Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Volt már angol, aki ilyen könnyen és gyorsan adaptálódott?
Élmény nézni Jude játékát, a gólja meg pazar volt.
Élmény nézni Jude játékát, a gólja meg pazar volt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tchurol csupa jót olvasok a meccs után.
De mit sem ér Madridom ítélet nélkül.
Szóval jöhet aki látta.
De mit sem ér Madridom ítélet nélkül.
Szóval jöhet aki látta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Most hosszabbitott szerzodest.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
'Csatárba kezdte anno, aztán a milanban egyre többször került ki balra -gyors gyerek tényleg, megél ott is-, de jobbra ritkán/inkább sose szokott átkeveredni, egyszer már írtam, hogy ha semmi nagy név nem elérhető, végső esetben meg lehetne próbálni. Szélre már biztos nem jön ember, szvsz középen lyukas a támadó részleg, de ott nagyon.Pad'em írta: Elég ha a kpról odafigyel és besegít Carvajalnak. Miután elsőre 2 mp alatt labdával 5 métert vert Danira Leao onnantól ki is zárt rá Fede, úgy már persze annyira nem ment a portugálnak. Amúgy kár, hogy Leao is balszélső, brutál milyen gyors azzal a termettel, őt nem lehet csak úgy arrébb rakni, fasza lenne a jobbunkra
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez egyértelműPad'em írta: Ugyanazok a problémák persze mint eddig, ilyen diamonddal meg pláne szembetűnő volt az első félidőben: Mendy, LV. Siralmas mindkettő de főleg a betonunk. Konkrétan annyi a támadás ha hozzákerül, hátul meg folyamat veszély ha beleér úgy pattintja az ellenfélhez a labdát mintha muszáj lenne. Eladnám, pedig szerettem. LV szintén, birom de nagyon kiscsapat szint még csereként is.
jövő nyáron kell valaki Mendy és LV helyére
bár 1 olcsó jobbhátvéd most is elférne
- Pad'em
Elég ha a kpról odafigyel és besegít Carvajalnak. Miután elsőre 2 mp alatt labdával 5 métert vert Danira Leao onnantól ki is zárt rá Fede, úgy már persze annyira nem ment a portugálnak. Amúgy kár, hogy Leao is balszélső, brutál milyen gyors azzal a termettel, őt nem lehet csak úgy arrébb rakni, fasza lenne a jobbunkraraul 4 ever írta:Szóval azt mondod, hátra kell rakni Fede-t jh-be, mert amúgy is tele a kp és ő az egyetlen, akit egyszerre: nem fut le öreganyám és nem cselez ki egy tehetségesebb hatodikos?Pad'em írta: *A Leao - Carvajal futóverseny bazmeg nagyon kínos volt Csóri Dani, mint Bolt vmi sánta ellen.
Modric gólpassza Vininek, fapfap. Strandról beesve 38 evesen. Fede második gólja is adta.*
Én csak a yt összefoglalót néztem meg, de arra a Modric gólpasszra felszisszentem.. Az nagy passz volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szóval azt mondod, hátra kell rakni Fede-t jh-be, mert amúgy is tele a kp és ő az egyetlen, akit egyszerre: nem fut le öreganyám és nem cselez ki egy tehetségesebb hatodikos?Pad'em írta: *A Leao - Carvajal futóverseny bazmeg nagyon kínos volt Csóri Dani, mint Bolt vmi sánta ellen.
Modric gólpassza Vininek, fapfap. Strandról beesve 38 evesen. Fede második gólja is adta.*
Én csak a yt összefoglalót néztem meg, de arra a Modric gólpasszra felszisszentem.. Az nagy passz volt.
- Pad'em
Azért mázli, hogy erre nem keltem fel 4kor pedig gondolkodtam rajta Most megnéztem, hát elsőnek elment.
Ugyanazok a problémák persze mint eddig, ilyen diamonddal meg pláne szembetűnő volt az első félidőben: Mendy, LV. Siralmas mindkettő de főleg a betonunk. Konkrétan annyi a támadás ha hozzákerül, hátul meg folyamat veszély ha beleér úgy pattintja az ellenfélhez a labdát mintha muszáj lenne. Eladnám, pedig szerettem. LV szintén, birom de nagyon kiscsapat szint még csereként is.
Bellinghamtől semmi említésre méltó, viszont latszik rajta, hogy nagy tehetség. Ez a 10-es karmester szerep szerintem nem az övé. Egy momentumára emlékszem a sarkas Brahim kényszerítő, az komoly volt.
Hehe írta ugyanerre gondoltam Vini kapcsán, ez az én vagyok a világ közepe, mindenki a csicskám testbeszéd, borzasztó. Majd szétesik magától, aztán mikor odateszi a bugit akkor azért beszarsz. Krvára kivancsi leszek mi lesz ha Mbappé is ott lesz a pályán vele.
Amivel meg nem értek egyet az Nico Paz. Nekem tetszett ahogy mozog, simán lehetett volna felnőtt kerettag ha nem jött volna Arda. Így nem tudom mi lesz vele. Castillába pazarlás.
Brahimtól, Joselutól semmit nem láttam ami szót érdemelne, majd legközelebb, talán.
Fran volt egyértelműen a legjobb új, zongorázni lehet a különbséget közte és Mendy közt. Elsőszámú kell legyen, gyors kis izomgombóc, ő szerintem nagyon fasza lesz.
A Leao - Carvajal futóverseny bazmeg nagyon kínos volt Csóri Dani, mint Bolt vmi sánta ellen.
Modric gólpassza Vininek, fapfap. Strandról beesve 38 evesen. Fede második gólja is adta.
