákkal szezonban még a kétszeresét is hazaviszi.
Nekem mákom volt, ár alatt 20 millióval jutottam egy házhoz. Így bele mertem vágni 1,5-2 évig "radaroztam". Az ingatlanos szomszédom, jóba vagyunk, ő adta a fülest a hirdetés kirakása előtt. Mire megnéztem 120 érdeklődő volt.Marky írta:Ha lenne onero mar reg nem berelnenk A 6 havi tartalekhoz pedig nem szeretnek nyulni.Nika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?
Nyilvan egyszer ossze fog gyulni es en is pasztazom a piacot. Tisztaban vagyok azzal is, hogy a mostani kamatok mellett nem tobzodnak a vevok, szoval alkudni is lehet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
felmerul bennem a kerdes, hogy akkor aki nem a felso "decilisben" van, hanem pl tokatlag trafikban dolgozo leany egy rendor ormester legennyel akar havi netto 400 ezres osszjovedelembol valamit kezdeni magaval lakhatas ugyileg annak mik az opcioi ?
varunk az oroksegre vagy elkotelezodunk ket-harom gyerekre es meg 30+ evesen is a szuloi hazban kell sporolgatni ?
kinn sem fenekig tejfel az elet, sot, de azert tenyleg elkeserito a helyzet otthon.
varunk az oroksegre vagy elkotelezodunk ket-harom gyerekre es meg 30+ evesen is a szuloi hazban kell sporolgatni ?
kinn sem fenekig tejfel az elet, sot, de azert tenyleg elkeserito a helyzet otthon.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha lenne onero mar reg nem berelnenk A 6 havi tartalekhoz pedig nem szeretnek nyulni.Nika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?
Ja, hát vágom én a dolgotHalfkey írta: Az eddig spóroltam és a van 40 millám azért nem feltétlen szinonímák
Ráadásul ugye te is tudod, hogy annak a 40 millának van jelentős alternatív költsége, tehát oké hogy kiváltod a 400k albit 400k hitellel, de ha közben buksz havi 400k kamatot akkor adtál a szarnak egy pofont.
Én is épp egy csodálatos felújítás kellős közepén szopok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha lenne 40 milla onereje, akkor nem lenne 400k-s alberleteNika91127 írta:De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?Realista24 írta:
Nem.
Azt irjak itt, hogy ennyi fizetesre siman hitelez a bank 40-50 mittudomenhany milliot.
De hiaba jo a hitelkepessege, ha az ingatlanvasarlashoz szukseges onerot nem tudta meg felretenni.
Anelkul nem tudja elinditani a hitelfelvetelt.
Ha most pedig egy 80 millios kecoban lakik a berleti dijbol nezve, akkor 15-20m onresz kell legalabb gondolom, hogy aztan 60 milliot felvehessen.
Vagy 40, hogy "csak" a felet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az eddig spóroltam és a van 40 millám azért nem feltétlen szinonímák
Ráadásul ugye te is tudod, hogy annak a 40 millának van jelentős alternatív költsége, tehát oké hogy kiváltod a 400k albit 400k hitellel, de ha közben buksz havi 400k kamatot akkor adtál a szarnak egy pofont.
De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?Realista24 írta:Nem.Halfkey írta: Ezt most nem értem Realista, a vásárolandó ingatlan lesz a fedezet. Vagy te arra gondoltál hogy felvesz egy szabad felhasználásút önerőnek meg plusz egy lakáshitelt mellé? Hát, azt inkább ne.
Azt irjak itt, hogy ennyi fizetesre siman hitelez a bank 40-50 mittudomenhany milliot.
De hiaba jo a hitelkepessege, ha az ingatlanvasarlashoz szukseges onerot nem tudta meg felretenni.
Anelkul nem tudja elinditani a hitelfelvetelt.
Ha most pedig egy 80 millios kecoban lakik a berleti dijbol nezve, akkor 15-20m onresz kell legalabb gondolom, hogy aztan 60 milliot felvehessen.
Vagy 40, hogy "csak" a felet.
Ok értelek már, akkor ugyanazt mondjuk
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nekem $216 havonta a 2021-es Rav4 biztositasa es az uj autokat olcsobb biztositani itt, mint mondjuk egy 2005-os modelt.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.