Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
, eleve a setting (értsd reális környezetben abszolút irreális történések, ami úgy van eladva, mintha ez megtörténhetne a valóságban is)
Vegre valami jo felvetes. Melyik az sorozat van az all time legjobbak kozott, amire nem igaz, amit irtal?
A sorozatok es filmek altalaban ugy vannak megcsinalva es eladva, mintha megtortenhetne a valosagban.
nekem az volt fura már kezdettől - ilyen szar érzés volt bennem, de nem nagyon tudtam megfogalmazni -, hogy ezek amerika kellős közepén banditásdit játszanak ilyen koszfészekben napjainkban, amikor a legnagyobb rendőrállam ott van no limit forrásokkal, és nem lép rájuk a yard 5 perc alatt úgy, hogy kő kövön nem marad. nyilván akkor nem lenne belőle sorozat
más sorozatok, amik all time bestek vagy nem próbálnak realitást, vagy ha megpróbálják, akkor azt le is teszik az asztalra.
nekem ez a soa - bár nem néztem végig -, ilyen vanmáshasonlóminőség és stílus, skatulya, lehet pörgetni, kikapcsol, olyan kb, mint anno a szupercsapat, tj hooker, macgyver vagy a knight rider volt, csak nyilvan mai szintre emelve és bonyolitva szálakat és a megoldásokat, de a célközönség ugyanaz.
ui.: az kell még geci, hogy ezek ketten, a remy meg az erik egymásra találjanak