MU valszeg elkalapál bennünket, Arsenalnak is adtak, ráadásul jóval elöttünk járnak a felkészülésben, de komoly lesz Case ellenfélként.
Ugyanazok a problémák persze mint eddig, ilyen diamonddal meg pláne szembetűnő volt az első félidőben: Mendy, LV. Siralmas mindkettő de főleg a betonunk. Konkrétan annyi a támadás ha hozzákerül, hátul meg folyamat veszély ha beleér úgy pattintja az ellenfélhez a labdát mintha muszáj lenne. Eladnám, pedig szerettem. LV szintén, birom de nagyon kiscsapat szint még csereként is.
Bellinghamtől semmi említésre méltó, viszont latszik rajta, hogy nagy tehetség. Ez a 10-es karmester szerep szerintem nem az övé. Egy momentumára emlékszem a sarkas Brahim kényszerítő, az komoly volt.
Hehe írta ugyanerre gondoltam Vini kapcsán, ez az én vagyok a világ közepe, mindenki a csicskám testbeszéd, borzasztó. Majd szétesik magától, aztán mikor odateszi a bugit akkor azért beszarsz. Krvára kivancsi leszek mi lesz ha Mbappé is ott lesz a pályán vele.
Amivel meg nem értek egyet az Nico Paz. Nekem tetszett ahogy mozog, simán lehetett volna felnőtt kerettag ha nem jött volna Arda. Így nem tudom mi lesz vele. Castillába pazarlás.
Brahimtól, Joselutól semmit nem láttam ami szót érdemelne, majd legközelebb, talán.
Fran volt egyértelműen a legjobb új, zongorázni lehet a különbséget közte és Mendy közt. Elsőszámú kell legyen, gyors kis izomgombóc, ő szerintem nagyon fasza lesz.
A Leao - Carvajal futóverseny bazmeg nagyon kínos volt Csóri Dani, mint Bolt vmi sánta ellen.
Modric gólpassza Vininek, fapfap. Strandról beesve 38 evesen. Fede második gólja is adta.
MU valszeg elkalapál bennünket, Arsenalnak is adtak, ráadásul jóval elöttünk járnak a felkészülésben, de komoly lesz Case ellenfélként.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
köszkösz, mivel nem erősségünk a jó rajt, a 3 idegenbeli meccsnek nem örülünk vincent.pejtsikb írta:Bernabeu felujitasa miatt.
de nagyon unom már az ubi szezont, szóval kezdhetnénk
- Süti
Jó hat nekik az EL dől el tavasszal.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Errol azert megkerdeznem a Barcasokat is.ANDS írta:A bl tavasszal dől el.CS0ki írta: Akkor mondhatjuk, hogy elkezdodott a szezon, szóval :szerintem már el is vesztettük a bajnokságot, blbol gyakorlatilag már kiesnunk... Vagy még korai kijelenteni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
olyan hamar meg ugysem szalltunk ki bajnoksagboldzsi91 írta: 3 idegenbeli meccsel kezdünk. Ha ott pontot vesztünk akkor vége.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modrić, Vini Jr, Fede Valverde, Thibaut Courtois
Bernabeu felujitasa miatt.
,,The Real Madrid shirt is white. It can stain of mud, sweat and even of blood, but never of shame.” - Santiago Bernabéu
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Bilbao idegenben, ott elég lesz lötyögni, Celta is szeret lefeküdni nekünk:mrgreen:dzsi91 írta: 3 idegenbeli meccsel kezdünk. Ha ott pontot vesztünk akkor vége.
Hogy kezdhetünk zsinórban 3 meccset idegenben, mi kértük ?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
3 idegenbeli meccsel kezdünk. Ha ott pontot vesztünk akkor vége.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Akkor mondhatjuk, hogy elkezdodott a szezon, szóval :szerintem már el is vesztettük a bajnokságot, blbol gyakorlatilag már kiesnunk... Vagy még korai kijelenteni?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azèrt Kroos sem dìcsèr ok nèlkül senkit, szòval majd egy 3-4 èv mùlva nèzzünk rá, hol tart..hehetheoriginal írta:kibaszott gyenge volt, sorozatos labdavesztések, lassú fejben, sokáig várt általában, aztán simán leszedték a lábáról a labdát.Kerlon írta: Engem Nico Paz erdekel. Ilyen keretbe ott van es kap 30 percet, szoval tuti van ott is kurazsi. O amugy szelso? Vagy ezredik kkp?
talán 1 labdaszerzésére emlékszem, köszi nem kell.
Annyira tele van most a közèppálya, hogy felesleges itt tartani.
Akár holland, akár portugál liga hibátlan lenne neki szintlèpèsre.
de komolyan. vicces, új szezon első meccse, igaz csak barimeccs, de rögtön tolunk egy 0-2-ről 3-2-re fordítást. tényleg a védjegye már ennek a csapatnak ez. Bellit meg Gülüt szoktatni kell a dologhoz.raul 4 ever írta:Itt a játék alapvető eleme a sírból visszahozás is, meg kell tanulni az újaknak is, mi az
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kibaszott gyenge volt, sorozatos labdavesztések, lassú fejben, sokáig várt általában, aztán simán leszedték a lábáról a labdát.Kerlon írta: Engem Nico Paz erdekel. Ilyen keretbe ott van es kap 30 percet, szoval tuti van ott is kurazsi. O amugy szelso? Vagy ezredik kkp?
talán 1 labdaszerzésére emlékszem, köszi nem kell.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
Itt a játék alapvető eleme a sírból visszahozás is, meg kell tanulni az újaknak is, mi azSierra írta: Most nézem hogy most is sikerült tolni egy remontadat. 0-2-re ment a Milan a szünetben.