Egyébként a The Wire van az egyik legközelebb a valósághoz, egy korábban bűnügyi újságíróként dolgozó csávó írta, és úgy emlékszem, hogy ex-rendőrkapitányok is hozzáadtak a sztorihoz. A Narcos mondjuk adott volt Pablo Escobar miatt.Realista24 írta: Es ezeket nezve, mondjuk Narcos, Sopranos vagy Wire pl., nem erezted ugy, hogy a valosagnak probaljak eladni?
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Es ezeket nezve, mondjuk Narcos, Sopranos vagy Wire pl., nem erezted ugy, hogy a valosagnak probaljak eladni?hehetheoriginal írta: nyilvan mindenkinek más, nálam kb (nem sorrendben):
mr robot
better call saul es breaking bad
black books, it crowd
the wire
sopranos
gomorra
californication
oz
band of brothers
chernobyl
true detective, mindhunter
narcos (mind)
talán még the boys, the shield
Vagy ugy erted, hogy ezek a legmagasabb szinten adjak at, a SoA meg nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvan mindenkinek más, nálam kb (nem sorrendben):
mr robot
black books, it crowd
the wire
sopranos
gomorra
californication
oz
band of brothers
chernobyl
narcos (mind)
mr robot
black books, it crowd
the wire
sopranos
gomorra
californication
oz
band of brothers
chernobyl
narcos (mind)
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Pont ezert, mert egy koszfeszek a semmi kozepen, egy 10-20 ezres varos szinte nulla iparral. Lenyegeben egy szemely cegei tartjak fent az egesz varos gazdasagat. Mas kulso bevetel csak a bandak fegyverbol es drogbol szerzett penze. A helyi yard alulfinanszirozott, kevesen vannak, amig a bandak egymast olik es nem az artatlanokat, addig egy kis kenopenzert cserebe felre tudnak nezni. (az, hogy a rendorfonok szerelmes az egyik bandavezer felesegebe, az mar csak extra)hehetheoriginal írta:nekem az volt fura már kezdettől - ilyen szar érzés volt bennem, de nem nagyon tudtam megfogalmazni -, hogy ezek amerika kellős közepén banditásdit játszanak ilyen koszfészekben napjainkban, amikor a legnagyobb rendőrállam ott van no limit forrásokkal, és nem lép rájuk a yard 5 perc alatt úgy, hogy kő kövön nem marad. nyilván akkor nem lenne belőle sorozatRealista24 írta:
Vegre valami jo felvetes. Melyik az sorozat van az all time legjobbak kozott, amire nem igaz, amit irtal?
A sorozatok es filmek altalaban ugy vannak megcsinalva es eladva, mintha megtortenhetne a valosagban.
Six Feet Under szerintem ilyen. Talan a halottakkal valo kepzelgesek tul elesek es kicsit szurrealisak, de nem vagyok benne biztos, sosem vesztettem el nagyon kozeli hozzatartozomat, szoval lehetseges, hogy az ember hasonloan dolgozza fel neha, mint a sorozatban.Realista24 írta:Vegre valami jo felvetes. Melyik az sorozat van az all time legjobbak kozott, amire nem igaz, amit irtal?hehetheoriginal írta: , eleve a setting (értsd reális környezetben abszolút irreális történések, ami úgy van eladva, mintha ez megtörténhetne a valóságban is)
A sorozatok es filmek altalaban ugy vannak megcsinalva es eladva, mintha megtortenhetne a valosagban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2023. július 24., hétfő 8:56-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze, mindketten tesztek érte, én értem, de az off topikon nem erről kellene szóljon egy téma sem. Mondjuk mindent elmond a maiak minőségéről, hogy egy 10 éves cucc kerül elő alapvetően, ami nem is a csúcs, "csak" egy jól eltalált feelgood / komfort (vagy nevezzük bárhogy, leszarom) sorozat.hehetheoriginal írta: amugy Máténak egy üzi, ha én túléltem, hogy volt idő, hogy bármit - BÁRMIT - írtam, a fórumon kb mindenki menstruált vagy nemtudommibaja volt, és folyamat kaptam a szart
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szoval, melyik sorozatok azok draga baratom? Cimeket akarok, cimeket.hehetheoriginal írta:nekem az volt fura már kezdettől - ilyen szar érzés volt bennem, de nem nagyon tudtam megfogalmazni -, hogy ezek amerika kellős közepén banditásdit játszanak ilyen koszfészekben napjainkban, amikor a legnagyobb rendőrállam ott van no limit forrásokkal, és nem lép rájuk a yard 5 perc alatt úgy, hogy kő kövön nem marad. nyilván akkor nem lenne belőle sorozatRealista24 írta:
Vegre valami jo felvetes. Melyik az sorozat van az all time legjobbak kozott, amire nem igaz, amit irtal?
