Konzolok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Konzolok
egészségükre
én maradtam annál a 2-3 régebbi game-nél, nem köt le egyik se manapság arra a heti pár órára, amit játszani tudnék
az epic storeon szoktam behuzni ha vmi ingyenes épp, aztán ennyi.
100 eur, az nagyon sok liter sör
én maradtam annál a 2-3 régebbi game-nél, nem köt le egyik se manapság arra a heti pár órára, amit játszani tudnék
az epic storeon szoktam behuzni ha vmi ingyenes épp, aztán ennyi.
100 eur, az nagyon sok liter sör
thereisonly1ronaldo
A deluxe - ki a fasza gyerek verzio mar 100. Altalaban 3 verziot adnak ki, 60-80-100 euroert.hehetheoriginal írta:what?1 db AAA játék - 100 euro
max 60-80, de inkabb 60
- hehetheoriginal
10db 10-20 eves jatek 12 euro. Ezt kicsit elfelejtetted. Azert ha csak megnezed, egy mai 100 euros jatek kontentjet, egy regi AAA-s jateknak koze nincs hozza, Tulajdonkeppen egy GTA3 az ossze skiegeszitovel . kulon jatekkal nem tud felmutatni akkora tartalmat, vagy barmit, amit ma egy gyenge fos AAA jatek. Ez, - ha tetszik, ha nem, - penzbe kerul. Es latod, a kedvenc karakter miatt, az emberek kifizetik a 7 eurot, meg a 10et meg a 30at. Mert az ember megveszi a 20. lovat is diabloba, meg a kisfarkast a katakter melle.Santi írta:Az.zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato.
1 db AAA játék - 100 euro
10 db AAA játék - 12 euro
Megmosolyogtató az tény, bár nem vicces.
Ami ettől viccesebb az régi Call of Duty árai, a mai napig 20 euros alapáron adják és 50%-tól nem kapott még jobb akciót soha.
De értelek, attól függetlenül a 100 euro akkoris sok. Alapjáték 60 euro, Deluxe-Collector-Season Pass Edition meg mittudomén milyen névvel a fullos kiadás 70-80 ez a jellemző új játékoknál.
Es ezert ilyen sok az ara. Mert az alap is 60 euro, de elkesziteni sem 2 forint. Es itt mar nem csak a programozot fizeted meg a parasztnak a gepet meg a marketinget. Ezek szinte egytol-egyig szolgaltataskent is mukodnek, amiket biztositani kell. Na az meg nem nagyon nem apro penz. Szep lenne a COD ha lenne 20 euro, de nem lenne mukodokepes vagy csak laggos szerver. Ugyanez igaz a tobbi jatekra is. Egy fifa, diablo, random fps - moba nem tud mukodni szolgaltatas nelkul. Veled ezt is kifizettetik.
Regen ilyen nem volt. Es ezt valamiert senki sem akarja bevonni, amikor egy jatek aran gondolkodik. A legerosebb "szolgaltatas" csak jatekszerver kereso volt, ahol te csinaltal szervert. Az meg nem szolgaltatas, csak egy ujabb program.
Alapvetoen egyebkent valamennyire egyetertek azzal, hogy a mai jatekok dragak. De erre van igeny. Es azert azt se hagyjuk figyelmen kivul, hogy az iparban minden inflalodott eleg kemenyen, de a jatekok arai a legkevesbe. Egy fejleszto ma atlagban masfel-ketszer annyit keres, mint 10-20 eve peldaul.
De nem kiszedik, hanem kulon rakjak bele. Es regen egy kiegeszito a jatek eredeti aran ment.Santi írta: Na inkább ez a probléma. Ki se jött még a játék, de már kiszedik a kontentet a játékból, hogy DLC-ként árulják külön jó pénzért. Ez a DLC politika utálatosabb, mint a játékok árai.
Régen mi volt a DLC? Kijött a játék és később fejlesztettek kiegészítőt és adtak ki hozzá új tartalmakat, amíg ment a játék támogatása. Most meg? Még meg sem jelenik, de már megjelenés napi DLC-kkel terveznek...