más sorozatok, amik all time bestek vagy nem próbálnak realitást, vagy ha megpróbálják, akkor azt le is teszik az asztalra.
nekem ez a soa - bár nem néztem végig -, ilyen vanmáshasonlóminőség és stílus, skatulya, lehet pörgetni, kikapcsol, olyan kb, mint anno a szupercsapat, tj hooker, macgyver vagy a knight rider volt, csak nyilvan mai szintre emelve és bonyolitva szálakat és a megoldásokat, de a célközönség ugyanaz.
ui.: az kell még geci, hogy ezek ketten, a remy meg az erik egymásra találjanak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:nekem az volt fura már kezdettől - ilyen szar érzés volt bennem, de nem nagyon tudtam megfogalmazni -, hogy ezek amerika kellős közepén banditásdit játszanak ilyen koszfészekben napjainkban, amikor a legnagyobb rendőrállam ott van no limit forrásokkal, és nem lép rájuk a yard 5 perc alatt úgy, hogy kő kövön nem marad. nyilván akkor nem lenne belőle sorozatRealista24 írta:
más sorozatok, amik all time bestek vagy nem próbálnak realitást, vagy ha megpróbálják, akkor azt le is teszik az asztalra.
nekem ez a soa - bár nem néztem végig -, ilyen vanmáshasonlóminőség és stílus, skatulya, lehet pörgetni, kikapcsol, olyan kb, mint anno a szupercsapat, tj hooker, macgyver vagy a knight rider volt, csak nyilvan mai szintre emelve és bonyolitva szálakat és a megoldásokat, de a célközönség ugyanaz.
Kozos a celjuk, el akarjak pusztitani R24 et mentalisan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez teljes mértékben igaz. Ilyen volt még a Szökés és az Odaát is, amiket néztem. De pont ezért is írtam azt, amit írtam.hehetheoriginal írta:
Nincs izzadságszag, nem erőlködik és szarja össze magát, se az egész sorozat, se a történet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
nekem az volt fura már kezdettől - ilyen szar érzés volt bennem, de nem nagyon tudtam megfogalmazni -, hogy ezek amerika kellős közepén banditásdit játszanak ilyen koszfészekben napjainkban, amikor a legnagyobb rendőrállam ott van no limit forrásokkal, és nem lép rájuk a yard 5 perc alatt úgy, hogy kő kövön nem marad. nyilván akkor nem lenne belőle sorozatRealista24 írta:Vegre valami jo felvetes. Melyik az sorozat van az all time legjobbak kozott, amire nem igaz, amit irtal?hehetheoriginal írta: , eleve a setting (értsd reális környezetben abszolút irreális történések, ami úgy van eladva, mintha ez megtörténhetne a valóságban is)
thereisonly1ronaldo
Jó, de Te akkor a pszichiáter, elvonó, detox háromszögben voltál, aminek a közepén a kétes határmenti kamionos parkolók voltak. Tele képzelgésekkek, lázálmokkalhehetheoriginal írta: amugy Máténak egy üzi, ha én túléltem, hogy volt idő, hogy bármit - BÁRMIT - írtam, a fórumon kb mindenki menstruált vagy nemtudommibaja volt, és folyamat kaptam a szart, akkor Remy kolléga se fog belehalni, pláne, hogy 1. nem tud magyarul, 2. nem tud fogalmazni, 3. pökhendi, mindentjobbantudokértekénafilmekhezsorozatokhoz stílusa van, szóval nem kell csodálkoznia
Remy: én veled vagyok itt is és az F1 topikban is
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vegre valami jo felvetes. Melyik az sorozat van az all time legjobbak kozott, amire nem igaz, amit irtal?hehetheoriginal írta: , eleve a setting (értsd reális környezetben abszolút irreális történések, ami úgy van eladva, mintha ez megtörténhetne a valóságban is)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
amugy Máténak egy üzi, ha én túléltem, hogy volt idő, hogy bármit - BÁRMIT - írtam, a fórumon kb mindenki menstruált vagy nemtudommibaja volt, és folyamat kaptam a szart, akkor Remy kolléga se fog belehalni, pláne, hogy 1. nem tud magyarul, 2. nem tud fogalmazni, 3. pökhendi, mindentjobbantudokértekénafilmekhezsorozatokhoz stílusa van, szóval nem kell csodálkoznia
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meglepo, hogy megint felreertesz, mert en egy budos szoval nem reagaltam a komfortsorozat kifejezesedre hanem a kommentedre es a stilusra.
Szerencsere itt vagy te nekemR24-re ne figyelj, olyan ez, mintha benzemát szidnád, lemegy nála a redőny, nem tud objektíven kommunikálni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
kifejezted magad, ahogy tudtad.Kifejeztem én magam rendesen.
a komfort sorozat 100 emberből csak nálad jelent mást, mint ami.
R24-re ne figyelj, olyan ez, mintha benzemát szidnád, lemegy nála a redőny, nem tud objektíven kommunikálni
összességében egy jó sorozat, de azért alltime nincs ott a legjobbak közt, főleg a gagyi történet, eleve a setting (értsd reális környezetben abszolút irreális történések, ami úgy van eladva, mintha ez megtörténhetne a valóságban is), plusz a sok b-kategóriás tipik sorozatszínész miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. július 24., hétfő 8:12-kor.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Legszebb, hogy dicsérem a cuccot, és így pörög a semmin a topic, mi lett volna, ha leszólom?
Kifejeztem én magam rendesen. Csak meg se próbáljátok megérteni a leírtakat, egyből ugrotok, ha 1 szó vagy kifejezés nem tetszik.
Kifejeztem én magam rendesen. Csak meg se próbáljátok megérteni a leírtakat, egyből ugrotok, ha 1 szó vagy kifejezés nem tetszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehat megint nem tudod normalisan kifejezni magad, aztan jossz flegmazni. Semmi meglepo.Remy írta: Semmi limonádé nincs benne. Totál félreértettétek, amit írtam/jelent nekem az a kifejezés. Aztán persze jött a röhögés, lenézés és társaik. Semmi meglepő.
Pluszban jon melle maga a szokasos stilusod..."Maradok "
Biztos halasak a keszitok, hogy "maradsz" es nem nyomsz be helyette egy Halalos iramban reszt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Semmi limonádé nincs benne. Totál félreértettétek, amit írtam/jelent nekem az a kifejezés. Aztán persze jött a röhögés, lenézés és társaik. Semmi meglepő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs ezzel gond, irjon amit akar, de ha ir valamit, ne lepodjon meg ha valaki reagal ra.nmate írta: Amúgy jó nagy gecik vagytok, már bocsánat, szerencsétlen gyereket ott ütitek ahol csak van szabad támadási felület Biztosít sok ilyet, az tény, de hadd szóljon már arról egy topik amire való, még ha nem is tetszik amit ír.
Remy, rohoghetsz, de szamtalan alkalommal bizonyitottad azt, amit irtam.
De kicsit kifejtem.
Az egyik kedvenc sorozatromrol van szo, az elso kommented alapjan, mintha egy limonade lenne, es ha jobban belemegyek, akkor jon egy Remy fele elemzes, amit nem szeretnek olvasni rola, mert aztan altalaban probalod tulmagyarazni a dolgokat, es ez fajna az erzekeny lelkemnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy jó nagy gecik vagytok, már bocsánat, szerencsétlen gyereket ott ütitek ahol csak van szabad támadási felület Biztosít sok ilyet, az tény, de hadd szóljon már arról egy topik amire való, még ha nem is tetszik amit ír.