Szamomra ami a legutalatosabb - az osszes eddigi pontot valahol megertem, - de ez a fizessel 10-20 eurot, hogy 4 nappal elobb jatszhatsz. Na nalam peldaul ez veri ki a biztositekot, hogy ez rendben van, es szukseg van ra, mert az emebrek megveszik. En ezzel nem tudok mit kezdeni sajnos.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Santi írta:Na inkább ez a probléma. Ki se jött még a játék, de már kiszedik a kontentet a játékból, hogy DLC-ként árulják külön jó pénzért. Ez a DLC politika utálatosabb, mint a játékok árai.realmadrid95 írta:Az alap 28 ezer, ha jol emlekszem, de mindket kedvenc karakterem dlc karakter lesz, ami miatt 7 ezerrel dragabb.
Régen mi volt a DLC? Kijött a játék és később fejlesztettek kiegészítőt és adtak ki hozzá új tartalmakat, amíg ment a játék támogatása. Most meg? Még meg sem jelenik, de már megjelenés napi DLC-kkel terveznek...
Igy igaz, regen a karakter dlc az volt, hogy vegig vitted a jatekot es megkaptad oket jutalomkent De majd ranezek a Plusos jatekokra, mert ha bekerul ez a ket jatek, akkor 70 bol majdnem egy egesz eves plus elofizu kijon gondolom.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Na inkább ez a probléma. Ki se jött még a játék, de már kiszedik a kontentet a játékból, hogy DLC-ként árulják külön jó pénzért. Ez a DLC politika utálatosabb, mint a játékok árai.realmadrid95 írta:Az alap 28 ezer, ha jol emlekszem, de mindket kedvenc karakterem dlc karakter lesz, ami miatt 7 ezerrel dragabb.
-
Az alap 28 ezer, ha jol emlekszem, de mindket kedvenc karakterem dlc karakter lesz, ami miatt 7 ezerrel dragabb.Santi írta:Az.zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato.
Ami ettől viccesebb az régi Call of Duty árai, a mai napig 20 euros alapáron adják és 50%-tól nem kapott még jobb akciót soha.
De értelek, attól függetlenül a 100 euro akkoris sok. Alapjáték 60 euro, Deluxe-Collector-Season Pass Edition meg mittudomén milyen névvel a fullos kiadás 70-80 ez a jellemző új játékoknál.
-
zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 es 10 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato. A mai ipar es piac nem eppen felhasznalobarat (nyilvanvaloan a penz nagyobb ur mint valaha volt), de minden eddiginel tobb contentet rak az arcodba. Az, hogy erre van-e szukseg, azt a piac eldonti (van ra szukseg).Santi írta:
Közben én Steamen xy játékot nem veszem meg, amíg nem kap egy 5-10 euros árat valamelyik salen vagy kerül bundlebe.
Pl egy 12 euros csomagban vettem meg anno humblebundleön, a Max Payne 1-2-3, GTA 3-VC-SA-4, Manhunt, Bully, LA Noire pakkot.
Más meg 1db(!) 100(!) euros játékra gyűjt konzolon... Kétszer...
Igy igaz, en a Gta pakkot beszereztem 1290 ftert egyebkent. Nem vagyok egy nagy jatekgyujtogeto, ezert beszerzem meg az uj Tekkent, Mortalt, nekem ez eleg 10 evre, altalaban csak Apexezni szoktam, de ha jon a kis unokaocsem, aki az egyik legjobb baratom is, akkor 3-4 orat siman elnyomkodunk ketten. Csak igy hirtelen sok kiadas ez, egyebkent szerintem pcre is hasonlo aruk lesz, vagy hulyeseget irok?
- Santi
Az.zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato.
Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 es 10 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato. A mai ipar es piac nem eppen felhasznalobarat (nyilvanvaloan a penz nagyobb ur mint valaha volt), de minden eddiginel tobb contentet rak az arcodba. Az, hogy erre van-e szukseg, azt a piac eldonti (van ra szukseg).Santi írta:Közben én Steamen xy játékot nem veszem meg, amíg nem kap egy 5-10 euros árat valamelyik salen vagy kerül bundlebe.Realista24 írta:
410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.
Pl egy 12 euros csomagban vettem meg anno humblebundleön, a Max Payne 1-2-3, GTA 3-VC-SA-4, Manhunt, Bully, LA Noire pakkot.
- Santi
Közben én Steamen xy játékot nem veszem meg, amíg nem kap egy 5-10 euros árat valamelyik salen vagy kerül bundlebe.Realista24 írta:410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.realmadrid95 írta:
En is nezegettem folyamatosan, hogy hol a legolcsobb, vegul 410 ezerert vettem kez alol bontatlanul a ps5 ot, vr2vel a 3 ds fulhallgatoval es ket joyistickkal. Megelegeltem, honapokig neztem es egyre dragabb volt sajnos, aztan ugy voltam, hogy beruhazok ra, aztan jo lesz vagy 5 evig.
Most majd Mortalra es Tekkenre gyujtok, a ket jatek 70 korul lesz egyutt, hihetetlen…
Nekem sosem volt ps-em most vettem egyet 3 hete kb. nekem például jól jött előfizettem ps extrára így szinte az összes játékot tudom nyomni meg a gép mellé megkaptam a God of War Ragnaröcköt.A gép meg a játék volt 187000 forint.A digital edition.
Van Series X-em is ott ügyesbe 2 éves előfizut csináltam tavasszal így most jó ideig bevagyok biztosítva.
Nem vagyok játék függő előre leszögezem van amikor napokig besincsenek kapcsolva a gépek.
Van Series X-em is ott ügyesbe 2 éves előfizut csináltam tavasszal így most jó ideig bevagyok biztosítva.
Nem vagyok játék függő előre leszögezem van amikor napokig besincsenek kapcsolva a gépek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Hat aztan ez miert problema, ezen a forumon kb mindenki egy milla nettot keres minimum/ho.
Ennyiért én se vennék, de egyébként kényelem.Süti írta: Az mar vastagon gamer pc kategória, ilyen aron milyen előnyt tud felmutatni egy konzol?
Az a baj, hogy olyan gamepass kínálat van már mindenhol, hogy kb játékot nem kell venned, csak kifizetni az éves díjat, ha valamit nagyon akarsz meg kijátszod azt lepasszolod olcsóbban.
-
Realista24 írta:410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.realmadrid95 írta:
En is nezegettem folyamatosan, hogy hol a legolcsobb, vegul 410 ezerert vettem kez alol bontatlanul a ps5 ot, vr2vel a 3 ds fulhallgatoval es ket joyistickkal. Megelegeltem, honapokig neztem es egyre dragabb volt sajnos, aztan ugy voltam, hogy beruhazok ra, aztan jo lesz vagy 5 evig.
Most majd Mortalra es Tekkenre gyujtok, a ket jatek 70 korul lesz egyutt, hihetetlen…
Ne is mondd, most vagy 10 evig hallgathatom a paromtol, hogy o most nyugodtan megrendelhet minden szart internetrol, mert en is vettem pst.
-
Ebben benne van a 170 ezres vr.Süti írta: Az mar vastagon gamer pc kategória, ilyen aron milyen előnyt tud felmutatni egy konzol?
https://youtu.be/YWrLpOsByU0
Es a 33 ezres 3ds fules, hirtelen nem jut eszembe a neve.
- hehetheoriginal
- Süti
Az mar vastagon gamer pc kategória, ilyen aron milyen előnyt tud felmutatni egy konzol?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.realmadrid95 írta:nzooli93 írta: Elvileg most jon nemzetközi aremeles. Siman 270 korul lehet majd a ps5. Ha valaki szeretne venni,es van rá keret,en nem várnék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema